cnm ikisinide kullan ben öyle yaptım hem klomen hem de inofolic combi kullandıminşallah olacak canım bende inanıyorum.. halen adet olmadım pazar ve dun az kahverengi akıntı oldu sanırım bugün yarın olurum artık adet, klomen ya da inofolic kullanıcam bakalım ne olacak
bende öyle düşünüyorum canım, eğer bu akşama kadar olmazsam bi test yapcamcnm ikisinide kullan ben öyle yaptım hem klomen hem de inofolic combi kullandım
Canim insallah bi sekilde olacak eminim ben.iliski olmasa da bisey olmaz 10.gunden once yumurtlama ihtimali cok az.kızlar yarın yumurta takıbıne gidecegım...Amine Busra üzülme cnm adet olunca klomene başla şansın daha çok artsın... bu arada adetimim 9. günündeyim ve ilişkı olmadı bu ay .... buğünde annemlerdeyım bu akşamda olmayacak.... yarın akşam çalışmalara başlıyacagız inş .... stres yapmıyalım kızlar olucak inş.... kk'ya fazla girmiyorum artık, bol bol dua ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip etsin diye .... kendinize iyi bakın iyi haberlerle dönecegız inş.... xra221 @rune Amine Busra
Canim test yaptin mibende öyle düşünüyorum canım, eğer bu akşama kadar olmazsam bi test yapcam
Merhaba cnm doktora gittim malesef mantar enfeksiyonu olmuşum doktor fitil ve krem verdi... Yumlarımda büyümemiş iki yum 13 mm sadece doktor pazartesi tekrar gel dedi
Uzulme canım 10.gun cok erken benim doktorum hep 13.gun cagiriyordu beni . uzulme buyur bence.mantar enfeksiyonunun belirtileri ne canim? Belki bende de vardir.bazen kasinti oluyo simdilerde yok amaMerhaba cnm doktora gittim malesef mantar enfeksiyonu olmuşum doktor fitil ve krem verdi... Yumlarımda büyümemiş iki yum 13 mm sadece doktor pazartesi tekrar gel dediadetimin 10. Gündeyim inş büyür yumlarım
cnm kaşıntı birde idrar yaparken yanma oluyor... akıntı fazla oluyor, birde vajinanın etrafı ve içinde kızarıklık oluşuyor... doktorda normal dedi daha 10. gündesin dedi... ama gecen ay 10. gün gittiğimde 3 yumurtam vardı 21,19,16 mm ... şimdi sadece iki yumun 13 mm olması benı üzdü gerçegı hersey kısmet gecen ay olmadı belkı bu ay olur ama umudum çok az...Uzulme canım 10.gun cok erken benim doktorum hep 13.gun cagiriyordu beni . uzulme buyur bence.mantar enfeksiyonunun belirtileri ne canim? Belki bende de vardir.bazen kasinti oluyo simdilerde yok ama
ben öbür ay hayıt suyu, balık yağı kapsülü kullanacagım birde yakı deneyecegım.... dün keçiboynuzu pekmezi aldım eşimede keciboynuzu pekmezi yedirecegım....
ben öbür ay hayıt suyu, balık yağı kapsülü kullanacagım birde yakı deneyecegım.... dün keçiboynuzu pekmezi aldım eşimede keciboynuzu pekmezi yedirecegım....
Canm adet oldm bugun bakalim tejrar kana baktircmCanim dr git prolaktine baktir.dusmemisse tedaviyi degistirsin.
Canm adet oldm bugun bakalim tejrar kana baktircmCanim dr git prolaktine baktir.dusmemisse tedaviyi degistirsin.
cnm kaşıntı birde idrar yaparken yanma oluyor... akıntı fazla oluyor, birde vajinanın etrafı ve içinde kızarıklık oluşuyor... doktorda normal dedi daha 10. gündesin dedi... ama gecen ay 10. gün gittiğimde 3 yumurtam vardı 21,19,16 mm ... şimdi sadece iki yumun 13 mm olması benı üzdü gerçegı hersey kısmet gecen ay olmadı belkı bu ay olur ama umudum çok az...
cnm kaşıntı birde idrar yaparken yanma oluyor... akıntı fazla oluyor, birde vajinanın etrafı ve içinde kızarıklık oluşuyor... doktorda normal dedi daha 10. gündesin dedi... ama gecen ay 10. gün gittiğimde 3 yumurtam vardı 21,19,16 mm ... şimdi sadece iki yumun 13 mm olması benı üzdü gerçegı hersey kısmet gecen ay olmadı belkı bu ay olur ama umudum çok az...
haklısın cnm pazartesi günü yine doktora gidecegım bakalım yumlar ne kadar olucakCanm adet oldm bugun bakalim tejrar kana baktircm
Bosuna uzulmeyin tek bir yumlada olcaksa olur zaten buyur daha 10. Gundesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?