Igneyi oldugumda kasigimda karnimda 3 agri oldu sugunlerde hic yok bugun sabah koyu kvamli akintim oldu ama nedenini bilemiyrmBen sabah oldum. Ben de hic belirti yokkasik agrisi yanmasi disinda. Gecen yil yasadigim hamileligimde inanilmaz bir gogus agrisi olmustu. Bugun test yaptim ignenin etkisinin gecip gecmedigini merak ettim. Etkisi gecmis. Tek cizgi cikti. Bir hafta sonra kesinlesir artik sonuclarimiz
Catlamayanlar adetle atılıyo diye biliyorumBisey merak ediyirum yaa 4 yumurta vardi ya harside bu aydami catliyo doktora sormamisim ole dusunuyorum ☺☺
Hmm dusunup duruyodum tsklrCatlamayanlar adetle atılıyo diye biliyorum
Sen benden 1 gün önce iğne oldun sanırım ben 19 aralikUff ya gecmiyo sanki gunler sonuc ne olacak ki ister istemez dusunmekten alamiyorum kendimi ama her 2 sonucada hazirim ☺☺
Evet ama bende 18 gece oldum 9 daSen benden 1 gün önce iğne oldun sanırım ben 19 aralik
Bebis yok canım kan testi 0 li birşey... Adet olsam hazırlıklara baslarim tekrarAdet olma cnim ya insalla bebisin hayirlisiyla gelir☺☺☺
Hadi hayırlısı olsun hakkında. Gönlünce olur inş herşey. Ne için usg istedi doktor.Arkadaşlar bugün hastaneye gidiorum ultrasona gircem dua edin
Yumurtlarin catlayp catlamadigina bakcak sanirimHadi hayırlısı olsun hakkında. Gönlünce olur inş herşey. Ne için usg istedi doktor.
Hmm. Yumurtanın ne kadar olduğuna bakarr yeteri kadar büyükse iğne verebilir. Ne zamandır tedavi görüyosun.Yumurtlarin catlayp catlamadigina bakcak sanirim
Ayy nasl sevindim anlatamam darısı başıma inşallah. Senin bat 1 di dimi o zaman benimde çıkar belki bendemi yapsam yaa çok korkuyorumKızlar mutluluktan ağliyorum şu an test yaptım ikinci çizgi çıktı bugün aşılamanin 12.günü iğne etkisi olabilir
biliyorum ama ikinci çizgiyi görmek bile yetti şu an evde duramıyorum kan testine gitmeyi düşünüyorum
Hmm. Yumurtanın ne kadar olduğuna bakarr yeteri kadar büyükse iğne verebilir. Ne zamandır tedavi görüyosun.[/QUOTE
Ona bakmisti 20 mmidi catladiginna sanirim bu ay ilk bebeğim tedavisiz olmustu
Kızlar mutluluktan ağliyorum şu an test yaptım ikinci çizgi çıktı bugün aşılamanin 12.günü iğne etkisi olabilir
biliyorum ama ikinci çizgiyi görmek bile yetti şu an evde duramıyorum kan testine gitmeyi düşünüyorum
Canim yaa cok sevindim inan.. Insallah igne etkisi degildir hemen kan testi yaptir guzel haberler ver bize nolur:):Kızlar mutluluktan ağliyorum şu an test yaptım ikinci çizgi çıktı bugün aşılamanin 12.günü iğne etkisi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?