onunbelli bi günü yok canm doktorun yumurtlama takibi yapacak ultrasonla yumurta belli büyüklüğe ulaşınca eğer kendisi çatlayacak gibi değilse doktorun iğne veriyorpeki birşey soracağım sizlere tecrübe olanlar varsa içinizde ilacı bıraktan kaç gün sonra çatlatma iğnesi oldunuz?
4-5 tanesi birden aynı büyüklüğe gelemez herhalde dimi çoğul gebelik ikiz yine bir nebzede daha fazlası zor yani:)onunbelli bi günü yok canm doktorun yumurtlama takibi yapacak ultrasonla yumurta belli büyüklüğe ulaşınca eğer kendisi çatlayacak gibi değilse doktorun iğne veriyor
teşekkür ederim canım ya içim ferahladı moralimi çok bozmuştu diğer doktor..bnde pko oldğu için benmde birçok yumurtam olyor ama içlerinden en az birisinin gelişmesi gerekiyor bnde o olmuyordu ilaçla birlikte bi tanesi gelişme gösterdi diğerleride öyle kalacak taki bi daha ki yumurlama zamanına kadar zaten o yumurtalar yumurtalığın içinde normaldede milyarlarca yumurta var yumurtlama zamanını bekliyor orda
aynı büyüklük olmasada çatlayacak kadar büyüklüğe ulaşabilirler buda çoğul gebelik yada gebelik şansını arttırır4-5 tanesi birden aynı büyüklüğe gelemez herhalde dimi çoğul gebelik ikiz yine bir nebzede daha fazlası zor yani:)
teşekkür ederim canım ya içim ferahladı moralimi çok bozmuştu diğer doktor..
çok güzel anlatmış tatlım teşekkür ederim video için:)burdan izle canm bak
şimdi olduönemli değil canm kafan rahat olsun
ben de 4. günü başladım. doktorum 4. veya 5.gün başlanıyor klomene demiştiBende ilk defa klomen kullanacam ama doktorum izinliymiş adetin 5. Günü baslayacak klomene :/ hiç 5. Günü baslayan varmı günün ne açıdan bir önemi var acaba ??
Ben de 5.gün başladım canım klomen öyle kullanıliyoBende ilk defa klomen kullanacam ama doktorum izinliymiş adetin 5. Günü baslayacak klomene :/ hiç 5. Günü baslayan varmı günün ne açıdan bir önemi var acaba ??
Şuan ne durumdasın canım yumurta takibi yapıldımıBen de 5.gün başladım canım klomen öyle kullanıliyo
Yok canım 1 buçukta randevum gidince yapılacakŞuan ne durumdasın canım yumurta takibi yapıldımı
Bende 5. Gunu bBende ilk defa klomen kullanacam ama doktorum izinliymiş adetin 5. Günü baslayacak klomene :/ hiç 5. Günü baslayan varmı günün ne açıdan bir önemi var acaba ??
çat mm olduğunda yaptırdınız iğneyiBende 5. Gunu b
asladim dr oyle dedi 12. Gunde takibe basla
Di sonrada igne
çat mm olduğunda yaptırdınız iğnehi/QUOTE]
Yumurta olcusu 20 mm oldumu catlatmak icin igne vuruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?