Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bize de dedi dr. Ben istemedim. Sonra doğru tekrarlayan negatif yada düşük olayınız yok dedi. O zaman karı koca size kromozom testi yapalım dedi. Az çok bize ipucu verir dedi. Yani illa yapıcaklar bişey onu yaptırdık yeter. Kaç kişi yaptırıyo Allah aşkına boşver takılma hiç detay sorsaydın bari halkın sonuçta.

Ay şekerim agizlarindan laf aliniyormuki 750 TL muayene ücreti verdim 1dk sürdü bilgi almam onlara mecburuz ne derlerse yapıyoruz yeterki sonucu güzel olsun diye onun için ben hiçbir Dr güvenmiyorum onun için histeroskobi yapalım dedi yok dedim yaptirmayacagim yaptirsakta normalmiş denilecek artık biraz ticarete dönmüş.aynen bundan sonra biraz daha uyanık olacağım

Oyy canımm, çok geçmiş olsun, işte bitmiyor çilemiz, Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, ayaklarını yüksekte tut bacım, kalkma hiç. Allah sana bağışlasın canım
Allah razi olsun canim yatiyorum kalkmiyorum lavabo harici Rabbim bagislasin insallah dualarinizda unutmayın

Doktorun Cem bey miydi doktorlar karışıyor sa

Zor ya valla dediğin gibi onca para veriliyor ilgisizlik bilgilendirme yapmamak sinir bozucu olur ama en önemlisi de senin merkez ve doktorla olan enerjin, kendini rahat hissetmen sen mutlu ve rahat ol da
Hiç bir enerjim yokmerkeze girmemle çıkmam bir oluyor ya aile ortamı falan diyor bazı kişiler millet ne yaşıyor anlamadım bizdemi sorun var hiç aile ortamı falan görmedim

Amin inşallah canım benim aynen elimizden geleni yaptık gerisi takdir ilahi inşallah diğer olan sağlıklıdır bilmeden transferimi yaptıracağız.
Rabbım ınsallah sag salım kucagına almayı nasip etsın insallah ben inanıyorum gör bak buralarda hamılelıgını konusacaksın inanıyorum

Hiç bir enerjim yokmerkeze girmemle çıkmam bir oluyor ya aile ortamı falan diyor bazı kişiler millet ne yaşıyor anlamadım bizdemi sorun var hiç aile ortamı falan görmedim
Benim de doktorum cem bey benım rahmimde hafif çöküklük var ama gebelıge engel degıl mıs kac doktor oyle dedı

Ben bu rahat etme içime sinme işi için bi sğrğ yere doktora gittimbahçeci e gitmedim uzak diye ama kendimi rahat hissettiğim yerde tedaviye başladım

Ben bu rahat etme içime sinme işi için bi sğrğ yere doktora gittimbahçeci e gitmedim uzak diye ama kendimi rahat hissettiğim yerde tedaviye başladım
Ora nereymis canım bende başladım önce konya sonra istanbul ahada olmadı Kıbrısburdada millet çok rahatmis aile gibi diyorlar brlkide sorun bendedir aile olmayı beceremedim

Benim de doktorum cem bey benım rahmimde hafif çöküklük var ama gebelıge engel degıl mıs kac doktor oyle dedı
Önceki hsgdede aynı görüntü var onda hiç cökukluk var demedi bu kez Cevat beye gittim hsg için o arkuat var dedi raporda sonrada cem bey arkuat dedi onada bı kafam karıştı önce niye demedi birçok Dr sordum mesaj yoluyla gerek yok uterus kavite normal dedi hsg filmin varmı baksam ne boyutta

Merhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım ben de bu başlığa bir şeyler yazmak istedim. İlk kez forum kullanıyorum biraz karışık geldi burası gözüme inşallah doğru yere yazıyorumdur
Yaş 31 8 yıllık evliyim, 4 doğal yoldan gebelik geçirip malesef 4ünü de kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim hepsinde kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 yıllık kafa izninden sonra bahçeci umut'a başvurduk tedavi için. Herhangi bir kromozom bozukluğu ya da pıhtılaşma vs yok rahimsel bir anomalim de yok ama yine de tedaviyle olsun istedim. Kasım ayında opu işlemim yapıldı ve doktor önerisiyle pgt yaptırdık 2 embriomuz sağlıklı geldi kısmetse ocak ayında transfer işlemi olacak. En çok merak ettiğim aranızda benim gibi tekrarlayan kayıplardan sonra pgt yaptırıp başarılı sonuç alan var mı? Son yorumlarınızı okudum ve bir çoğunuz pgt nin gereksizliiinden bahsetmiş bunları görünce daha da motivasyonum düştü açıkçası. İnşallah burdan biraz pozitif hikayeler duyabilirim. :)

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bu kez bebeğini kucağına alırsın inşallah Dr kim?

Kürtajdan sonra sebep söylemiyorlar mi bebek kalp durması nedenmis pihtilasmanda yokmuş embriyo genetiği demi problem varki sadece sağlıklı geldimi dediler doktorunmu bilgilendirdi benimde Kasım 25 de ölüm olmuştu belkide karsilasmisizdir merkezde

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bu kez bebeğini kucağına alırsın inşallah Dr kim?
Amin inşallah teşekkürler. Doktorum Ebru Öztürk. Ben kendisinden çok hoşnut kaldım. Açıkçası 7 yılım kadın doğum servislerinde geçtiği için alıştım artık doktor konusunu pek umursamıyorum bu konuda çok seçici değilim. Güler yüzlü olması yetti.

Bende gördüm merkezde onu bı hastasini koridorda gördü omzunu sivazlayip nasılsın diye hatir soruyordu sıcakkanlı biri sanırsam hadi hayırlısı olsun hakkınızda

Açıkçası söyleyecek hiçbir sebep bulamıyorlar. Zaten kürtaj sonrası yapılan patolojiler bebeğin tam olarak neyden öldüğü hakkında özel bilgi vermiyor yalnızca patoloji temiz diyorlar çünkü kayıp olan bebeğe genetik inceleme şansı yok. Eşime ve bana yapılan tüm genetik testler temiz. Tüm bunlardan sonra umut edebileceğim tek şey pgt yöntemi olduğundan kendi isteğimle yaptırdım inşallah sonucu güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…