AY CANIM BENİM İNAN ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH İĞNENİN ETKİSİ DEĞİLDİR.Kızlar mutluluktan ağliyorum şu an test yaptım ikinci çizgi çıktı bugün aşılamanin 12.günü iğne etkisi olabilir
biliyorum ama ikinci çizgiyi görmek bile yetti şu an evde duramıyorum kan testine gitmeyi düşünüyorum
Ben az önce geldim çatlamış ins tutar yaa doktorda iğne sonrası iki gün yogun agrılarım oldu dedim işte çatlamış bu güzel birsey dediYumurtlarin catlayp catlamadigina bakcak sanirim
Çoook güzel bit haber yaa hemen kan tahlili bence tam sırasıKızlar mutluluktan ağliyorum şu an test yaptım ikinci çizgi çıktı bugün aşılamanin 12.günü iğne etkisi olabilir
biliyorum ama ikinci çizgiyi görmek bile yetti şu an evde duramıyorum kan testine gitmeyi düşünüyorum
Bence test yapmalisin hemen.. Varsa cikar idrarda.merhaba kızlar bır ay klomen ve ardından ovitrelle kullandım tabı hasta oldum sonun da hastalımınn 3. gunu dr gıttım folükül gıbı ısmı olan onemsız bır kıst olumsus dedı dr ama bana kıstı gıderıcı ılac vermedı ve bn suan ovıtrelle ve klomenden sonraaa dun hasta olmam gerkırken olmadım 27 gunde bır olan bırıyım neden sızce olmadımm bılemıyorum teste yapmak ısdemıyorumm
canım sence kısten dolayı olabılırmı bu durumm ne dersınBence test yapmalisin hemen.. Varsa cikar idrarda.
canım evet onemlı kıst degıl uzulmek ısdemıyorum artık bnYa seninki onemli bi kist degilmis sanmiyorum o yuzden oldugunu cnm... Benim cikolata kistim var ona ragmen yilda bi iki kere gecikme yasarim onun disinda gunu gunune gelirr adetim. Evde testin varsa yap bence.. Varsa hemen kan tahlili yaptirirsin
Ne kadar zamandir istiyosunuz canimcanım evet onemlı kıst degıl uzulmek ısdemıyorum artık bnallahım herkesın gonlune gore versın
Kızlar mutluluktan ağliyorum şu an test yaptım ikinci çizgi çıktı bugün aşılamanin 12.günü iğne etkisi olabilir
Ayyy ne guzel cok cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insalla darisi basimiza ☺☺☺Kızlar mutluluktan ağliyorum şu an test yaptım ikinci çizgi çıktı bugün aşılamanin 12.günü iğne etkisi olabilir
Hayirlisi olsun cnm yeni ay yeni umut hepimiz icinKızlar benim bebğim yokmuş umarım sizlerden güzel haberler alırız
Hayirlisi demekki zamani gelmemisHayirlisi olsun cnm yeni ay yeni umut hepimiz icin
Wala bendede hic degisiklik yok hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?