Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bendede aynİsi olmustu

İgnedost: 44169682, member: 547101"]Sizin süreç nasıldı anlatabilir misiniz[/QUOTE]
Klomen kullanirken sadece bas agrisi uyku yapti 4 yumurtam oldu oviyerelle catlatma ognesi oldum bir gun sonra cok agrim oldu iliskide cok agrili oldubir hafta sonrasinda kasiklarimda barma agri mide bulantiai goguslerde agri hassasiyet vardi ic camasiri bile giyemedim 13. Gunu ignenon yest negatif cikti bir gun sonrada adet oldum bu ay yine basladim bugun klomenn bitti pazartesi dr gidecegim

Kızlar komik belki ama sonucum negatif olmasına rağmen üzülemiyorum bu kadar net belirtilerim varken ümidimi kesemiyorum ne zman yükselmeye başlıyor kı cok mu erken yaptım acaba

Kızlar komik belki ama sonucum negatif olmasına rağmen üzülemiyorum bu kadar net belirtilerim varken ümidimi kesemiyorum ne zman yükselmeye başlıyor kı cok mu erken yaptım acaba
adet gününe kadar bekle artık olmazsan o gün tekrar yap sonuç doğruda olabilir yanlışta olabilir bazılarında kan da bile olsa adetin bir iki hafta geçmesyle öğrenilebiliyor

Öyle tabi ki Can'ım hayırlısı böyleymiş demek ki hep öyle dua ettim Çünki eabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Can'ım ya bende üzüldüm hayırlısı inş geç döllenme olur en olmadı diğer aya inş güzel haberlerini alırız.

Can'ım benim gecen aylarda değerim 1.10 çıktı bende Ümit'le bekledim ama iki gün sonra adet oldum bence adetin geçerse evde test yap silikde olsa çıkar çünkü umut beklemekte insanı yıpratıyor

öncesinde belirti oluyor ben daha önce iki gebelik yaşadım. ve malesef 2sini de kaybettim. ama ben belirtileri 4.haftanın başında hissesiyordum. yumurta çatladıktan 10 gün sonra anlamıştım. göğüslerim çok dolgundu ve ağrıyordu. ayrıca bel ağrısı adet olacakmışım gibi ancak azalmıyordu. ama çatlatma iğnesi kullanınca belirtiler nasıl olur ya da çok mu benzer bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…