Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar iğnemin 13.günü vurulduktan iki gün sonra 11 gün önce dr a gittiğim de dr bana yumurtan çatlamış demişti dün israrda çıkmadı sizce ne zaman reglim gelir

Kızlar iğnemin 13.günü vurulduktan iki gün sonra 11 gün önce dr a gittiğim de dr bana yumurtan çatlamış demişti dün israrda çıkmadı sizce ne zaman reglim gelir
Canim eger hamile degilsen 2-3gun icinde adet olursun herhalde.. Kan tahlili yaptirmak garanti olan bence...

Canim eger hamile degilsen 2-3gun icinde adet olursun herhalde.. Kan tahlili yaptirmak garanti olan bence...
Tamm canım ben de öyle düşünüyorum normal de yumurtlama testimde pozitifi gördükten 15 gün sonra regl olurum en geç perşembeye olurum o halde

Ole bişiy demedi doktor bana ctesi sadece kan ver dedi gün aşırı ilişkiye girdi dedi ole bişiy olsa söylerdi heralde
Canım yumurta çatlamazsa kist oluyor bu yüzden dr um vurulduktan iki gün sonra çatlamış mı diye bakmak için çağırmıştı beni inşallah böyle şeyler olmaz hamişsindir iğne kullanınca genelde çatlıyor kullanmayanlarınki çoğunlukşa çatlamıypr..

.s yapma ya
Doktor sana igneye gerek yok dedi benim Bu ikinci hamileliğim ilkinde ilaç falan kullanmadan oldu ben sordum bugün iğne vercekmisiniz die hiç gerek yok dedi

.s yapma ya
Doktor sana igneye gerek yok dedi benim Bu ikinci hamileliğim ilkinde ilaç falan kullanmadan oldu ben sordum bugün iğne vercekmisiniz die hiç gerek yok dedi
Canım illa çatlamayacak diye bişey yok kimisinin çatlıyo kimisinin çatlammıyo dmeekki gerek görmemiş inşallah tutar iyi düşün iyi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…