Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

cnm 4 kez kullanın diyorlar doktorlar .... ama bizim sıkıntımız yok o yüzden kullanmasakta olur çok ta önemlı değil aslında
Canim ben forumda bizim gibi sebepsiz infertilitelere baktim da.geneli tup bebekle hamile kalmislar.bakmislar uzun sure olmuyo.heralde benim seneye bu zamana kadar olmasa yazin tup bebege gidebilirim... Imkanim olursa cunku ev de almayı dusunuyoruz...Allahim ne olur gerek birakma

inşallah kalırsın canım kafana takma sebep yoksa Allahtandır.. vakti zamanı vardır elbet

inşallah kalırsın canım kafana takma sebep yoksa Allahtandır.. vakti zamanı vardır elbet
Sagol canım oyle iki sene sonra dort bes sene sonra kendiliginden kalan olmus.ben stresli bi kisilik oldugum icin bu dort aydır cok yiprandim.keske silinse beynimden.dr stresten olmuyo bence demisti.yarin tekrar gidecem doktora iki aydan sonra. Bakalim degerler degis mismi

git bir baktır kafan rahat etsin streste yapma ama o kadarrr

Cnm bizim hem ev hemde araba kredimiz var. 2018 Ocak ayında anca rahata kavuşuruz kendime 2018'e kadar zaman tanıdım eğer olmazsa bende tüp bebek düşünebilirim...

Cnm bizim hem ev hemde araba kredimiz var. 2018 Ocak ayında anca rahata kavuşuruz kendime 2018'e kadar zaman tanıdım eğer olmazsa bende tüp bebek düşünebilirim...
Bizim araba var ev yok daha para biriktiriyoruz... Olmazsa bizim de anca 2018 gibi olur. Ama tup bebekte yas cok onemliymis 34 yasinda bi arkadas gitti tup bebege tutmamis sebespsiz infertilite oda.korkuyorum. Ama unutmam lazim olacak insallah ozamna kadar tutar hepimizin

bennım yasım su an 26 , 28-29 yaş gibi yaptırsam çok geç olmaz herhalde..... sen kaç yaşındasın? neyse yaa cnm bunları düşünmeyelım o zmanana kadar olucak inş

Normal döngüme göre yine adet yok kızlar... anlaşılan prolaktin bende geç yumlama yapıyo yada yumlamıyorum... haftaya olurum umarımm

Normal döngüme göre yine adet yok kızlar... anlaşılan prolaktin bende geç yumlama yapıyo yada yumlamıyorum... haftaya olurum umarımm
Canim sen gecen ay gec adet oldun ya.bence adetin ona gore gec olur. Benim esim hormin testi yaptirmama izin vermedi.once stresini yen dedi.temmuzda 6.ayimiz dolacak testi ozamn yenilersin dedi.

Canim sen gecen ay gec adet oldun ya.bence adetin ona gore gec olur. Benim esim hormin testi yaptirmama izin vermedi.once stresini yen dedi.temmuzda 6.ayimiz dolacak testi ozamn yenilersin dedi.
keşke yaptırsaydın birşey varsa temmuza kadar tedavını olurdun.. olsun sağlık olsun önümüzde ömür var. ben zaten son adetime göre hesaplıyorum canım 9 nisanda olmuştum bugün 28.gün bakalım bu hafta olurum herhalde ama döngüm iyiydi keşke bozulmasaydı

Amine Busra . Az once internetten baktim prolaktin yuksekligi adet duzensizligine neden oluyormus.sen doktora gittin mi dusmus mu prolaktin?

Canim degerlerim normaldir heralde evlenmeden once yaptirmistim normaldi evlendikten sonra yaptim yine normal cikmisti arada iki sene var.ben belki prolaktinim stresten yukselmistir diye korkuyodum ama internetten belirtilerine baktim bende yok.adet duzensizligi memeden sut gelmesi yumurtlayamama tsh yuksekligi yapar demis.temmuza kadar stresimi yeneyim insallah o ay rahat rahat testimi yaparim canım. Senin yas yonunden avantajin cok olacak insallah hic stres yapma

İnsallah bakalim gelsin diye bakiyorum bende

kızlar yarın yumurta takıbıne gidecegım... Amine Busra üzülme cnm adet olunca klomene başla şansın daha çok artsın... bu arada adetimim 9. günündeyim ve ilişkı olmadı bu ay .... buğünde annemlerdeyım bu akşamda olmayacak.... yarın akşam çalışmalara başlıyacagız inş .... stres yapmıyalım kızlar olucak inş.... kk'ya fazla girmiyorum artık, bol bol dua ediyorum Rabbim hayırlı sağlıklı salih bir evlat nasip etsin diye .... kendinize iyi bakın iyi haberlerle dönecegız inş.... xra221 R rune Amine Busra

inşallah olacak canım bende inanıyorum.. halen adet olmadım pazar ve dun az kahverengi akıntı oldu sanırım bugün yarın olurum artık adet, klomen ya da inofolic kullanıcam bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…