- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
- 98
Cagirmadi seniiğneden sonra doktorunuz çatlamış mı diye bakmak için çağırdı mı sizi bnde dün yaptrdm da
yok çağırmadı adetin geciktiğinde gel test yapalım dedi ama bn gideyim diyorum bazen iğneyle bile çatlamıyormuş sonrada kist yapıyormuş o yüzden önceden tedbirini alalım diyeCagirmadi seni
Gittim canım akşam çatlatma ignem yapılacak çarşamba tekrar kontrol e çağırdı çatlamış mı die bakicak :)nisamelek doktora gittin mi canm :)
Ben simdi geldim klomen verdiyok çağırmadı adetin geciktiğinde gel test yapalım dedi ama bn gideyim diyorum bazen iğneyle bile çatlamıyormuş sonrada kist yapıyormuş o yüzden önceden tedbirini alalım diye
kendin mi yapacaksın iğneyiGittim canım akşam çatlatma ignem yapılacak çarşamba tekrar kontrol e çağırdı çatlamış mı die bakicak :)
Ben simdi geldim klomen verdi
Yok yaptiricam gidip kendim cesaret edemem :)kendin mi yapacaksın iğneyi
bnde o yüzden hastanede yaptrdım :) gerçi zaten doktorum hemen yaptr demşti banaYok yaptiricam gidip kendim cesaret edemem :)
Umarım güzel sonuçlar alırız :) iğneden ne kadar sonra ilişki dedi.. Bana bugün iğne yarın ilişki dedibnde o yüzden hastanede yaptrdım :) gerçi zaten doktorum hemen yaptr demşti bana
iğneden 36 saat sonra canm banada öyle dedi ağrın var mı peki seninUmarım güzel sonuçlar alırız :) iğneden ne kadar sonra ilişki dedi.. Bana bugün iğne yarın ilişki dedi
Hafif agrim vâr ama daha iğneyi yaptirmadim 7 gibi yaptiricam.. Çok oluyormuş galiba sende varmıiğneden 36 saat sonra canm banada öyle dedi ağrın var mı peki senin
İkinci ilk deneme olmadi yine baslayacagimilk defa mı kullanacaksınız
bnmde iğneden önce vardı biraz iğneden sonrada devam etti ama dayanılmayacak bi ağrım olmadışimdide çok hafif artık geçiyor ağrı gibi de olmuyo garip yani sızı gibiHafif agrim vâr ama daha iğneyi yaptirmadim 7 gibi yaptiricam.. Çok oluyormuş galiba sende varmı
inş. bu sefer olur :)İkinci ilk deneme olmadi yine baslayacagim
İnsallahinş. bu sefer olur :)
önceki ayında da mı bu doktora gitmiştinKizlar bugun gittim dr a ama ultrosonla bakmafi nile yine klomen vetdi kullan diye degistirmelimiyim dr umu ya
Evt ayni drönceki ayında da mı bu doktora gitmiştin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?