Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

inşaallah bu yıl hepimize üzüldüğümüz şeyleri unutturacak ve beklediğimiz mucizeleri getirecek. bence biraz düşünmemeye çalışalım ve düşünsek bile negatif şeyleri çağırmayalım:) biliyorum beklemek zor bnde beklemedeyim ama sabredeceğiz artık..

Artık ne yapacagımı sasırdım allah büyük bi ona sıgınıyorum her doktor farklı sey söylüyo[/QUOTE

Canim uzulme hepimiz ayni seyleri yasiyoruz ama allah vericegi gunu biliyor herseyin hayirlisi. Rabbim saglikli bebekler nasip etsin.

Bende 2 senedir evliyim bir bucuk sene once dusuk yaptim bir senedir deniyoruz ama olmuyor. Cok sukur saglik sorunumuz yok hersey temiz ama stres yapmaktan son 4-5aydir adetlerim 45gunu buldu. Kendi kendimize yapiyoruz. Bu ay cok rahatim ilk defa klomen kullandim. Olmazsa napalim denemeye devam edicegiz. Kaldi ki ben yurt disindayim Turkiye de alternatifler cogaldi hic canini sikma canim denemeye devam,rabbim elbet kucagimizi doldurucagi gunu biliyor..

ya kizlar acil yardim. bu ay ilk defa klomen kullandim adetin 9. gunu ilk yumurtam çatladı. suan adetin 20. gundeyim bugun kasiklarimda belimde hafif hafif ağrı başladı karnım şişti ve az once azcik kan geldi. Adet mi oluyorum ama daha coook erkendi yaaa

ne renk canım adete kaç gün var yerleşme kanaması olabilir mi ?

yumurtanın çatladığını doktor mu söyledi ?

Bn bekleme asamasi 3 veya 4 une kadar bi yanim test yap dyo ama belirti yok zaten birde erken dye beklyrm
belirti olayı tamamen fos walla fos ya sadece beynimizin bize oynadığı oyunlar inan başka bişey değil çok okuyup çok araştırmaktan oluyo bunlar takma kafana belirtileri senin bata var daha biraz daha bekle öyle yap test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…