Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

inşallah olacak canım bende inanıyorum.. halen adet olmadım pazar ve dun az kahverengi akıntı oldu sanırım bugün yarın olurum artık adet, klomen ya da inofolic kullanıcam bakalım ne olacak
cnm ikisinide kullan ben öyle yaptım hem klomen hem de inofolic combi kullandım

Canim insallah bi sekilde olacak eminim ben.iliski olmasa da bisey olmaz 10.gunden once yumurtlama ihtimali cok az.

S sinkar canım doktora gittin mi?
Merhaba cnm doktora gittim malesef mantar enfeksiyonu olmuşum doktor fitil ve krem verdi... Yumlarımda büyümemiş iki yum 13 mm sadece doktor pazartesi tekrar gel dedi adetimin 10. Gündeyim inş büyür yumlarım

Merhaba cnm doktora gittim malesef mantar enfeksiyonu olmuşum doktor fitil ve krem verdi... Yumlarımda büyümemiş iki yum 13 mm sadece doktor pazartesi tekrar gel dedi adetimin 10. Gündeyim inş büyür yumlarım
Uzulme canım 10.gun cok erken benim doktorum hep 13.gun cagiriyordu beni . uzulme buyur bence.mantar enfeksiyonunun belirtileri ne canim? Belki bende de vardir.bazen kasinti oluyo simdilerde yok ama

Uzulme canım 10.gun cok erken benim doktorum hep 13.gun cagiriyordu beni . uzulme buyur bence.mantar enfeksiyonunun belirtileri ne canim? Belki bende de vardir.bazen kasinti oluyo simdilerde yok ama
cnm kaşıntı birde idrar yaparken yanma oluyor... akıntı fazla oluyor, birde vajinanın etrafı ve içinde kızarıklık oluşuyor... doktorda normal dedi daha 10. gündesin dedi... ama gecen ay 10. gün gittiğimde 3 yumurtam vardı 21,19,16 mm ... şimdi sadece iki yumun 13 mm olması benı üzdü gerçegı hersey kısmet gecen ay olmadı belkı bu ay olur ama umudum çok az...

Yaptim yok. Adette yok. Kucuk kucuk pihtilar ve kahve akintilar var.. S sinkar umarim buyur yumlarin. Bnde internetten ovu testi sipars ettm. Birde inifolic kullancam
ben öbür ay hayıt suyu, balık yağı kapsülü kullanacagım birde yakı deneyecegım.... dün keçiboynuzu pekmezi aldım eşimede keciboynuzu pekmezi yedirecegım....

Canim dr git prolaktine baktir.dusmemisse tedaviyi degistirsin.
Canm adet oldm bugun bakalim tejrar kana baktircm

Bosuna uzulmeyin tek bir yumlada olcaksa olur zaten buyur daha 10. Gundesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…