Ruken canım adım. Sana hep esra diyorum ben. Doğru mu?Tabi canım runecim gercek adin ne ismen dualasalim...bugun uzan is falan yapma
Evet canım dogru duani bekliyorum.bugun orucluyum ben de sana edecegim canim.Ruken canım adım. Sana hep esra diyorum ben. Doğru mu?
Allah razı olsun allah dualarımızı kabul etsin. Ben de dua edeceğim sana.Evet canım dogru duani bekliyorum.bugun orucluyum ben de sana edecegim canim.
Cnm bizde değişik yok. Biraz acele etmişin. Ama hayırlısı belkı budur. Bugün kandil bol bol dua edelim sanaxra221 S sinkar Amine Busra merhabalar canlarr. değişiklik yok gördüğüm kadarıyla. hayırlısı....
benim durum malum. kist falan var mı diye kontrole gittim. doktora da eşimin durumunu anlattım. aşılamayı sordum. çok istiyorsan yapalım ama bence erken dedi. ben de yapalım gitsin battı balık yan gider dedim :) yarın aşılama yapılacak bana özetle.
ne diyorsunuz acele mi ettim acaba?
Canım yaş 34 .eşim en az 6 ay ilaç kullanacak. Ne bileyim yaaaCnm bizde değişik yok. Biraz acele etmişin. Ama hayırlısı belkı budur. Bugün kandil bol bol dua edelim sana
Anlıyorum cnm hayırlısı artık dua edelim bol bol sana... Yaş önemli ama çok geç yaş ta değilsin Rabbim nasip etsin inşallahCanım yaş 34 .eşim en az 6 ay ilaç kullanacak. Ne bileyim yaaa
Canim sen doktorun dedigine bakma bol bol yat ozellikle fazla merdiven inip cikmaAşılamam yapıldı ağrısız sızısız çok şükür. Eve doğru gidiyorum. Ağır kaldırmamaya dikkat ederek normal hayatına devam et dedi doktor. Bu gün kandil. Dualaşalım canlarım
yatayım derken uyuyakalıyorum :)) bu haftasonu çok uyudum çooook.Canim sen doktorun dedigine bakma bol bol yat ozellikle fazla merdiven inip cikma
uyu canım daha ıyı stres yapmazsınnn :)yatayım derken uyuyakalıyorum :)) bu haftasonu çok uyudum çooook.
Çok sevindim yaaaMerhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
Ìnan çok sevindim o ay Ben de kullanmistim klomen olmasi be isin pesini Biraktim dr bana igne kullancagini soyledi bakalimm kararsizim canim ignenin adi neydi?Merhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
Merhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
ay bizlere de nasip olur mu ben 3 kez kullandım klomeni ve rahim filmi de çekindim bende de eşimde de bir sorun yok sadece kilo problemim var artık idrar testlerine zaten küsüm zamanı gelmemiş sanırsam bu ay da ramazandı aha şimdi de memleketteyiz hayırlısı olsunMerhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
ay bizlere de nasip olur mu ben 3 kez kullandım klomeni ve rahim filmi de çekindim bende de eşimde de bir sorun yok sadece kilo problemim var artık idrar testlerine zaten küsüm zamanı gelmemiş sanırsam bu ay da ramazandı aha şimdi de memleketteyiz hayırlısı olsun
hayırlısı bakalım canım belemedeyşzInsallah bizlerede rabbim nasip edicek o duyguyu pes etmek yok :)
Merhaba kızlar bende size yasadiklarimi tek tek anlatayım...aralik ayinda klomen kullananlar topigini buraya actigimda hemen hamile kalicam zannetmistim cunku 2 aydir klomen kullaniyordum ve 2 yildir cocuk istiyordum ...fakat henuz zamani gelmemis...dr degisikligi yapıp rahim filmi cekindim testelrin heosi yapildi hicbir problem yok..ama olmuyordu...artik sinir sistemim alt ust olmuştu sürekli meryem suresini okuyup Rabbimden istiyordum...en son 3 haziranda adet olmustum oncesinde iki kez yara dondurma operayonu yapildi ve ben artik cok yıpranmıştım...bu ay ayin 1 inde adet olmam lazimdi ve tum karin agrilarim belirrilerim buna isaret ediyordu 7 gun her aksam igne vurundum sonra catlatma ignesi oldum ama heo umuarim kırıldığı icin hamilemiyim siye dusunemiyorsum bile cuma sabahi cesaretimi topladim ve evde aylardir duran idrar testini yaptim yaotigimda sadece tek cizgi vardi ve zaten bel agrim kari. Agrim hep adet olacagima isaret gibiydi.cok moralim bozuldu ve 5 dakika sonra kendimiz zor toparlayip banyoya gittim elimi yuzumu yikamaya gözüm yaptigim teste carpti ve birde ne goreyimmm cift cizgi :))))) o an ki kalp atisim ve el ayagimin titreyisini asla unutamam...hemen taksiye atlayıp kan tahliline gittim ve 470 civaru yani pozitif demezmi....:)))))Allahimmm yok biyle bir sey...ve i an aglaya aglaya ilk duam Allahim bu yolda bekleyen tüm isteyenlere tezzamanda bu duyguyu yasat demekoldu...Böyle oste bir gun bende hamiş olursam burada yasadiklarimi paylasacagim demişdim Rabbim kucaklarimizi bebislerle doldursun
Sagol canim menogon du adi ignenin genelde bu tedaviyi asilamada kullaniyorkarmis ama benim dr um bursada bu tedaviyi asilamasiz yaoan tek dr Rabbim sanada nasip etsin insallahÌnan çok sevindim o ay Ben de kullanmistim klomen olmasi be isin pesini Biraktim dr bana igne kullancagini soyledi bakalimm kararsizim canim ignenin adi neydi?
Cook sagol cok tesekkur ederim cok bekledim ama cok sukur banada nasip olduMerhaba inanmazsin ama daha dün bu topiğe girip senin profiline baktim hamile misin diyetebrik ederim inşallah sağlikla kucagina al
Cook tesekkur ederim canimmm ya sagolasin inan cok bekledim ama oldu Rabbimin kudreti cok büyük isteyen herkese tez zamanda nasip olsun insallahhhÇok sevindim yaaa
Rabbim kucağına almayı basıp etsin inşallah
Hic kusme canimm olur insallah ama sana tavsiyem iyi bir diyetiryene gitmen çünkü ben kilo problemim yoktu druma gire ama ben yinede evlendikten sonra aldigimi vermek istedim ve 3 ayda 10 kilo verdim birde hemen hemen hergun ben ve cevremdekiler meryem suresini okuyup silsileyi aliyedeki zaatlarin yuzu suyu hurmetine dua ettim Rabbimeay bizlere de nasip olur mu ben 3 kez kullandım klomeni ve rahim filmi de çekindim bende de eşimde de bir sorun yok sadece kilo problemim var artık idrar testlerine zaten küsüm zamanı gelmemiş sanırsam bu ay da ramazandı aha şimdi de memleketteyiz hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?