Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Hm hayırlısı olsun. Kaç mm olmuş gece yada yarın çatlar ozaman. İnşallah da tutar bu ay
inş. bakalım artık bekleyecez kaç mm olduğunu sormadım baya büyümüş dedi zaten dünden beri hafif ağrım var çatlayacaktır dedi iğneden sonrada çatlar herhalde 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı derken adet günümün gelmesini bekleyecem

canım yumurtaların baya gelişmiş çatlama olacak mı diye yapılmışrır bu testler onlara görede aşılama yapılmıştır

Anladım canım hayırlısı aramızda fazla zaman yok inşallah istediğimi zı verir Rabbim ve isteyen herkese :)

Canım benimde sağda 3-4 yumurta vardı ama 5mm kadar hepsi solda sadece 1tane 16mm var onla umut ediyorum tabi belki birden fazla gelişebilir ozaman da çoğul gebelik olasılığı da var..
benim kafamı karıştıran 2 gün önce gittiğim başka bir kadın doğum doktoru oldu. gördüğüm yumurta sayısı fazla bu haliyle pko gibi bir görünüm var dedi. ama bende pko yoktu. klomen sayısı fazla olan yumurtaları hemen pko yapar mı:/

Amın inşallah bu sonuçlara bakıp çatlama başlamış yarın hemen aşılamanı yapalım erkenden dedi

normal canım onların içerisinden biri veya bi kaç tanesi ilaç sayesinde gelişecek
inşallah öyle olur canım eğer pkoya filan döner ya da kist olursa çok üzülürüm. tedavisiz hamile kalıp kaybetmiştim 2 kez keşke kullanmasaydım derim senin durumun ne şuan da?

inşallah öyle olur canım eğer pkoya filan döner ya da kist olursa çok üzülürüm. tedavisiz hamile kalıp kaybetmiştim 2 kez keşke kullanmasaydım derim senin durumun ne şuan da?
bnde pko var canım yumurta takibi yaptırıyorum. senin o yumurtaların pko dönüşmez canm varsa o hastalık zaten vardr yani yumurtalarından sadece biri yada bi kaçı gelişmeye devam eder diğerleri geriler

Yok canım rahat ol öyle birşey olmaz :)

bnde pko var canım yumurta takibi yaptırıyorum. senin o yumurtaların pko dönüşmez canm varsa o hastalık zaten vardr yani yumurtalarından sadece biri yada bi kaçı gelişmeye devam eder diğerleri geriler
2. gittiğim doktor perinatoloji uzmanı ve özel bir hastanede prof kendisi. benim ona gitme sebebim ise bende birkaç gende heterozigot mutasyon var yani kan pıhtılaşması yatkınlık çıktı. şuan tedaviye başlamışsın ama ben öyle keyfi asla vermezdim dedi. gayet kendinden emin konuşunca da beni tereddütte bıraktı. ama yumurtaların diğerleri gerileyecek dediniz ya içim rahatladı. siz de daha önce çok yumurta ile benzer birsey yaşamış mıydınız?

peki birşey soracağım sizlere tecrübe olanlar varsa içinizde ilacı bıraktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi oldunuz?

bnde pko oldğu için benmde birçok yumurtam olyor ama içlerinden en az birisinin gelişmesi gerekiyor bnde o olmuyordu ilaçla birlikte bi tanesi gelişme gösterdi diğerleride öyle kalacak taki bi daha ki yumurlama zamanına kadar zaten o yumurtalar yumurtalığın içinde normaldede milyarlarca yumurta var yumurtlama zamanını bekliyor orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…