- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
Bendede aynİsi olmustuKızlar size böyle Bi haber vermek istemezdim ama sakın siz ümitsizliğe kapılmayın herkes farklı sonuçta 0.100 sonucum üzülürüm sandım ama üzülmedim bilmiyorum şoktayım herhalde hala bu kadar belirtim varken negatif olmasına şaşırdım açıkcası şuan bile kasıklarım da batma var göğüs uçlarım acıyor ama sonucum negatif maalesef sonradan artar mı bilemiyorum
Sizin süreç nasıldı anlatabilir misinizBendede aynİsi olmustu
adet gününe kadar bekle artık olmazsan o gün tekrar yap sonuç doğruda olabilir yanlışta olabilir bazılarında kan da bile olsa adetin bir iki hafta geçmesyle öğrenilebiliyorKızlar komik belki ama sonucum negatif olmasına rağmen üzülemiyorum bu kadar net belirtilerim varken ümidimi kesemiyorum ne zman yükselmeye başlıyor kı cok mu erken yaptım acaba
Can'ım ya bende üzüldüm hayırlısıÖyle tabi ki Can'ım hayırlısı böyleymiş demek ki hep öyle dua ettim Çünki eabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Bendede yanma yapıyor bildiğim içimde soba yanıyor yakızlar acaba bu klomen ilaçı mide de yanma yapar mı??
Can'ım benim gecen aylarda değerim 1.10 çıktı bende Ümit'le bekledim ama iki gün sonra adet oldum bence adetin geçerse evde test yap silikde olsa çıkar çünkü umut beklemekte insanı yıpratıyorKızlar komik belki ama sonucum negatif olmasına rağmen üzülemiyorum bu kadar net belirtilerim varken ümidimi kesemiyorum ne zman yükselmeye başlıyor kı cok mu erken yaptım acaba
Cnm çok acayip eşimle dışarı yemeğe çıktık midem yüzünden yiyemedim yemek görünce midem daha çok yanıyorBen de yapmadı canım
İnşallah öyledir ya yoksa çekilir gibi değil bu yanmastrstendr canm o stres yapınca bnde de oluyor ama ilaçtan olmadı
Dimi ya benimde aynı yemek yiyemiyorum afedersiniz ağzıma acı su geliyorBendede yanma yapıyor bildiğim içimde soba yanıyor ya
öncesinde belirti oluyor ben daha önce iki gebelik yaşadım. ve malesef 2sini de kaybettim. ama ben belirtileri 4.haftanın başında hissesiyordum. yumurta çatladıktan 10 gün sonra anlamıştım. göğüslerim çok dolgundu ve ağrıyordu. ayrıca bel ağrısı adet olacakmışım gibi ancak azalmıyordu. ama çatlatma iğnesi kullanınca belirtiler nasıl olur ya da çok mu benzer bilmiyorumCanım üzülme çok erken daha belki ondan böyle dir. Bide lütfen belirti aramayin varsa bile gebeliğe baglamayin çünkü adet geçtikten çok sonra belirti başlıyor 2 gebelik geçirdim hiçbir belirtim yoktu.. Beyin bedeni ele geçiriyor sürekli düşününce
ben 3.gününde kaç kez kustum ama öncesinde ve sonrasında hiçbirşey yoktu. sebebi ilaçmıydı bilmiyorumkızlar acaba bu klomen ilaçı mide de yanma yapar mı??
Walla şaşırdım canım ben hiç duymadım klomeni mideye etki ettiğini inşallah geçerCnm çok acayip eşimle dışarı yemeğe çıktık midem yüzünden yiyemedim yemek görünce midem daha çok yanıyor
Dimi ya benimde aynı yemek yiyemiyorum afedersiniz ağzıma acı su geliyor
benim bugün 5.günüm dün ve bugün böyle oldumben 3.gününde kaç kez kustum ama öncesinde ve sonrasında hiçbirşey yoktu. sebebi ilaçmıydı bilmiyorum
Valla bende anlamadım ilk kez bu ilacı kullanıyorum tam etkisini bilmiyorum stresten reflüyü yakalandım galibaWalla şaşırdım canım ben hiç duymadım klomeni mideye etki ettiğini inşallah geçer
söyledklerin reflüyü gösteriyo cnm bnde de ordan biliyorum yediklerine dikkat et stres yapınca da oluyrValla bende anlamadım ilk kez bu ilacı kullanıyorum tam etkisini bilmiyorum stresten reflüyü yakalandım galiba
Ah ah cennet anaların altında değil boşuna Rabbim bu kadar sıkıntı çektiğimize değer de dualarımız kabul olur inşallahsöyledklerin reflüyü gösteriyo cnm bnde de ordan biliyorum yediklerine dikkat et stres yapınca da oluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?