- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.661
Afiyet şifa olsunSaol bebem okdr ilaç aldm gecikme olmasn die söktürücü özelliği var oyüzden içeyim dedim bu ara limonlu felan gzl oluo
Yapma öle aşırı heyecan bende transfer öncesi yaptım boğazımda aft oluştu.stresten sakinleşmek için birşeylwr bul yap kafana cok taktıgın için endişe ve kaygıyla panik atak geçiriosun derin nefes alll sakinleş kuzummSemaknc Kizlar boyle yureginizde carpinti degilde hAni biseye heyecanlaninca yada yuksek bi yerden hizlica assa iner gbi degsk bisey olur ya aksamdan beri hic gecmedi sizdede varmi ya
Ya tabiki buluşuyoruz ama resmen uykularım kaçıyor benim şuan
Ohhh yarasın ozamnAfiyet şifa olsun
Semoşşş biraz sakin olmaya çalışssan daha iyi olur bebemm korkmaaaa daha uzun bir yol vr 9ay napçan senYa tabiki buluşuyoruz ama resmen uykularım kaçıyor benim şuançok korkuyorum
Var canım olmaz mı acayip derece de stresliyim şu an aynı dediğin şeyleri yaşıyorum aklıma her test yapma fikri düştüğündeSemaknc Kizlar boyle yureginizde carpinti degilde hAni biseye heyecanlaninca yada yuksek bi yerden hizlica assa iner gbi degsk bisey olur ya aksamdan beri hic gecmedi sizdede varmi ya
Korkun varsa yapmayalim istersen pazartesi sabah yapalım çıkmama ihtimalini de göz önünde bulundur daha erken biliyosun üzülme sonra etkilemesin seniYa tabiki buluşuyoruz ama resmen uykularım kaçıyor benim şuançok korkuyorum
Gevşe canım kötü düşünme vücudunu mutluluk hormonu saldıracak şeyler ye iç yapYa tabiki buluşuyoruz ama resmen uykularım kaçıyor benim şuançok korkuyorum
Ya o 9 ayı hallederiz bi şekildeSemoşşş biraz sakin olmaya çalışssan daha iyi olur bebemm korkmaaaa daha uzun bir yol vr 9ay napçan sen
Ne bileyim değişik ya etrafımda ki herkesin çocugu var yda hamile inadına gibi sürekli gözüme sokuyolar sanki herkes instagramda bişiler paylaşıyor sürekli birşeyAaa neden ümidin yok?aşılama zaten inan cok nadir tutan bir durum.daha ilk denemen olacak ne bu negatiflik.
Senin yok mu korkun ? Ben korkuyorum ama artık yapmakta istiyorum testiKorkun varsa yapmayalim istersen pazartesi sabah yapalım çıkmama ihtimalini de göz önünde bulundur daha erken biliyosun üzülme sonra etkilemesin seni
sicagın soyle bi etkisi oluo , kaslar gevsio diye sicak dus vs almayin diyolar genel olarak vucut ic isisini cok yukseltmemek gerekio.Gerci her seyi mukemmel yaptik bi bu kaldi diye de dusunmuo degilimSıcakla ilgili birşey demediler hatta üstünde baya kalın kazak da vardı ama evet ayaktan çok üşütüyoruz. Bende ayağıma mest geçirdimhem abdestte zor olmasın hemde birde ayaktan üştmeyeyim diye
İnsallah kuzumCanım geçmiş olsun rabbim bu yolda kolaylıklar versin inşallah dualarınız kabul olsun inşallah pozitif haberinize verirsin bize bu dönemde stres çok önemli kendinizi üzmeyin zamana bırakın herşeyi rabbim hayırlısıyla sonuçlandırır inşallah
Yav ne zormuş benden önce bir arkadaşım yaptırdı tüp bebek ona diyordum niye yapmıyorsun test diye demekki yapılmıyormuş öyle her istediğindeGevşe canım kötü düşünme vücudunu mutluluk hormonu saldıracak şeyler ye iç yapizle oku nasıl mutlu olacaksan öyle davran.
Haklısın canım sıcak duş sıkıntılı biliyorum da yani normal durumda da üşütmemek gerek ama aşırı sıcak da olmamalı. Kendine bol dikkat etsicagın soyle bi etkisi oluo , kaslar gevsio diye sicak dus vs almayin diyolar genel olarak vucut ic isisini cok yukseltmemek gerekio.Gerci her seyi mukemmel yaptik bi bu kaldi diye de dusunmuo degilim
inş bağışlasın kuzum . bende korkuyorumGunde 2 zaten prolutex var canim ekstra 200mg progesteran hap ekledi vajinal daha da devam ederse dedi igne veririm dedi kalcadan corasprini kan pihtisina karsi onlem amacli veriyorlar kanama olunca kestiler.. Rabbim insallah bana bagislasin en guzelini o bilir..
ben de tam tersi 2. gunum her gun test yapasim varYav ne zormuş benden önce bir arkadaşım yaptırdı tüp bebek ona diyordum niye yapmıyorsun test diye demekki yapılmıyormuş öyle her istediğinde
Tabiki var korkularım ama çıkmazsa erken yaptım diye rahatlatiyorum kendimi aslında bende yapmak istiyorum o hayalet çizgiyi görmeye bile raziyim vallaSenin yok mu korkun ? Ben korkuyorum ama artık yapmakta istiyorum testi
Sakinleş brz semoşum çift çizgi cıkıncada başka seylere takılcanız biliyrm bu stres epey sürer birz sakınleşki hormonlarn zıplamasn hamılelıkte dinginlk cok önemlı tüm kalbmle ınanıyrm pozıtıfı görcegınızeYa o 9 ayı hallederiz bi şekildeben şimdiye kadar o gebelik testlerinde bir kez bile çift çizgi görmedim yine görmeyecem diye aklım çıkıyor
Ne diyim tebrik ederim bende o yürek yokmuş meğerben de tam tersi 2. gunum her gun test yapasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?