Baktırmadım canım ilaç komple bitsin öyle baktırcam bu ay klomende kullanmıcam. inofolic ve ovu testiyle devam edicem. reglin 4.günündeyim. aslında kan vermeyi planlıyordum ama dün pazardı ve ben memleketten geliyordum yoldaydım veremedim malesef.. inofolic kullandınız mı? toz olanından kullanmayı dusunuyorum
Yok canım bisey yapmadim.ovu testi kullanacam.en son persembe gunu iliski oldu.9.gunumdu. Bu ay seyrek iliski deneyecem.bugun 13.gunum ovu testi yaptim silik cikti.bugunde denemeyecegim. Belki yanlis yapiyorum ama simdiye kadar gun asiri her gun oldu olmadi bi de boyle olsun.doktora temmuzda gidecegim artik.inifolik hic kullanmadim.ama tablet olanlari daha cok oneriyorlar.xra221 sen naptın canım kaçıncı gündesin neler yapıyosun doktora gittinmi
canım bak ne güzel büyümüşler yumların üzülcek bişey yokmuş demekki. işte hemen kendimize stres yapıyoruz.. senin mantar ne oldu bittimiMeraba kızlar doktora gittim 2 yumum iyi büyümüş birisi 22mm, diğeri 17mm... Doktor çat iğnesi vurmayalım bayağı büyümüş biri bugün yarın çatlar dedi... En son cumartesi ilişki oldu birde 2 gün ard arda ilişki olsun diyorum... Sonra 1 hafta gün aşırı Rabbim nasip eder inş...Amine Busra cnm ben inofolic combi kullandım.... İnş vesile olur sana...
Canım tabletten çok toz olanı öneriyor arkadaşlar.. kullananlardan biri ilk ayında diğeri 2.ayında hamiş şuan..Yok canım bisey yapmadim.ovu testi kullanacam.en son persembe gunu iliski oldu.9.gunumdu. Bu ay seyrek iliski deneyecem.bugun 13.gunum ovu testi yaptim silik cikti.bugunde denemeyecegim. Belki yanlis yapiyorum ama simdiye kadar gun asiri her gun oldu olmadi bi de boyle olsun.doktora temmuzda gidecegim artik.inifolik hic kullanmadim.ama tablet olanlari daha cok oneriyorlar.
Tamm canim toz olani al kullanmaya basla simdiden bence.insallah vesile olurCanım tabletten çok toz olanı öneriyor arkadaşlar.. kullananlardan biri ilk ayında diğeri 2.ayında hamiş şuan..
İnofolic ilaç ne için kullanılır, inofolic şase içeriği nedir?
Kadınların hem hamilelik döneminde hem de normal yaşantısında tercih ettiği İnofolik ilacı, tam üç bileşimden oluşmaktadır. Bu bileşimlerin en bilineni folik asittir. Hamilelik döneminden önce ve sonra kullanılan folik asit, hem anne hem de bebek için oldukça önemlidir. Toz halinde oluşturulmuş olan, İnofolik, kesinlikle renklendirici ve koruyucu gibi maddeleri içermez.
İnsallah canim bakalim kismet en azindan yumlamami duzene sokar belkiTamm canim toz olani al kullanmaya basla simdiden bence.insallah vesile olur
İnsallah canım...İnsallah canim bakalim kismet en azindan yumlamami duzene sokar belki
Ara ara kaşıntı var krem sürüyorum günde 2 defa, ilişkiye girince yanma oluyor... Bu ay bu mantar beni mahvetti çok ümitli değilim bu aycanım bak ne güzel büyümüşler yumların üzülcek bişey yokmuş demekki. işte hemen kendimize stres yapıyoruz.. senin mantar ne oldu bittimi
Canim ovu testi yapmaya başladım bugun normalde 14./15.gun koyulasirdi bugun 14.gunum ama cok acik cikti rengi.yarin bile koyulasmaz akintimda yok.kacirdigimi sanmiyorumda.yumurtlamada gecikme olur mu?Ara ara kaşıntı var krem sürüyorum günde 2 defa, ilişkiye girince yanma oluyor... Bu ay bu mantar beni mahvetti çok ümitli değilim bu ay
Belli olmaz canim. Uzulme... Mantarla hamile kalan varAra ara kaşıntı var krem sürüyorum günde 2 defa, ilişkiye girince yanma oluyor... Bu ay bu mantar beni mahvetti çok ümitli değilim bu ay
olabılır cnm geç yumurtlama olabilir testi yapmaya devam et... bu arada gün aşırı ilişkıyede devam et ....Canim ovu testi yapmaya başladım bugun normalde 14./15.gun koyulasirdi bugun 14.gunum ama cok acik cikti rengi.yarin bile koyulasmaz akintimda yok.kacirdigimi sanmiyorumda.yumurtlamada gecikme olur mu?
