- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.641
İnşallah tatlım sebebi bulamamak çok kötü çok iyi olmuş inceletmen ispanyayami gidiyor biyopsi ben sanki öle biliyorum kaç tane embriyo oluştuAçıkçası söyleyecek hiçbir sebep bulamıyorlar. Zaten kürtaj sonrası yapılan patolojiler bebeğin tam olarak neyden öldüğü hakkında özel bilgi vermiyor yalnızca patoloji temiz diyorlar çünkü kayıp olan bebeğe genetik inceleme şansı yok. Eşime ve bana yapılan tüm genetik testler temiz. Tüm bunlardan sonra umut edebileceğim tek şey pgt yöntemi olduğundan kendi isteğimle yaptırdım inşallah sonucu güzel olur.
Yok canım bulamadımH Jin ne olduğu cevabını bulabildinizmi?
Neki bende merak ettim de tamam canimYok canım bulamadım
Hg cnm evt bez kafa karıştırıcı yaşadığın durum.öncelikle pgt yi gereksi görmek değilde ilk deneme yapacak olanlar için o yorumlar yapıldı twkrarlayan bebek ölümleri için yapman öok doğru olmuş.birde bağışıklık sistemin için testler yapıldımı sana.güçlü bağışıklık sistemide bebek ölümlerine neden oluyormuşMerhaba arkadaşlar,
Aranıza yeni katıldım ben de bu başlığa bir şeyler yazmak istedim. İlk kez forum kullanıyorum biraz karışık geldi burası gözüme inşallah doğru yere yazıyorumdur
Yaş 31 8 yıllık evliyim, 4 doğal yoldan gebelik geçirip malesef 4ünü de kalp atışlarının durması sebebiyle kaybettim hepsinde kürtaj olmak zorunda kaldım. 2 yıllık kafa izninden sonra bahçeci umut'a başvurduk tedavi için. Herhangi bir kromozom bozukluğu ya da pıhtılaşma vs yok rahimsel bir anomalim de yok ama yine de tedaviyle olsun istedim. Kasım ayında opu işlemim yapıldı ve doktor önerisiyle pgt yaptırdık 2 embriomuz sağlıklı geldi kısmetse ocak ayında transfer işlemi olacak. En çok merak ettiğim aranızda benim gibi tekrarlayan kayıplardan sonra pgt yaptırıp başarılı sonuç alan var mı? Son yorumlarınızı okudum ve bir çoğunuz pgt nin gereksizliiinden bahsetmiş bunları görünce daha da motivasyonum düştü açıkçası. İnşallah burdan biraz pozitif hikayeler duyabilirim. :)
Canm bunun belirli bir nedeni yok genel olarak embryonun gelişememesinden kaynaklanıyor.düzenli artışların olmadığı ilk haftalarda zaten kendini belli ediyor atoyorum 60-120 birden 90a düşmesi gibi erken dönemde tespit ediliyorKizlar, kimyasal gebelik nedeni nedir? Ve bu risk ne zamana kadar var?
kalçcadan igne daha etkili gliba . progestron yazdırabilirsin saglık ocagınaKanama alani yok ama düşük tehdidi var dedi canim bilmiyorum artik o kadar kotuydum ki birsey dediysede anlamadim kalp atisini duyunca agladim hep igneyi yao dedi gidonce prolutex birde fitil verdi geceelri yap dedi oyle gecmez artarsa kalcadan igne vericem dedi
ben ameliyathanede cok kaldım o zaman titriyodum resmen, 2 gun oldu hala buz gibiyim sicak da cok iyi degil diye cok fazla kat kat giyinmemeye calisiyorum. Sen de mi cok kalmistinBenimde ayaklarım üşüyordu
Yok canım bende öyle bisey sen neden öyle oldun biseye mı üzüldün yada biseye mı aklın takıldı heyecan yaptınSemaknc Kizlar boyle yureginizde carpinti degilde hAni biseye heyecanlaninca yada yuksek bi yerden hizlica assa iner gbi degsk bisey olur ya aksamdan beri hic gecmedi sizdede varmi ya
Embiryolog a sorsam mıNeki bende merak ettim de tamam canim
Aaa neden ümidin yok?aşılama zaten inan cok nadir tutan bir durum.daha ilk denemen olacak ne bu negatiflik.Kızlar merhaba bende 2 aşılama oldum negatif ocak ayında inşallah tüp bebek olacak ne zaman olacağı belli olunca yazarım ama hiç umudum yok hergn daha cok moralimi bozuyorum kendi kendime
Çok severim bende afiyet olsun şifa olsun
Saol bebem okdr ilaç aldm gecikme olmasn die söktürücü özelliği var oyüzden içeyim dedim bu ara limonlu felan gzl oluoÇok severim bende afiyet olsun şifa olsun
Kızlar merhaba bende 2 aşılama oldum negatif ocak ayında inşallah tüp bebek olacak ne zaman olacağı belli olunca yazarım ama hiç umudum yok hergn daha cok moralimi bozuyorum kendi kendime
Gunde 2 zaten prolutex var canim ekstra 200mg progesteran hap ekledi vajinal daha da devam ederse dedi igne veririm dedi kalcadan corasprini kan pihtisina karsi onlem amacli veriyorlar kanama olunca kestiler.. Rabbim insallah bana bagislasin en guzelini o bilir..kalçcadan igne daha etkili gliba . progestron yazdırabilirsin saglık ocagına
coraspirin kullanıyorum bende . neden corasprini neden bunkadar uzun veriyorlae mantıgı ne ?
bol bol dua et canım
Sıcakla ilgili birşey demediler hatta üstünde baya kalın kazak da vardı ama evet ayaktan çok üşütüyoruz. Bende ayağıma mest geçirdimben ameliyathanede cok kaldım o zaman titriyodum resmen, 2 gun oldu hala buz gibiyim sicak da cok iyi degil diye cok fazla kat kat giyinmemeye calisiyorum. Sen de mi cok kalmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?