Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

AY CANIM BENİM İNAN ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH İĞNENİN ETKİSİ DEĞİLDİR.

Çoook güzel bit haber yaa hemen kan tahlili bence tam sırası

merhaba kızlar bır ay klomen ve ardından ovitrelle kullandım tabı hasta oldum sonun da hastalımınn 3. gunu dr gıttım folükül gıbı ısmı olan onemsız bır kıst olumsus dedı dr ama bana kıstı gıderıcı ılac vermedı ve bn suan ovıtrelle ve klomenden sonraaa dun hasta olmam gerkırken olmadım 27 gunde bır olan bırıyım neden sızce olmadımm bılemıyorum teste yapmak ısdemıyorumm

Bence test yapmalisin hemen.. Varsa cikar idrarda.

Ya seninki onemli bi kist degilmis sanmiyorum o yuzden oldugunu cnm... Benim cikolata kistim var ona ragmen yilda bi iki kere gecikme yasarim onun disinda gunu gunune gelirr adetim. Evde testin varsa yap bence.. Varsa hemen kan tahlili yaptirirsin

esen93 canım naptın merak ettım senı ben yenı tedavıye başladım bu ay farklı bı ılac verdı serephone dıe bı fark yok klomenle arasında dedı ama bılmıorum hayırlısı bakalım yeni umutlar düştük yine yollara

Ya seninki onemli bi kist degilmis sanmiyorum o yuzden oldugunu cnm... Benim cikolata kistim var ona ragmen yilda bi iki kere gecikme yasarim onun disinda gunu gunune gelirr adetim. Evde testin varsa yap bence.. Varsa hemen kan tahlili yaptirirsin
canım evet onemlı kıst degıl uzulmek ısdemıyorum artık bn allahım herkesın gonlune gore versın

Ayyy ne guzel cok cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insalla darisi basimiza ☺☺☺

Benim de tiroidim biraz yukselmis ona uzuldum daha 2 hafta once 0.8ken 4.50 olmus ilacimi da duzenli kullaniyodum prolaktin normal simdi de bu yukselmis yaa offfff

Banada doktorum bu ay klomen vermeyi düşünüyor ama catlatma ignesi vermicem ben onu sadece asilamada veriyorum dedi ne alaka anlamadim siz yorumlayabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…