inşallaaah canımmm :)Sabredin kizlar patir patir gelicek bebislerimiz insaaallllahhh
hadi bakalım rabbim gönlümüze göre versinBenimde 1 yil oldu ama 3. De 6 ay ara verdim buay yine basladim
Artık ne yapacagımı sasırdım allah büyük bi ona sıgınıyorum her doktor farklı sey söylüyo[/QUOTE
beni de ekler misin cnm Bat 31 Aralık
- @nisamelek 27 aralık
Candy1Candy 1 ocak cerenbuyukunlu 1 ocak - @whiteandblack341 ocak
Emilia_07 2 ocak - @ftslymn 6 ocak
- @kadriye0077 ocak
- @Madam_coco8 ocak
- @passionete 8 ocak
Niye olumsuzmu oluyo benim ilk tedavim bu ama hic belirti degisiklik yokIlk 1 ay dogru duzgun belirti bekleme zaten canim
Benim zaten hc yok belirti ilk tedavimIlk 1 ay dogru duzgun belirti bekleme zaten canim
yok canım ne durumdasınUyudunuzmu hanimlar
Wala durumda bi degisilik yok ayniyok canım ne durumdasın
ne renk canım adete kaç gün var yerleşme kanaması olabilir mi ?ya kizlar acil yardim. bu ay ilk defa klomen kullandim adetin 9. gunu ilk yumurtam çatladı. suan 20. gundeyim bugun kasiklarimda belimde hafif hafif ağrı başladı karnım şişti ve az once azcik kan geldi. Adet mi oluyorumama daha coook erkendi yaaa
Bn bekleme asamasi 3 veya 4 une kadar bi yanim test yap dyo ama belirti yok zaten birde erken dye beklyrmWala durumda bi degisilik yok ayni
yumurtanın çatladığını doktor mu söyledi ?ya kizlar acil yardim. bu ay ilk defa klomen kullandim adetin 9. gunu ilk yumurtam çatladı. suan adetin 20. gundeyim bugun kasiklarimda belimde hafif hafif ağrı başladı karnım şişti ve az once azcik kan geldi. Adet mi oluyorumama daha coook erkendi yaaa
evet canim doktor takibindeydim ilk yumurtam catlayali 12 gün ikincisi catlayali 9 gün olduyumurtanın çatladığını doktor mu söyledi ?
belirti olayı tamamen fos walla fos ya sadece beynimizin bize oynadığı oyunlar inan başka bişey değil çok okuyup çok araştırmaktan oluyo bunlar takma kafana belirtileri senin bata var daha biraz daha bekle öyle yap testBn bekleme asamasi 3 veya 4 une kadar bi yanim test yap dyo ama belirti yok zaten birde erken dye beklyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?