Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Canim, ilk hamilemiyom degilmiyim korkusundaydim, simdide kimyasal gebelik korkusu

Yav ne zormuş benden önce bir arkadaşım yaptırdı tüp bebek ona diyordum niye yapmıyorsun test diye demekki yapılmıyormuş öyle her istediğinde
Bi doktor Instagram da demişti hastaya bu iğne ilaçları test tarihine kadar devam et demişler bu önceden test yapıp negatif görünce morali bozulmuş ilaçları bırakmış bi sğre sonra kana vs oluyor bi bakıyorlar hamile ama düşük yapıyor ve bu kadında bilmem kaçıncı denemesi ve yaşı ileri biri. Çok pişman olmuş ama olan olmuş malesef. Sonrasında böyle küsüp ilaç bırakma yapılmayacaksa test erken de yapılır

inş bağışlasın kuzum . bende korkuyorum
işe de gidiyorum bişey olursa diye korkuyorum.
kanama alanı yoksa neden düşük tehlikesi var ki kurban olurum sıkıca tutunsun
Bilmiyorum ki her kanama hemen hemen dusuk riski diyorlar illaki dusuk olacak diye degil bakalim haftaya cuma kontrole gidicem insallah yasamam bi daha boyle birsey bebegim benimle olurdikkat et kendini yorma sagliksizsa her turlu duser buna engel olamayiz diyorlar insalah saglikli hayilri gebelik gecirip kucagimiza aliriz canimdan can gitti çünkü korkumdan..

Ne bileyim değişik ya etrafımda ki herkesin çocugu var yda hamile inadına gibi sürekli gözüme sokuyolar sanki herkes instagramda bişiler paylaşıyor sürekli birşey
Ben 35yaşındayım benmde ilk denemem 7yıl da 2gebelk 2kayıp yaşadım.2aydr transfer beklıodm gecen gun transfer sabahı iptal edildi ama hala cok ümitli ve neşeliyim.boşver ınstayı baskalarını Allah kımıne erken kımıne gec verir.yasn daha genc ilk denemen mutlu olsana.hiç ümidi olmayan ne cok kadın vr .

İnşallah canım benim inşallah görelim pozitifi Bi okuyun üfleyin bana ya kötü oldum ben

Aaa çok şaşırdım çokta üzüldüm doktor boşuna mı diyor test gününe kadar devam diye ay üzüldüm ya çıkmadı diye birakilirmi ilaçlar nasıl depresyona girdi kimbilir

Canim, ilk hamilemiyom degilmiyim korkusundaydim, simdide kimyasal gebelik korkusu
Snra kese snra kalp snra kan gelirmi bu korkularla başa cıkmak zorundayız yoksa aylarca zehır olur.sakin olcaksn tevekkül edeceksin.nasibi varsa yaşayacak olana hiçbirşey engel olamaz.kalbını temiz tut kötüyü düşünme ltfnnnnn

Yok yok Allah korusun yapar mıyım öyle şey doktorun dediği tarihe kadar en azından devam ederim ilaçlara .

Ne olur görelim bizde artık o çizgileri aşırı duygusalım şu an sabaha kadar ağlayasım var
Görücez allahın izniyle inşallah bak çoğu gitti azı kaldı ne yollardan geçtik sonuna geldik artık biz elimizden geleni yaptık gerisi takdir ilahi rabbim herşeyin en güzelini hayırlısını verir insalah içini ferah tut lütfen bende üzüldüm senin böyle olmana gozyasim burnumun ucunda zaten

Semaknc Kizlar boyle yureginizde carpinti degilde hAni biseye heyecanlaninca yada yuksek bi yerden hizlica assa iner gbi degsk bisey olur ya aksamdan beri hic gecmedi sizdede varmi ya
Ayyy, ben de transferden sonra öyle oldum, eşime anlatmaya çalıştım ama anlamadı beni, yüreğim ağzımdaydı sürekli, heyecan heralde, yavrusunu düşünen her anne gibi

Kalp seklinde rahim deniliyor kac tane doktora defalarca sordum sorun olmaz dediler bende echomar da Cevat beyde cektırdım hsg yı artık hayırlısı yarım rahımle dogum yapan varsa içini ferah tut hatta tutalım su an pozıtıf olma zamanı

Doğru diyorsun evet yaşım 27 kayıp vs yaşamadım çok şükür ama karamsarlığımın sebebi 14 yaşında trafik kazası geçirmiştim ölümden döndüm 8 ameliyt geçirdim vsvs çok şey ozaman da geri kaldım hep bişiler den özenirdim çevremdekilere şimdide beni buldu diyorum neden diye düşünmeden edemiyorum şükür ediyorum tevekkül ediyorum ama zor yorucu. Git gel tabi bu arada da dizimde sorunlar çıktı arada verdim Bi süre yine çokta sağlıklı degil ön çapraz bağım yırtık oda kazadan kalma fln işte. Kimse ne yaşıyor bilemeyiz ama yeterrrr diye bağırmak istiyorum ama umutluyum evrene pozitf mesj göndermek lazım olacak insallah

Sabaha buraları şenlendirir miyiz dersin evet çok zor zamanlar geçirdik hiç kimse kolay gelmedi buralara rabbimden istedim hep hayırlısıyla ver dedim layık gördüyse sabaha düğün bayram var Allahım yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…