Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ben daha ignemi bile olmadim ama zaman gecmiyo gibi yaa insallah bu ay hepimizin pozitif olcak:)

negatif olacak biliyorum ama beklemekten sıkıldım neyse öğreneym diyo insan
Evet haklısın canım nolcaksa olsun diyor insan . hayırlısını nasip etsin Rabbim.. Çok istyiorm artık onu düşünmeden geçen bir saniyem yok. Çok zormuş aramak, kavuşamamak..

kızlar brde size bişey soracam bu dönmde idrarda beyaz tortu olması ne demek acaba bileniniz var mı

ben iğneden sonraki 36 saati değelendirdim ancak sonra gün aşırı devam diyordu doktor onu kaçırdık. bugün 3.gün şansım az gibi geliyor bu ay devamı önemliydi ama kısmet artık:/ sadece ilk 36 yı değerlendirip gebelik elde eden var mı biliyor musunuz?

olur mu olur cnm moralini bozma aynı durum bnde de var ama bekliyorum bakalım

Ben iğneden itibaren beş gün ilişkiye girdim sonra saldık bizde bekliyoruz olcağı varsa olur içimizi karartmayalım

Canım bizim aşılamamız çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra olmuştu. İlişki de aşılamadan sonraki 3 gün gün aşırı şeklinde olabilir denmisti. Ben aşılamayla ilgili bi makale okumuştum aşılama yapıldıktan sonra ki ilişki hamilelik şansını ne azaltır ne arttırır diye o yüzden biz de hiç ilişki olmayacak bakalım sonuç nasıl olacak

Canim heray 300 tl doktor masrafi ignede 80 tl bide bu isin streside var yani bu 3 uncu klomenim ama ben beklemek ve daha fazla para harcamak istemiyorum bi kez tup bebege verip hem maddi hem manevi kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…