Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

meraba arkadaşlar ben de ilk defa kolomene başladım fsh yüksekliğinden daha amh ım çıkmadı gerçi , yarın yumurtalarıma bakmaya dr gidicez. 5 gün kullandım ama ağrım öle çok olmadı galiba benim yumurtalar büyümedi veya çatlamadı. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, burdan güzel haberlerinizi okuyorum sanki kendimmişim gibi seviniyorum , inşallah hep güzel haberlerde kalalım

Canım ben de öyle düşünmüştüm hiç ağrım yoktu kesin büyümedi dedim ama bi yunurtam büyümüştü fsh ın ne kadar çıktı benimde yüksek amh da yüksek çıktı pko belirtisi bınlar ama değilim dikkat etmem gerekiyo olmamam içinde iyi düşün iyi olsun

Ole bişiy demedi doktor bana ctesi sadece kan ver dedi gün aşırı ilişkiye girdi dedi ole bişiy olsa söylerdi heralde
Bana doktorum dediki bu ayda progesteron iyi cikarsa sana klomen vermicem çünkü bide kist yaparsa dogum kontrol kullanmak zorunda kalmayasin valla ne yapicami sasirdim

fsh ım 12 , amh verdik te henüz sonucu çıkmadı dr bana hani pko ile ilgili henüz bir şey sölemedi bakalım artık inş hepimizin minnoş bebişleri olurrrr

Ne kadar zamandir istiyosunuz canim
16aylik evluyim 1yildirda minigimi isdiyorum ilk defa ekim ayinda klomen kullandik ovitrellede vuruldum biryandan ama kasimda hasta oldum uc dr gittim soniclarim iyi cok sukur bu ay cok iyi seyler yasamadik esimle birlikte ananemizi kaybettik felan derken hastayim oksururken felan cigerlerim yirtiliyor icim fena oluyor onlara yoruyorum bu gecikmeyide ama aklimda almiyor insallah minikim benimledir teyzesiii insallahh allahim senjnde ginlume gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…