Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Igneyi oldugumda kasigimda karnimda 3 agri oldu sugunlerde hic yok bugun sabah koyu kvamli akintim oldu ama nedenini bilemiyrm

Bisey merak ediyirum yaa 4 yumurta vardi ya harside bu aydami catliyo doktora sormamisim ole dusunuyorum ☺☺

Uff ya gecmiyo sanki gunler sonuc ne olacak ki ister istemez dusunmekten alamiyorum kendimi ama her 2 sonucada hazirim ☺☺

İyi geceler... Bugün iğne nin 17. Günü ne bebek var ne adet çok sıkıntı yaptım.. Adet olsam biran önce yaa

Kızlar mutluluktan ağliyorum şu an test yaptım ikinci çizgi çıktı bugün aşılamanin 12.günü iğne etkisi olabilir
biliyorum ama ikinci çizgiyi görmek bile yetti şu an evde duramıyorum kan testine gitmeyi düşünüyorum

Eklentiler

• 20151228_090037.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 90
Ayy nasl sevindim anlatamam darısı başıma inşallah. Senin bat 1 di dimi o zaman benimde çıkar belki bendemi yapsam yaa çok korkuyorum

Canim yaa cok sevindim inan.. Insallah igne etkisi degildir hemen kan testi yaptir guzel haberler ver bize nolur:):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…