- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
ayy senin bata baktım 31 aralıkmış canım walla inşallah adet değildir yerleşme kanaması olabilirevet canim doktor takibindeydim ilk yumurtam catlayali 12 gün ikincisi catlayali 9 gün oldu
belirti o☺layı tamamen fos walla fos ya sadece beynimizin bize oynadığı oyunlar inan başka bişey değil çok okuyup çok araştırmaktan oluyo bunlar takma kafana belirtileri senin bata var daha biraz daha bekle öyle yap test
Herkeste bi belirti oluyo bn ayniyim olumsuz dusunmuyorum ama ☺rabbim buyuk neylerse guzel eyler☺belirti olayı tamamen fos walla fos ya sadece beynimizin bize oynadığı oyunlar inan başka bişey değil çok okuyup çok araştırmaktan oluyo bunlar takma kafana belirtileri senin bata var daha biraz daha bekle öyle yap test
Insalla yerlesme kanamsdrya kizlar acil yardim. bu ay ilk defa klomen kullandim adetin 9. gunu ilk yumurtam çatladı. suan adetin 20. gundeyim bugun kasiklarimda belimde hafif hafif ağrı başladı karnım şişti ve az once azcik kan geldi. Adet mi oluyorumama daha coook erkendi yaaa
sen benim belirtileri duysan ohoooooHerkeste bi belirti oluyo bn ayniyim olumsuz dusunmuyorum ama ☺rabbim buyuk neylerse guzel eyler☺
Bnde ekleyin bat 4esen93 canım listede olmayanları ekledim sen bakarsın yine
Lirtiler neler snde insalla 2 kz olur bunu soyleten rabbimin vardir bi hikmetisen benim belirtileri duysan ohoooooikiz hamile dersin
benim Bat azcik karışık aslinda ilk yumurta catlamami baz alırsak 29 Aralık ikinci yumurtamı baz alırsak 1 Ocak. Ben de ara bi tarih diye 31 Aralık kabul ettim Batı. Adet oluyosam sabaha sökülür zaten. Dua edin bana nolur adet olmasınayy senin bata baktım 31 aralıkmış canım walla inşallah adet değildir yerleşme kanaması olabilir
BeLirtiler neler snde insalla 2 kz olur bunu soyleten rabbimin vardir bi hikmeti
Allah im insalla 2 bebislrin belirtisidir ☺inşallaaah canım rabbim ağzından duysun :) belirti mi ne arasan var göğüs ağrıs,ı kasık ağrısı kasıklarda batma , sık tuvalete çıkma, uyku hali bla bla bla...
inşallaaaaaahhhh :)Allah im insalla 2 bebislrin belirtisidir ☺
Iii geceler cnmm bnm duam hep sizlerde tez zamnda hepimize bebidlerimizi nsp etsin rabbmkızlar hadi hepinize iyi geceler dua edelim birbirimize
Iii geceler cnmm bnm duam hep sizlerde tez zamnda hepimize bebidlerimizi nsp etsin rabbm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?