- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Canim eger hamile degilsen 2-3gun icinde adet olursun herhalde.. Kan tahlili yaptirmak garanti olan bence...Kızlar iğnemin 13.günü vurulduktan iki gün sonra 11 gün önce dr a gittiğim de dr bana yumurtan çatlamış demişti dün israrda çıkmadı sizce ne zaman reglim gelir
Banada doktorum bu ay klomen vermeyi düşünüyor ama catlatma ignesi vermicem ben onu sadece asilamada veriyorum dedi ne alaka anlamadim siz yorumlayabilirmisiniz?
Canim insallah hayirli guzel haberlerle gelirsinHepinize teşekkür ederim kızlar
daha kan testi yapmadım eve siğamiyorum, eşimin iş çıkışına gidecem orda acilde test yaparız birlikte
dua edin hayırlı haberlerle geleyim
Balım bence etkisi geçmiştir iğnenin inşallah hamilesindir :)Hepinize teşekkür ederim kızlar
daha kan testi yapmadım eve siğamiyorum, eşimin iş çıkışına gidecem orda acilde test yaparız birlikte
Ya catlamazsa canim kist olusmaz mi?Banada vermedi cnm kendiliğinden çalan dedi
Insallah hayirli bebis haberini verirsin bizlere ☺☺Hepinize teşekkür ederim kızlar
Tamm canım ben de öyle düşünüyorum normal de yumurtlama testimde pozitifi gördükten 15 gün sonra regl olurum en geç perşembeye olurum o haldeCanim eger hamile degilsen 2-3gun icinde adet olursun herhalde.. Kan tahlili yaptirmak garanti olan bence...
Ya catlamazsa canim kist olusmaz mi?
Canım yumurta çatlamazsa kist oluyor bu yüzden dr um vurulduktan iki gün sonra çatlamış mı diye bakmak için çağırmıştı beni inşallah böyle şeyler olmaz hamişsindir iğne kullanınca genelde çatlıyor kullanmayanlarınki çoğunlukşa çatlamıypr..Ole bişiy demedi doktor bana ctesi sadece kan ver dedi gün aşırı ilişkiye girdi dedi ole bişiy olsa söylerdi heralde
İstanbul da mısın canım nerede yaptordın aşılamanı ben de düşünüyorum sanırım klomwnle tutmadoİnşallah kızlar içim kıpır kıpır
Canım yumurta çatlamazsa kist oluyor bu yüzden dr um vurulduktan iki gün sonra çatlamış mı diye bakmak için çağırmıştı beni inşallah böyle şeyler olmaz hamişsindir iğne kullanınca genelde çatlıyor kullanmayanlarınki çoğunlukşa çatlamıypr..
Canım illa çatlamayacak diye bişey yok kimisinin çatlıyo kimisinin çatlammıyo dmeekki gerek görmemiş inşallah tutar iyi düşün iyi olsun:).s yapma ya
Doktor sana igneye gerek yok dedi benim Bu ikinci hamileliğim ilkinde ilaç falan kullanmadan oldu ben sordum bugün iğne vercekmisiniz die hiç gerek yok dedi
Canım illa çatlamayacak diye bişey yok kimisinin çatlıyo kimisinin çatlammıyo dmeekki gerek görmemiş inşallah tutar iyi düşün iyi olsun:)
Amin balım inşallah benim 13. Günüm çatlattık iki gün sonra gittiğimde çatlamış sıvısı var demişti acaba ne zaman regl olurum iki güne olurum heraldeInşallah cnm ya allahım kimsenin çabasını geri cevirmesin zor ya
Amin balım inşallah benim 13. Günüm çatlattık iki gün sonra gittiğimde çatlamış sıvısı var demişti acaba ne zaman regl olurum iki güne olurum heralde
13.günüm derken neye göre hesapliosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?