- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
Eğer gebelik oluşmassa çatladıktan sonra yumurtan hasta oluyosun yani 14 gün sonraCatlayinca nei bekliosun? Catladiysa nie hasta oluosun? ? Adet tarihin ne
Canım ben de öyle düşünmüştüm hiç ağrım yoktu kesin büyümedi dedim ama bi yunurtam büyümüştü fsh ın ne kadar çıktı benimde yüksek amh da yüksek çıktı pko belirtisi bınlar ama değilim dikkat etmem gerekiyo olmamam içinde iyi düşün iyi olsunmeraba arkadaşlar ben de ilk defa kolomene başladım fsh yüksekliğinden daha amh ım çıkmadı gerçi , yarın yumurtalarıma bakmaya dr gidicez. 5 gün kullandım ama ağrım öle çok olmadı galiba benim yumurtalar büyümedi veya çatlamadı. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, burdan güzel haberlerinizi okuyorum sanki kendimmişim gibi seviniyorum , inşallah hep güzel haberlerde kalalım
Canım inşallah bebisin vardır ama her iki sonada kendini hazırla bence.. Benimde 12. Gün testler pozitif di hatta 14. Gün kanda 5.45 çıktı... Ama inşallah senin vardırİnşallah kızlar içim kıpır kıpır
Bugün iğne min 18. Günü ve ben hala adet olamadim... Beta HCG 0Amin balım inşallah benim 13. Günüm çatlattık iki gün sonra gittiğimde çatlamış sıvısı var demişti acaba ne zaman regl olurum iki güne olurum heralde
Bana doktorum dediki bu ayda progesteron iyi cikarsa sana klomen vermicem çünkü bide kist yaparsa dogum kontrol kullanmak zorunda kalmayasin valla ne yapicami sasirdimOle bişiy demedi doktor bana ctesi sadece kan ver dedi gün aşırı ilişkiye girdi dedi ole bişiy olsa söylerdi heralde
Bana doktorum dediki bu ayda progesteron iyi cikarsa sana klomen vermicem çünkü bide kist yaparsa dogum kontrol kullanmak zorunda kalmayasin valla ne yapicami sasirdim
Bugün iğne min 18. Günü ve ben hala adet olamadim... Beta HCG 0
Bende denedim onu canim ama prolaktini tavan yaptirdi ben bosuna demiyorum kafam karisik diye asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik:)Incir ve havuç yumurta catlatmaya iyi geliomus denicem bugün :)))
fsh ım 12 , amh verdik te henüz sonucu çıkmadı dr bana hani pko ile ilgili henüz bir şey sölemedi bakalım artık inş hepimizin minnoş bebişleri olurrrrCanım ben de öyle düşünmüştüm hiç ağrım yoktu kesin büyümedi dedim ama bi yunurtam büyümüştü fsh ın ne kadar çıktı benimde yüksek amh da yüksek çıktı pko belirtisi bınlar ama değilim dikkat etmem gerekiyo olmamam içinde iyi düşün iyi olsun
Bi sorun olmadı ama dimi bende deniim :))Bende denedim onu canim ama prolaktini tavan yaptirdi ben bosuna demiyorum kafam karisik diye asagi tukursem sakal yukari tukursem biyik:)
Canim biz biryildir isdiyoruzNe kadar zamandir istiyosunuz canim
16aylik evluyim 1yildirda minigimi isdiyorum ilk defa ekim ayinda klomen kullandik ovitrellede vuruldum biryandan ama kasimda hasta oldum uc dr gittim soniclarim iyi cok sukur bu ay cok iyi seyler yasamadik esimle birlikte ananemizi kaybettik felan derken hastayim oksururken felan cigerlerim yirtiliyor icim fena oluyor onlara yoruyorum bu gecikmeyide ama aklimda almiyor insallah minikim benimledir teyzesiii insallahh allahim senjnde ginlume gore versinNe kadar zamandir istiyosunuz canim
Prolaktin icin parlodel kullaniyorum su anBi sorun olmadı ama dimi bende deniim :))
Prolaktin icin parlodel kullaniyorum su anbence prolaktinine baktir öyle basla bu küre canim zaten adnan saracoglu da öyle söylüyor ben onemsemedim pisman oldum
Benim 18. Gün hala olamadimArkadaşlar iğneden kaç gün sonra adet oldunuz?
Zaten incir ve dere otu prolaktini yükselten besinler ama yinede sen bilirsin canim belki prolaktinin düşüktür fazla yukselmezNapsamki ama incir kompostosu içtiğini düşün ben 3 gün icicem fazla deil
Kesin düşüktür :)) incir falan normalde hiç yememde sevmemde :)Zaten incir ve dere otu prolaktini yükselten besinler ama yinede sen bilirsin canim belki prolaktinin düşüktür fazla yukselmez
Test yaptınız mı? Negatif mi?Benim 18. Gün hala olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?