inş. bakalım artık bekleyecez kaç mm olduğunu sormadım baya büyümüş dedi zaten dünden beri hafif ağrım var çatlayacaktır dedi iğneden sonrada çatlar herhalde 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı derken adet günümün gelmesini bekleyecemHm hayırlısı olsun. Kaç mm olmuş gece yada yarın çatlar ozaman. İnşallah da tutar bu ay
canım yumurtaların baya gelişmiş çatlama olacak mı diye yapılmışrır bu testler onlara görede aşılama yapılmıştırKızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı
Çatlamış mi oluyo bu değerlere göre yanıcanım yumurtaların baya gelişmiş çatlama olacak mı diye yapılmışrır bu testler onlara görede aşılama yapılmıştır
Anladım canım hayırlısı aramızda fazla zaman yok inşallah istediğimi zı verir Rabbim ve isteyen herkese :)inş. bakalım artık bekleyecez kaç mm olduğunu sormadım baya büyümüş dedi zaten dünden beri hafif ağrım var çatlayacaktır dedi iğneden sonrada çatlar herhalde 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı derken adet günümün gelmesini bekleyecem
Catladigini gösteren progesteron testi burda o yok sanırım :) yumurtaların güzel gelişmiş ama diğerleri hakkında pek bilgim yokÇatlamış mi oluyo bu değerlere göre yanı
benim kafamı karıştıran 2 gün önce gittiğim başka bir kadın doğum doktoru oldu. gördüğüm yumurta sayısı fazla bu haliyle pko gibi bir görünüm var dedi. ama bende pko yoktu. klomen sayısı fazla olan yumurtaları hemen pko yapar mı:/Canım benimde sağda 3-4 yumurta vardı ama 5mm kadar hepsi solda sadece 1tane 16mm var onla umut ediyorum tabi belki birden fazla gelişebilir ozaman da çoğul gebelik olasılığı da var..
adetken yapılan değerlerinize göre artış fazlaysa çatlamıştır zaten çatlamadan aşılamayı yapmazlardıÇatlamış mi oluyo bu değerlere göre yanı
inşallah öyle olur canım eğer pkoya filan döner ya da kist olursa çok üzülürüm. tedavisiz hamile kalıp kaybetmiştim 2 kez keşke kullanmasaydım derimnormal canım onların içerisinden biri veya bi kaç tanesi ilaç sayesinde gelişecek
bnde pko var canım yumurta takibi yaptırıyorum. senin o yumurtaların pko dönüşmez canm varsa o hastalık zaten vardr yani yumurtalarından sadece biri yada bi kaçı gelişmeye devam eder diğerleri gerilerinşallah öyle olur canım eğer pkoya filan döner ya da kist olursa çok üzülürüm. tedavisiz hamile kalıp kaybetmiştim 2 kez keşke kullanmasaydım derimsenin durumun ne şuan da?
aynen canım bi kaç gün farkımız var birbirimize destek olalımAnladım canım hayırlısı aramızda fazla zaman yok inşallah istediğimi zı verir Rabbim ve isteyen herkese :)
Yok canım rahat ol öyle birşey olmaz :)benim kafamı karıştıran 2 gün önce gittiğim başka bir kadın doğum doktoru oldu. gördüğüm yumurta sayısı fazla bu haliyle pko gibi bir görünüm var dedi. ama bende pko yoktu. klomen sayısı fazla olan yumurtaları hemen pko yapar mı:/
Yarın canım öğleden sonranisamelek bi daha ne zaman gideceksin sen doktora
muhtemelen seninki de çatlamaya hazırdr ya iğne verir yada kendi çatlasın derYarın canım öğleden sonra
Bakalım ogrenicez bakalım yarın :)muhtemelen seninki de çatlamaya hazırdr ya iğne verir yada kendi çatlasın der
2. gittiğim doktor perinatoloji uzmanı ve özel bir hastanede prof kendisi. benim ona gitme sebebim ise bende birkaç gende heterozigot mutasyon var yani kan pıhtılaşması yatkınlık çıktı. şuan tedaviye başlamışsın ama ben öyle keyfi asla vermezdim dedi. gayet kendinden emin konuşunca da beni tereddütte bıraktı. ama yumurtaların diğerleri gerileyecek dediniz ya içim rahatladı. siz de daha önce çok yumurta ile benzer birsey yaşamış mıydınız?bnde pko var canım yumurta takibi yaptırıyorum. senin o yumurtaların pko dönüşmez canm varsa o hastalık zaten vardr yani yumurtalarından sadece biri yada bi kaçı gelişmeye devam eder diğerleri geriler
teşekkür ederim canım inşallah yeni yıla hepimiz 2 kişi olarak gireriz:)Yok canım rahat ol öyle birşey olmaz :)
bnde pko oldğu için benmde birçok yumurtam olyor ama içlerinden en az birisinin gelişmesi gerekiyor bnde o olmuyordu ilaçla birlikte bi tanesi gelişme gösterdi diğerleride öyle kalacak taki bi daha ki yumurlama zamanına kadar zaten o yumurtalar yumurtalığın içinde normaldede milyarlarca yumurta var yumurtlama zamanını bekliyor orda2. gittiğim doktor perinatoloji uzmanı ve özel bir hastanede prof kendisi. benim ona gitme sebebim ise bende birkaç gende heterozigot mutasyon var yani kan pıhtılaşması yatkınlık çıktı. şuan tedaviye başlamışsın ama ben öyle keyfi asla vermezdim dedi. gayet kendinden emin konuşunca da beni tereddütte bıraktı. ama yumurtaların diğerleri gerileyecek dediniz ya içim rahatladı. siz de daha önce çok yumurta ile benzer birsey yaşamış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?