Doğru haklisin canım. Hayırlısı diyelimböyle düşünme canm kendi kendine moral ver sonuçta ilk ayın daha hem benmde tek yumurtam var sol tarafta tek yumurta diyede moralini bozma olacaksa onla da olur zaten
Doğru haklisin canım. Hayırlısı diyelimsen inşallah güzel haberleinş. yarın gidecem işte 20 mm olmuştur herhalde ama bugün belimde ve böbreklrimde biraz ağrım var çatlamş olabilir diye düşünüyorum.bnm doktorum 17mm iken ün aşırı ilişki demşti senin ki niye öyle dedi acaba r verirsin :)
inş. seninde mi yumurtlama sorunun vardıKızlar meraba bugun bnde basladım klomen kullanmaya inş aralık ayı bizim için güzel geçer
Amin inşallah canım.. :)Kızlar meraba bugun bnde basladım klomen kullanmaya inş aralık ayı bizim için güzel geçer
daha küçük ya çatlamaz diye düşünmş olabilir o zamana kadar sperm sayısı azalmasn demştirBeni düşündü herhalde çok yorulmiyim diyebilmiyorum canım ben söylemeden kesinlikle dedi cuma bakicak sonrasında gün aşırı yada hergun der galiba
Olabilir hayırlısı artık bekleyelim bakalım :)daha küçük ya çatlamaz diye düşünmş olabilir o zamana kadar sperm sayısı azalmasn demştir
inş. seninde mi yumurtlama sorunun vardı
hım anladım canım inş. sonuçlarında temiz çıkarCNM bnm bi problemim yok bir buçuk yılı geçtti bebişim olmadı hormon testi yapıldı dün sonuçları aldım fakat doktor salı günü randevu verdi o gün görecek sonucumu
İğneni yapsaydın keşke neden yapmadın bi de de ipne verdiği günden kaö gün sonral adetin geldi canımCanim daha yeni bitmiş kac gün bekle benim ilaçtan sonra kasıklarım cok fena agriyodu doktor catlatma iğnesi verdi ama yapmadim adetim gecikti gebe olabilirim diodum ama adet gördüm ins ikinci denemeye
Igne zamaninda 36 saat sonra ilişki söyledi esim yoktu bende yapmadim kasim 5 de adet oldum sonra klomen kullandim bu ayda 6 sinda oldumİğneni yapsaydın keşke neden yapmadın bi de de ipne verdiği günden kaö gün sonral adetin geldi canım
normal canım onların içerisinden biri veya bi kaç tanesi ilaç sayesinde gelişecekhanımlar merhaba. bende hu ay ilk kez klomen kullandım. dün bitti yarın takip için gideceğim. ama doktor 8-9 afet yumurta bar demişti. ilaç öncesi yaptığı kontrolde. böyle çok yumurta olması normal mi
Canım benimde sağda 3-4 yumurta vardı ama 5mm kadar hepsi solda sadece 1tane 16mm var onla umut ediyorum tabi belki birden fazla gelişebilir ozaman da çoğul gebelik olasılığı da var..hanımlar merhaba. bende hu ay ilk kez klomen kullandım. dün bitti yarın takip için gideceğim. ama doktor 8-9 afet yumurta bar demişti. ilaç öncesi yaptığı kontrolde. böyle çok yumurta olması normal mi
gittim canım çatlamamış daha büyümeye devam ediyor dedi kendisi çatlamaz dedi iğne verdi bugün yaptırdım çatlamaz katırsa kist yapar dediesen93 canım gittinmi sen doktora
Hm hayırlısı olsun. Kaç mm olmuş gece yada yarın çatlar ozaman. İnşallah da tutar bu aygittim canım çatlamamış daha büyümeye devam ediyor dedi kendisi çatlamaz dedi iğne verdi bugün yaptırdım çatlamaz katırsa kist yapar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?