Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnşallah tatlım sebebi bulamamak çok kötü çok iyi olmuş inceletmen ispanyayami gidiyor biyopsi ben sanki öle biliyorum kaç tane embriyo oluştu

Hg cnm evt bez kafa karıştırıcı yaşadığın durum.öncelikle pgt yi gereksi görmek değilde ilk deneme yapacak olanlar için o yorumlar yapıldı twkrarlayan bebek ölümleri için yapman öok doğru olmuş.birde bağışıklık sistemin için testler yapıldımı sana.güçlü bağışıklık sistemide bebek ölümlerine neden oluyormuş

Kizlar, kimyasal gebelik nedeni nedir? Ve bu risk ne zamana kadar var?
Canm bunun belirli bir nedeni yok genel olarak embryonun gelişememesinden kaynaklanıyor.düzenli artışların olmadığı ilk haftalarda zaten kendini belli ediyor atoyorum 60-120 birden 90a düşmesi gibi erken dönemde tespit ediliyor

kalçcadan igne daha etkili gliba . progestron yazdırabilirsin saglık ocagına
coraspirin kullanıyorum bende . neden corasprini neden bunkadar uzun veriyorlae mantıgı ne ?
bol bol dua et canım

Semaknc Kizlar boyle yureginizde carpinti degilde hAni biseye heyecanlaninca yada yuksek bi yerden hizlica assa iner gbi degsk bisey olur ya aksamdan beri hic gecmedi sizdede varmi ya
Yok canım bende öyle bisey sen neden öyle oldun biseye mı üzüldün yada biseye mı aklın takıldı heyecan yaptın

Kızlar merhaba bende 2 aşılama oldum negatif ocak ayında inşallah tüp bebek olacak ne zaman olacağı belli olunca yazarım ama hiç umudum yok hergn daha cok moralimi bozuyorum kendi kendime
Aaa neden ümidin yok?aşılama zaten inan cok nadir tutan bir durum.daha ilk denemen olacak ne bu negatiflik.

Kızlar merhaba bende 2 aşılama oldum negatif ocak ayında inşallah tüp bebek olacak ne zaman olacağı belli olunca yazarım ama hiç umudum yok hergn daha cok moralimi bozuyorum kendi kendime

Canım geçmiş olsun rabbim bu yolda kolaylıklar versin inşallah dualarınız kabul olsun inşallah pozitif haberinize verirsin bize bu dönemde stres çok önemli kendinizi üzmeyin zamana bırakın herşeyi rabbim hayırlısıyla sonuçlandırır inşallah

kalçcadan igne daha etkili gliba . progestron yazdırabilirsin saglık ocagına
coraspirin kullanıyorum bende . neden corasprini neden bunkadar uzun veriyorlae mantıgı ne ?
bol bol dua et canım
Gunde 2 zaten prolutex var canim ekstra 200mg progesteran hap ekledi vajinal daha da devam ederse dedi igne veririm dedi kalcadan corasprini kan pihtisina karsi onlem amacli veriyorlar kanama olunca kestiler.. Rabbim insallah bana bagislasin en guzelini o bilir..

ben ameliyathanede cok kaldım o zaman titriyodum resmen, 2 gun oldu hala buz gibiyim sicak da cok iyi degil diye cok fazla kat kat giyinmemeye calisiyorum. Sen de mi cok kalmistin
Sıcakla ilgili birşey demediler hatta üstünde baya kalın kazak da vardı ama evet ayaktan çok üşütüyoruz. Bende ayağıma mest geçirdim hem abdestte zor olmasın hemde birde ayaktan üştmeyeyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…