Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Amin canim insallh bukez bebis geliyordur umarim ama bilmiyom pskolojim bozuldu yine herseyi hamilelik belirtisi diye dusunuyom sonra adet diyorum çıldirmis durumdayim testde yapamiyorum

Amin canim insallh bukez bebis geliyordur umarim ama bilmiyom pskolojim bozuldu yine herseyi hamilelik belirtisi diye dusunuyom sonra adet diyorum çıldirmis durumdayim testde yapamiyorum

Kendini iyi hissetmen gerek biliyorum zor ama mesgul tut kendini. Bende gereksiz yere esime trip yapiyorum. Doktorum kesinlikle fazla hamilelige odaklanmaktan olmadigini soyledi. Olmamasi icin hic bir neden yok ama adetlerim stres yapmaktan, kafaya takmaktan adet gunum gecikiyor... Biraz daha sabir haftaya insallah mujdeli haber verirsin canim

Tedavi baslayinca tribe giriyom ben normalde tedavi yokken relaxim biliyoya olmicagni rahatim ama simdi stres yapiyorum ,,,candy canim valla ilk denemeden beri bekliyom ilkiden olur diyodum dusun bide 4uncu buuu

Tedavi baslayinca tribe giriyom ben normalde tedavi yokken relaxim biliyoya olmicagni rahatim ama simdi stres yapiyorum ,,,candy canim valla ilk denemeden beri bekliyom ilkiden olur diyodum dusun bide 4uncu buuu
Acilen böyle düşünmeyi bırakman gerek ben bir yıldır bekliyorum o nolacak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…