Bu ay gun asiri denemedim son iliskim 4gun onceydi.bugun cift cizgi gorurum sandim gormedim.dun istemiyorum diye esim tartisti benle zaten.keske kadin olmasaydim diyorumolabılır cnm geç yumurtlama olabilir testi yapmaya devam et... bu arada gün aşırı ilişkıyede devam et ....
cnm üzülme gecen ay bende öyleydım keyifsiz ilişkıye giriyordum, sırf aklım çocuğa odaklandı eşim farketti bizde biraz tartıştık ama bu ay çok iyiyiz... sizde öyle olucaksınız, kendini fazla zorlama bu işler akısında olduğu zaman güzel oluyorBu ay gun asiri denemedim son iliskim 4gun onceydi.bugun cift cizgi gorurum sandim gormedim.dun istemiyorum diye esim tartisti benle zaten.keske kadin olmasaydim diyorum
Canim bence catlayacak insallah merak etme... Bugunleri iyi degerlendircnm üzülme gecen ay bende öyleydım keyifsiz ilişkıye giriyordum, sırf aklım çocuğa odaklandı eşim farketti bizde biraz tartıştık ama bu ay çok iyiyiz... sizde öyle olucaksınız, kendini fazla zorlama bu işler akısında olduğu zaman güzel oluyorbebekte inan o zamanlarda gelıyor planmlı programlı olunca bebişlerde gelmıyor malesef
bu arada dün benım yumurtamın büyüklüğü 23,7 mm doktor çat iğnesi vurmadı hayli büyük dedi birkaç gün içinde çatlar dedi... inş kıst olmaz....
canım kendine öyle stres yapma senin huzurun bozulur en başta. evet dönem dönem hepimizde oluyor ama sen ovu testine devam et. isterseniz ben başka topicteyim orada çok kişi var ve 2 ayda 22 kişi hamile kaldı isterseniz bir göz atın. stres en büyük düşman çünkü. S sinkar bence ovu testi yap canım. eğer bir iki gün içinde çatlamazsa tekrar kontrole git istersen belki o zaman çat iğnesi vurur. ovu yaparsan koyu oldugunu görürsün tahminimce eğer o kadar büyüdüyse silikleşince çatlamış olcak sık ilişki olsunBu ay gun asiri denemedim son iliskim 4gun onceydi.bugun cift cizgi gorurum sandim gormedim.dun istemiyorum diye esim tartisti benle zaten.keske kadin olmasaydim diyorum
Hangi topiktesin canim?canım kendine öyle stres yapma senin huzurun bozulur en başta. evet dönem dönem hepimizde oluyor ama sen ovu testine devam et. isterseniz ben başka topicteyim orada çok kişi var ve 2 ayda 22 kişi hamile kaldı isterseniz bir göz atın. stres en büyük düşman çünkü. S sinkar bence ovu testi yap canım. eğer bir iki gün içinde çatlamazsa tekrar kontrole git istersen belki o zaman çat iğnesi vurur. ovu yaparsan koyu oldugunu görürsün tahminimce eğer o kadar büyüdüyse silikleşince çatlamış olcak sık ilişki olsun
seni etiketledim canım : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ara-geri-sayim.907545/page-2918#post-46526285Hangi topiktesin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?