Canım bence akşam falan git baktır çatlamazsa kiste dönüşmesin bütün düzen alt üst oluyor ben bu ay yine 35. günde oldum reglAmine Busra doktorda sık ilişkı olsun dedi cumartesi gel dedi yumun çatlamışmı bakalım dedi ...ama cumartesı gidemeyebilirim bakalım artık ....
sıkıldım artık doktora gitmeketen canım.... dün doktorun karşısında ağladım bir kötü oldum bu ay akışına bırakacagım ne olucaksa olsun artık..... üstümde bu aalar tarifsiz bir yorgunluk ve üşengençlik varCanım bence akşam falan git baktır çatlamazsa kiste dönüşmesin bütün düzen alt üst oluyor ben bu ay yine 35. günde oldum regl
Canım dönem dönem zaten oluyor bu ama önümüz ramazan zaten sen bu ay yine sıkı tut bir kez daha git hani bebek içinde değil fazla büyümüş sanki ilaç kullanmış mıydın, kiste dönmesin öyle uğraşması inan zor.. geçecek bugünlerimizde ben inanıyorum kavuşacağız birgün yeterki inancımız tam elimizden gelenide yapmış olalım canım üzme kendinisıkıldım artık doktora gitmeketen canım.... dün doktorun karşısında ağladım bir kötü oldum bu ay akışına bırakacagım ne olucaksa olsun artık..... üstümde bu aalar tarifsiz bir yorgunluk ve üşengençlik var
inş canım fırsat bulursam gideceğim .... önümüz Ramazan zaten Rabbim fazla bekletmez inş ....Canım dönem dönem zaten oluyor bu ama önümüz ramazan zaten sen bu ay yine sıkı tut bir kez daha git hani bebek içinde değil fazla büyümüş sanki ilaç kullanmış mıydın, kiste dönmesin öyle uğraşması inan zor.. geçecek bugünlerimizde ben inanıyorum kavuşacağız birgün yeterki inancımız tam elimizden gelenide yapmış olalım canım üzme kendini
EVET RAMAZANda molaaa :) kendimizi rahatlatırız hem bende işten çıkcam sanırım öyle görünüyor aşırı stres oluyorum benim derdim bana yetiyor hafta 60 saat çalışıyorum iyice bunaldım.. yazın tatilini çıkarıcam hem tabikide bu işin peşinide bırakmıcam ramazanda kucucuk bı mola verceminş canım fırsat bulursam gideceğim .... önümüz Ramazan zaten Rabbim fazla bekletmez inş ....
en iyisini yaparsın cnm işten çık biraz dinlen belkı bebişin bu zamanda gelır inş...... Ramazanda hesap , kitap, klomen hiçbirsey yok belkı hayıt suyuna başlarım .... Belkı spontan gelişiecegı için Ramazanda gelır bebişlerimiz :)EVET RAMAZANda molaaa :) kendimizi rahatlatırız hem bende işten çıkcam sanırım öyle görünüyor aşırı stres oluyorum benim derdim bana yetiyor hafta 60 saat çalışıyorum iyice bunaldım.. yazın tatilini çıkarıcam hem tabikide bu işin peşinide bırakmıcam ramazanda kucucuk bı mola vercem
Canım acele etmis gibisin.esini bi muddet rahat birakmak daha iyi gibi.ama belli olmaz aklinda kalmasin canim. Bakalım insallah olur canim.xra221 S sinkar Amine Busra merhabalar canlarr. değişiklik yok gördüğüm kadarıyla. hayırlısı....
benim durum malum. kist falan var mı diye kontrole gittim. doktora da eşimin durumunu anlattım. aşılamayı sordum. çok istiyorsan yapalım ama bence erken dedi. ben de yapalım gitsin battı balık yan gider dedim :) yarın aşılama yapılacak bana özetle.
ne diyorsunuz acele mi ettim acaba?
bilmiyorum ya. küçük bi yerde yaşıyoruz. gelen geçen hamile değil misin hala diye soruyor. önceki hafta adetliyken arkadaşımdan ped istemiştim işyerinde. dün gelmiş diyor sanki sende bi değişiklik var hamilesin kesin! ülen geçen gün senden ped almadım mıCanım acele etmis gibisin.esini bi muddet rahat birakmak daha iyi gibi.ama belli olmaz aklinda kalmasin canim. Bakalım insallah olur canim.
İnsallah canım hem yarin berat kandili belki hayir getirir cok dua et.seni coj iyi anliyorum.millet sordugu icin pek bi yere gidesim gelmiyo.insallah hayirlisi ile olur canim.bilmiyorum ya. küçük bi yerde yaşıyoruz. gelen geçen hamile değil misin hala diye soruyor. önceki hafta adetliyken arkadaşımdan ped istemiştim işyerinde. dün gelmiş diyor sanki sende bi değişiklik var hamilesin kesin! ülen geçen gün senden ped almadım mı
aslında eşim biraz kafama soktu bu fikri. onun için de daha az stresli olacak, farkında...
hayırlısı olsun napak
Canim bana kalirsa dogru bir karar olmus en azindan esin daha az stres yapar ayni sekilde sende. Ve o da bu donemde kendini toparlar bakarsin hamilelik olursada ona da cok iyi gelir insallah hersey yolunda giderxra221 S sinkar Amine Busra merhabalar canlarr. değişiklik yok gördüğüm kadarıyla. hayırlısı....
benim durum malum. kist falan var mı diye kontrole gittim. doktora da eşimin durumunu anlattım. aşılamayı sordum. çok istiyorsan yapalım ama bence erken dedi. ben de yapalım gitsin battı balık yan gider dedim :) yarın aşılama yapılacak bana özetle.
ne diyorsunuz acele mi ettim acaba?
Sagol canim kalben arkadas olduk biz inan burdaki kimseyi unutmam yillar gecsede.. Allahim elbet birgun bizede verecek inaniyorum
Ben de sizi seviyorum canlar...
Tabi canım runecim gercek adin ne ismen dualasalim...bugun uzan is falan yapmaAşılamam yapıldı ağrısız sızısız çok şükür. Eve doğru gidiyorum. Ağır kaldırmamaya dikkat ederek normal hayatına devam et dedi doktor. Bu gün kandil. Dualaşalım canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?