- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Ayy çok üzüldüm canım yaaKızlar size böyle Bi haber vermek istemezdim ama sakın siz ümitsizliğe kapılmayın herkes farklı sonuçta 0.100 sonucum üzülürüm sandım ama üzülmedim bilmiyorum şoktayım herhalde hala bu kadar belirtim varken negatif olmasına şaşırdım açıkcası şuan bile kasıklarım da batma var göğüs uçlarım acıyor ama sonucum negatif maalesef sonradan artar mı bilemiyorum
İnşallah canım hayırlı haberler olsunGöğüslerim dolgun ve elleyince çok acıyor canım sık idrara çıkma bel ağrısı ve vücut ısımda artış var.bide sol kasığım kasılıyor sürekli. Adet günüm 25 aralık inşallah sizinde iyi haberlerinizi alırızz :)
Hayirlisi olsun cnm sakin üzülme olsaydi biz de seninle birlikte mutlu olurduk ama daha zamani var demek kiKızlar size böyle Bi haber vermek istemezdim ama sakın siz ümitsizliğe kapılmayın herkes farklı sonuçta 0.100 sonucum üzülürüm sandım ama üzülmedim bilmiyorum şoktayım herhalde hala bu kadar belirtim varken negatif olmasına şaşırdım açıkcası şuan bile kasıklarım da batma var göğüs uçlarım acıyor ama sonucum negatif maalesef sonradan artar mı bilemiyorum
Canım öncelikle çok üzüldm ama Rabbimden umut kesilmez kaç gün oldu iğne olalı acaba
Cok saol Can'ım inşallah sizlerin tutarHayirlisi olsun cnm sakin üzülme olsaydi biz de seninle birlikte mutlu olurduk ama daha zamani var demek ki
Canım üzülme çok erken daha belki ondan böyle dir. Bide lütfen belirti aramayin varsa bile gebeliğe baglamayin çünkü adet geçtikten çok sonra belirti başlıyor 2 gebelik geçirdim hiçbir belirtim yoktu.. Beyin bedeni ele geçiriyor sürekli düşününceKızlar size böyle Bi haber vermek istemezdim ama sakın siz ümitsizliğe kapılmayın herkes farklı sonuçta 0.100 sonucum üzülürüm sandım ama üzülmedim bilmiyorum şoktayım herhalde hala bu kadar belirtim varken negatif olmasına şaşırdım açıkcası şuan bile kasıklarım da batma var göğüs uçlarım acıyor ama sonucum negatif maalesef sonradan artar mı bilemiyorum
3 -4 gün sonra tekrar yaptır cnm belli olmaz bu ay olmazsa ikinci ay olur inş. hem ilk ay insan ister istemez stres yapıyo olmuyo ikinci ay da yine olmaz diye hiç takmıyo o zman oluyorKızlar size böyle Bi haber vermek istemezdim ama sakın siz ümitsizliğe kapılmayın herkes farklı sonuçta 0.100 sonucum üzülürüm sandım ama üzülmedim bilmiyorum şoktayım herhalde hala bu kadar belirtim varken negatif olmasına şaşırdım açıkcası şuan bile kasıklarım da batma var göğüs uçlarım acıyor ama sonucum negatif maalesef sonradan artar mı bilemiyorum
Kızlar size böyle Bi haber vermek istemezdim ama sakın siz ümitsizliğe kapılmayın herkes farklı sonuçta 0.100 sonucum üzülürüm sandım ama üzülmedim bilmiyorum şoktayım herhalde hala bu kadar belirtim varken negatif olmasına şaşırdım açıkcası şuan bile kasıklarım da batma var göğüs uçlarım acıyor ama sonucum negatif maalesef sonradan artar mı bilemiyorum
Hala belirtilerim devam ederken negatif sonuç almak üzücü tabi ama çokta üzülmedim yanı hazırdım herhalde3 -4 gün sonra tekrar yaptır cnm belli olmaz bu ay olmazsa ikinci ay olur inş. hem ilk ay insan ister istemez stres yapıyo olmuyo ikinci ay da yine olmaz diye hiç takmıyo o zman oluyor
Can'ım inan hiç belirti aramıyorum kendimde gece uykumdan uyandırıyordu kasık Ağrı'larım göğüs acılarım hani ilaçta kullanmayınca dedim herhelde oldu bu sefer ama olmamışCanım üzülme çok erken daha belki ondan böyle dir. Bide lütfen belirti aramayin varsa bile gebeliğe baglamayin çünkü adet geçtikten çok sonra belirti başlıyor 2 gebelik geçirdim hiçbir belirtim yoktu.. Beyin bedeni ele geçiriyor sürekli düşününce
Belki de olmuştur Allah bilir birkaç gün sonra yenilersin tahlili.. Yok çıkmazsa hiçbir şeyin sonu değil yeni ay yeni umutlar içini ferah tut er yada geç bebisler gelecekCan'ım inan hiç belirti aramıyorum kendimde gece uykumdan uyandırıyordu kasık Ağrı'larım göğüs acılarım hani ilaçta kullanmayınca dedim herhelde oldu bu sefer ama olmamış
Haftaya cumartesiye kadar adet olmassam yaparım yine zor negatif görmekCanim belki biraz erkendir ya???10.gundesin 5 gun sonra bide kendin evde test yapsana hemen umudunu kaybetme normalde 12. Gunden sonra belli oluyor zaten?
Öyle tabi ki Can'ım hayırlısı böyleymiş demek ki hep öyle dua ettim Çünki eabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahBelki de olmuştur Allah bilir birkaç gün sonra yenilersin tahlili.. Yok çıkmazsa hiçbir şeyin sonu değil yeni ay yeni umutlar içini ferah tut er yada geç bebisler gelecek
Bende yapmadıkızlar acaba bu klomen ilaçı mide de yanma yapar mı??
o zaman bana başka birşey mi dokundu dünden beri midemde aşırı yanma varBende yapmadı
Ben de yapmadı canımkızlar acaba bu klomen ilaçı mide de yanma yapar mı??
strstendr canm o stres yapınca bnde de oluyor ama ilaçtan olmadıo zaman bana başka birşey mi dokundu dünden beri midemde aşırı yanma var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?