Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

böyle düşünme canm kendi kendine moral ver sonuçta ilk ayın daha hem benmde tek yumurtam var sol tarafta tek yumurta diyede moralini bozma olacaksa onla da olur zaten

böyle düşünme canm kendi kendine moral ver sonuçta ilk ayın daha hem benmde tek yumurtam var sol tarafta tek yumurta diyede moralini bozma olacaksa onla da olur zaten
Doğru haklisin canım. Hayırlısı diyelim sen inşallah güzel haberler verirsin :)

Beni düşündü herhalde çok yorulmiyim diye bilmiyorum canım ben söylemeden kesinlikle dedi cuma bakicak sonrasında gün aşırı yada hergun der galiba

Beni düşündü herhalde çok yorulmiyim diye bilmiyorum canım ben söylemeden kesinlikle dedi cuma bakicak sonrasında gün aşırı yada hergun der galiba
daha küçük ya çatlamaz diye düşünmş olabilir o zamana kadar sperm sayısı azalmasn demştir

Canim daha yeni bitmiş kac gün bekle benim ilaçtan sonra kasıklarım cok fena agriyodu doktor catlatma iğnesi verdi ama yapmadim adetim gecikti gebe olabilirim diodum ama adet gördüm ins ikinci denemeye
İğneni yapsaydın keşke neden yapmadın bi de de ipne verdiği günden kaö gün sonral adetin geldi canım

hanımlar merhaba. bende hu ay ilk kez klomen kullandım. dün bitti yarın takip için gideceğim. ama doktor 8-9 afet yumurta bar demişti. ilaç öncesi yaptığı kontrolde. böyle çok yumurta olması normal mi

hanımlar merhaba. bende hu ay ilk kez klomen kullandım. dün bitti yarın takip için gideceğim. ama doktor 8-9 afet yumurta bar demişti. ilaç öncesi yaptığı kontrolde. böyle çok yumurta olması normal mi
normal canım onların içerisinden biri veya bi kaç tanesi ilaç sayesinde gelişecek

Canım benimde sağda 3-4 yumurta vardı ama 5mm kadar hepsi solda sadece 1tane 16mm var onla umut ediyorum tabi belki birden fazla gelişebilir ozaman da çoğul gebelik olasılığı da var..

gittim canım çatlamamış daha büyümeye devam ediyor dedi kendisi çatlamaz dedi iğne verdi bugün yaptırdım çatlamaz katırsa kist yapar dedi
Hm hayırlısı olsun. Kaç mm olmuş gece yada yarın çatlar ozaman. İnşallah da tutar bu ay

Kızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…