Cok korkuyorum ya gerçi daha cok erken ama yine de az da olsa yükselmiş olması lazım die düşünüyorum bugün 10.günümhadi inş. ya ilk mutlu haberi senden alalım
cnm sen iğne falan kullanmamışsın geç döllenme bile olsa düşük bi değer çıkar kesin 1 hafta içinde kanda belli oluyor zaten ama bn senden ümitliyim ya öyle hissediyorum nedense sana moral olsun diye de söylemiyorum yaniCok korkuyorum ya gerçi daha cok erken ama yine de az da olsa yükselmiş olması lazım die düşünüyorum bugün 10.günüm
Cabım ya inşallah bakalım bende bazen kendimden cok ümitleniyorum bir sürü belirtim bar hala göğüslerim sızlıyo e bide ilaçda kullanmadım yan etki yapsın biandan da olmamıştır diyorumcnm sen iğne falan kullanmamışsın geç döllenme bile olsa düşük bi değer çıkar kesin 1 hafta içinde kanda belli oluyor zaten ama bn senden ümitliyim ya öyle hissediyorum nedense sana moral olsun diye de söylemiyorum yani
Dua edin kızlar güzel haberler vereyim size inşallah
Rabbim inşallah hayırlı sonuçlar almanı nasip ederDua edin kızlar güzel haberler vereyim size inşallah
aminn inşallah Can'ımRabbim inşallah hayırlı sonuçlar almanı nasip eder
Hayirlisiyla ilk guzel haber senden gelsin insallah canimDua edin kızlar güzel haberler vereyim size inşallah
Ediyoruz canım ikiz bebişlerimız olur inşallah Dua edin kızlar güzel haberler vereyim size inşallah
Kaçta çıkacak sonuç canım Ayy ben de Heyecanlandim şimdiBakıp duruyorum hala açıklanmamış sonuç miğdeme kramplar girdi heyecandan eşimede söylemedim test yaptırdığımı
3de açıklanır dedi kanı alan hemşire ama dedikleri saatten erken açıklanıyor Can'ım ya cok saol iyi ki varsınız Rabbim bu mübarek gün hatrına yüzümüze gülsün inşallahKaçta çıkacak sonuç canım Ayy ben de Heyecanlandim şimdi
Canım adetin geçti mi3de açıklanır dedi kanı alan hemşire ama dedikleri saatten erken açıklanıyor Can'ım ya cok saol iyi ki varsınız Rabbim bu mübarek gün hatrına yüzümüze gülsün inşallah
kCanım adetin geçti mi
Amin inşallahHayırlısıyla güzel haberi alırsınız ins
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bu ay hamiş olmayı nasip etsin bize de inş.
Anladım hayırlısı olsun inşallah vardır bebisin :) ama çıkmazsa üzülme çünkü daha çok erkenk
Yok hayır Can'ım aşılama yaptım ben 14.günü bak demişti doktor bugün 10.günüm ve dayanamayıp kan testi yaptın sabah
Evet erken olduğunu biliyorum ama eğer döllenme olguysa az da olsa yükselme olmustur die düşünüyorumAnladım hayırlısı olsun inşallah vardır bebisin :) ama çıkmazsa üzülme çünkü daha çok erken
Olabilir tabi çoğu kişi 10. Gün idrarda bile öğreniyor inşallah çıkar senindeEvet erken olduğunu biliyorum ama eğer döllenme olguysa az da olsa yükselme olmustur die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?