- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
esen93 Benide eklermisin 13 ocajadet tarihleri adet olursan ismin siliniyor
nasıl yani neye göre canım ?Kızlar ikiz faktörü neye göre belli oluyor bilginiz varmı? ??
Canım ben 2-3 ay kullandım laboquick ovu.testi ama klomen falan yoktu o zaman. senin şuan kullanman gereksiz çünkü zaten yumurta takibine gidiyosundur. ayrıca o testi de çok dikkatli kullanmak lazım ikinci çizgi silikten koyuya doğru gider en koyu gün yumurtlama.Selam kızlar. Ben internetten laboquick ovulasyon testi aldım onu kullanıyom. daha önce klomen hap ile bu testi aynı anda kullanan oldu mu içinizde. Benim sürekli ikinci çizgi silik bir şekilde orda. Büyük ihtimalle hap etkiliyor gibi geldi bana
Genetik faktore goremi yoksa fizikselmi cnm ?nasıl yani neye göre canım ?
ya genetiğin etkisi var diyolar kadının genleriyle alakalı mesela annesi teysezi ananesinde varsa ihtimalleri arttırıyomuş ama bence tamamen yumurtalarla ilgili klomen kullananalar niye daha çok ikiz bebek sahibi oluyo yumurtaların çokluğundan tabi kısmet faktörü de var hiç kimsede olmayıp normal yolla ikiz doğuran da var :)Genetik faktore goremi yoksa fizikselmi cnm ?
İkiz dogum yapan bir arkadasım kadının yumurtası ile ilgili demişti bende hep erkek genlerinden sanıyordum :)Kızlar ikiz faktörü neye göre belli oluyor bilginiz varmı? ??
kaçıncı gün gittin canım klomeni kaç doz kullandın bi de yumurta tembelliği mi var ?Slm herkese bu ay doktorum bana 2 kutu klomen verdi ama yumurta ölcumu icin gittigimde yumurtamın 7 mm oldugunu söyledi ne yapacam bilmiyorum cok bunaldım
10 gün mü ? bi yanlışlık olmasınŞimdiye kadar yumurta tembelligim yoktu günde 2 defa 10 gün kullandım klomenin bittigi gün doktora gittim ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?