Evet canim 6 ocak ama bu kanamayi yasayinca belki varsa cikar diyorum ama ruyamda negatifti mantar enfeksiyonu cikmistiSenin bat 6 ocak ti bence daha cok erken canım birazcık daha bekle
Canim insallah vardir bebisin imkanin varsa kan testi yaptir hemen... Hadii hayirli olsun cok sevindim dua et bana daKızlarrrr heyecanlıyım.. yeni yıl benim için güzel başladı test yaptım ikinci çizgi silik şekilde ama henüz bata 2 gün var. umarım bu kez kan sulandırıcı iğne ile güzel sağlıklı ilerler. bana dua edin lütfen bu kez hayalim, dileğim gerçek olsun.. bende sizler için dua edeceğim en kısa zamanda nasip etsin diye..
Ay hadi inşallah adetin geçsin daha belirgin olur umarım bekle biraz daha canimCok cok silik ikinci cizgi var gibi
Insallah canim insallahAy hadi inşallah adetin geçsin daha belirgin olur umarım bekle biraz daha canim
Cok silik çizgisi var canim yeni yıl uğurlu geldi sana :) yarın sabah tekrarla daha koyu çıkarsa var denektir
fotodan anlaşılmıyor tatlım ama benim önceki hamileliğim de bata 4gün filan vardı ve hayalet bir çizgi görmüştüm. bence 2 gün sonra sabah tekrar et varsa belirgin bir hal alıyor. sonra kan testi yaptırırsın. umarım hamileyizdir :))
Yaa insallah canim bunu duymak bile mutlu ettii inanCok silik çizgisi var canim yeni yıl uğurlu geldi sana :) yarın sabah tekrarla daha koyu çıkarsa var denektir
Insallah canim sende foto yukleyebilir misin varsafotodan anlaşılmıyor tatlım ama benim önceki hamileliğim de bata 4gün filan vardı ve hayalet bir çizgi görmüştüm. bence 2 gün sonra sabah tekrar et varsa belirgin bir hal alıyor. sonra kan testi yaptırırsın. umarım hamileyizdir :))
sizde fikrinizi söyleyinInsallah canim sende foto yukleyebilir misin varsa
Senin cok belirgin canim 2.cizgi hayirli olsun:) kan testi yaptirmayi düşünüyor musunsizde fikrinizi söyleyin
iğneden sonra 16 gün canım. kan testi için beklemeyi düşünüyorum. önümüzdeki haftaiçi doktoruma gideceğim. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirimPeki igneden sonraki kacinci gun
Merhaba canim benim de igneden sonraki 12.gun.. Test yaptim evde varla yok arasi bi cizgi gordum sanki.. Kan testinde cikar mutlakaMutlu yıllar kızlar hepinize.benim de bugun ignenin 12. Günü.kan testi yaptirSam mi diye düşünüyorum. Zaten 3 ocak ta adet olmam lazım. .napsam ki
Insallah saglikli bi sekilde kucagina alirsin canim sizde problem neydi kist falan var miydiiğneden sonra 16 gün canım. kan testi için beklemeyi düşünüyorum. önümüzdeki haftaiçi doktoruma gideceğim. inşallah bu kez bebeğimi kucağıma alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?