Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canim heray 300 tl doktor masrafi ignede 80 tl bide bu isin streside var yani bu 3 uncu klomenim ama ben beklemek ve daha fazla para harcamak istemiyorum bi kez tup bebege verip hem maddi hem manevi kurtulmak istiyorum
hım bnde 2 3 ay deniyecem olmazsa ara vericem hem vücudum hem psikolojim toprlansn diye bakars belki o arada olur öyle olanlarda var

Ben 6ay ara verdim zaten bu aradan sonraki ilk denemem ve son olucak ama pko da o dedigin 1000 de 1 kiside oluyo malesef oyuzen zor annicagin bence ara versnde beklentiye girme

Aslinda 7 bayan bulmak lazim aylik bin tl verebilck ,her ay birinin tup bebek parasi cikicak hemde kimse zorlanmadan :)

Canim heray 300 tl doktor masrafi ignede 80 tl bide bu isin streside var yani bu 3 uncu klomenim ama ben beklemek ve daha fazla para harcamak istemiyorum bi kez tup bebege verip hem maddi hem manevi kurtulmak istiyorum
Rapor vermiyolarmi ben ignemi raporla aldim 10 tl para odedim

Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapayım sizce bugün 4. Günü iğnenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…