Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Semaknc Kizlar boyle yureginizde carpinti degilde hAni biseye heyecanlaninca yada yuksek bi yerden hizlica assa iner gbi degsk bisey olur ya aksamdan beri hic gecmedi sizdede varmi ya
Yapma öle aşırı heyecan bende transfer öncesi yaptım boğazımda aft oluştu.stresten sakinleşmek için birşeylwr bul yap kafana cok taktıgın için endişe ve kaygıyla panik atak geçiriosun derin nefes alll sakinleş kuzumm

Semaknc Kizlar boyle yureginizde carpinti degilde hAni biseye heyecanlaninca yada yuksek bi yerden hizlica assa iner gbi degsk bisey olur ya aksamdan beri hic gecmedi sizdede varmi ya
Var canım olmaz mı acayip derece de stresliyim şu an aynı dediğin şeyleri yaşıyorum aklıma her test yapma fikri düştüğünde

Semoşşş biraz sakin olmaya çalışssan daha iyi olur bebemm korkmaaaa daha uzun bir yol vr 9ay napçan sen
Ya o 9 ayı hallederiz bi şekilde ben şimdiye kadar o gebelik testlerinde bir kez bile çift çizgi görmedim yine görmeyecem diye aklım çıkıyor

Sıcakla ilgili birşey demediler hatta üstünde baya kalın kazak da vardı ama evet ayaktan çok üşütüyoruz. Bende ayağıma mest geçirdim hem abdestte zor olmasın hemde birde ayaktan üştmeyeyim diye
sicagın soyle bi etkisi oluo , kaslar gevsio diye sicak dus vs almayin diyolar genel olarak vucut ic isisini cok yukseltmemek gerekio.Gerci her seyi mukemmel yaptik bi bu kaldi diye de dusunmuo degilim

İnsallah kuzum rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın

Gevşe canım kötü düşünme vücudunu mutluluk hormonu saldıracak şeyler ye iç yap izle oku nasıl mutlu olacaksan öyle davran.
Yav ne zormuş benden önce bir arkadaşım yaptırdı tüp bebek ona diyordum niye yapmıyorsun test diye demekki yapılmıyormuş öyle her istediğinde

sicagın soyle bi etkisi oluo , kaslar gevsio diye sicak dus vs almayin diyolar genel olarak vucut ic isisini cok yukseltmemek gerekio.Gerci her seyi mukemmel yaptik bi bu kaldi diye de dusunmuo degilim
Haklısın canım sıcak duş sıkıntılı biliyorum da yani normal durumda da üşütmemek gerek ama aşırı sıcak da olmamalı. Kendine bol dikkat et

inş bağışlasın kuzum . bende korkuyorum
işe de gidiyorum bişey olursa diye korkuyorum.
kanama alanı yoksa neden düşük tehlikesi var ki kurban olurum sıkıca tutunsun

Ya o 9 ayı hallederiz bi şekilde ben şimdiye kadar o gebelik testlerinde bir kez bile çift çizgi görmedim yine görmeyecem diye aklım çıkıyor
Sakinleş brz semoşum çift çizgi cıkıncada başka seylere takılcanız biliyrm bu stres epey sürer birz sakınleşki hormonlarn zıplamasn hamılelıkte dinginlk cok önemlı tüm kalbmle ınanıyrm pozıtıfı görcegınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…