Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ayy çok üzüldüm canım yaa
Ama geç döllenme de olabilir ayrıca olmasa bile üzülme demek ki daha minik bebeğinin gelmesine var öyle düşün

İnşallah canım hayırlı haberler olsun

Hayirlisi olsun cnm sakin üzülme olsaydi biz de seninle birlikte mutlu olurduk ama daha zamani var demek ki

Canım üzülme çok erken daha belki ondan böyle dir. Bide lütfen belirti aramayin varsa bile gebeliğe baglamayin çünkü adet geçtikten çok sonra belirti başlıyor 2 gebelik geçirdim hiçbir belirtim yoktu.. Beyin bedeni ele geçiriyor sürekli düşününce

3 -4 gün sonra tekrar yaptır cnm belli olmaz bu ay olmazsa ikinci ay olur inş. hem ilk ay insan ister istemez stres yapıyo olmuyo ikinci ay da yine olmaz diye hiç takmıyo o zman oluyor

selam canım inan çok üzüldüm hakkında hayırlısı belki daha erkendir 4 gün sonra tekrar dene

3 -4 gün sonra tekrar yaptır cnm belli olmaz bu ay olmazsa ikinci ay olur inş. hem ilk ay insan ister istemez stres yapıyo olmuyo ikinci ay da yine olmaz diye hiç takmıyo o zman oluyor
Hala belirtilerim devam ederken negatif sonuç almak üzücü tabi ama çokta üzülmedim yanı hazırdım herhalde

Can'ım inan hiç belirti aramıyorum kendimde gece uykumdan uyandırıyordu kasık Ağrı'larım göğüs acılarım hani ilaçta kullanmayınca dedim herhelde oldu bu sefer ama olmamış

Canim belki biraz erkendir ya???10.gundesin 5 gun sonra bide kendin evde test yapsana hemen umudunu kaybetme normalde 12. Gunden sonra belli oluyor zaten?

Can'ım inan hiç belirti aramıyorum kendimde gece uykumdan uyandırıyordu kasık Ağrı'larım göğüs acılarım hani ilaçta kullanmayınca dedim herhelde oldu bu sefer ama olmamış
Belki de olmuştur Allah bilir birkaç gün sonra yenilersin tahlili.. Yok çıkmazsa hiçbir şeyin sonu değil yeni ay yeni umutlar içini ferah tut er yada geç bebisler gelecek

Belki de olmuştur Allah bilir birkaç gün sonra yenilersin tahlili.. Yok çıkmazsa hiçbir şeyin sonu değil yeni ay yeni umutlar içini ferah tut er yada geç bebisler gelecek
Öyle tabi ki Can'ım hayırlısı böyleymiş demek ki hep öyle dua ettim Çünki eabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…