- 9 Ekim 2020
- 5.925
- 7.963
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.701
Tabikide ondan sen yok desende kafan oraya odaklanmış.erinmessen en iyi ılık duş almak iyi geliyor.birzckta ılık süt iç bnde panik atak vr iyi tanırım kendisini ama başada cıkarımOylemi dersin ondanmidir
Kocam da yok bugün ondan saldım hepten kendimi ben bir toparlanayım doğru diyorsun varsa da yoksa da elimden bişey gelmez zaten kul olarak boyun eğmek zorundayızŞuan kaygı eşiğindesin panık atakmı geçirmek ıcın ugrasıon.kafanı dagıtacak birşey bulsan aç brz dua oku ılık bir duş al iyi gelir.valla iyi gelir
Kesinlikle katılıyorum terleyelerYumurta toplama yumurtalarin verilen ilaçlara tepskisine bağlı canim 15.gunde toplanmıştı benim 20.gunde toplanan da oluyor.2 toplama işlemi icin ise ultrasonda folukul sayısını az bulmuş olabilir o yüzden havuz önermiştir.önemli olan altın yumurta 1 olsun bizim olsun
Hep böyle pozitif düşün yarın testte çıkmasa bile önümüzde nerden baksan 1 hafta var 6 gün kaliyo az mu belki son gün artıcak değerlerimiz bilemeyiz kiSabaha buraları şenlendirir miyiz dersinevet çok zor zamanlar geçirdik hiç kimse kolay gelmedi buralara rabbimden istedim hep hayırlısıyla ver dedim layık gördüyse sabaha düğün bayram var Allahım yardımcımız olsun inşallah
İnşallah hayr olarak geri döner sana hiç birimiz iyi durumda değiliz yalnız hissetme kendini aynı duyguları yaşıyoruz hepimizYok test icn degil de ne blim bugun tuhaf bi his var icmde
Bide yalnzssn tam kafayı takmalk ortam semoşum dediğim gibi yap derin derin nefes egzersizi yap.bi komık film kafa dagıtcak bırseylwr yapKocam da yok bugün ondan saldım hepten kendimi ben bir toparlanayım doğru diyorsun varsa da yoksa da elimden bişey gelmez zaten kul olarak boyun eğmek zorundayız
Cok dogru söyledin, hayirlisi insallahSnra kese snra kalp snra kan gelirmi bu korkularla başa cıkmak zorundayız yoksa aylarca zehır olur.sakin olcaksn tevekkül edeceksin.nasibi varsa yaşayacak olana hiçbirşey engel olamaz.kalbını temiz tut kötüyü düşünme ltfnnnnn
Ama amh dusuk değil kuzum adet öncesi baktı bence yasıma göre karar verdi ama ben istemeyeceğim bunu özellikle doktora belirtmem gerekiyorBen histeroskopi oldum tüp bebek için değildi ama polip vardı bide hafif şekil bozukluğu onlar düzeltildi . İki kez toplama sebebini bilmiyorumnormalde amh düşük olanlarda yapılıyor diye biliyorum
Doğru diyorsun canım kötü düşünüp sadece zarar veriyorum kendimeHep böyle pozitif düşün yarın testte çıkmasa bile önümüzde nerden baksan 1 hafta var 6 gün kaliyo az mu belki son gün artıcak değerlerimiz bilemeyiz ki
Ne zor seymis. Bekarken hic basima gelecegini ummazdim. Benim cokkk pozitf olmasina ihtiyacim var. Bazi kayiplarin boslugunu doldurmak istiyorum. 12 yasinda babam olduruldu, 3 sene oncede erkek kardesim ayni sekildeAyyy, ben de transferden sonra öyle oldum, eşime anlatmaya çalıştım ama anlamadı beni, yüreğim ağzımdaydı sürekli, heyecan heralde, yavrusunu düşünen her anne gibi
Uykum gelsin de ben uyuyum en iyisiBide yalnzssn tam kafayı takmalk ortam semoşum dediğim gibi yap derin derin nefes egzersizi yap.bi komık film kafa dagıtcak bırseylwr yap
Bende 6 gunde yok yarindn sonra 1Hep böyle pozitif düşün yarın testte çıkmasa bile önümüzde nerden baksan 1 hafta var 6 gün kaliyo az mu belki son gün artıcak değerlerimiz bilemeyiz ki
Bilemiyorum ki vallahi ne desem yalan olur doktorunuzla bi görüşün sizin için ne iyi olacaksa o olsun inşallahAma amh dusuk değil kuzum adet öncesi baktı bence yasıma göre karar verdi ama ben istemeyeceğim bunu özellikle doktora belirtmem gerekiyordeşiğiniz gibi amh dusuk olsa haklı derdim
Ah canım benim neler yaşadın sen öyleNe zor seymis. Bekarken hic basima gelecegini ummazdim. Benim cokkk pozitf olmasina ihtiyacim var. Bazi kayiplarin boslugunu doldurmak istiyorum. 12 yasinda babam olduruldu, 3 sene oncede erkek kardesim ayni sekildebir anacigim bir ben kaldim ondan midir nedir gunu yaklasnca bi korku sardi sanirim
Bak kendinde farkındasnDoğru diyorsun canım kötü düşünüp sadece zarar veriyorum kendime
ben zaten hep umutsuz, takintili, ayrintici birazcik kendi kendini yiyen bi cinstenimTabikide ondan sen yok desende kafan oraya odaklanmış.erinmessen en iyi ılık duş almak iyi geliyor.birzckta ılık süt iç bnde panik atak vr iyi tanırım kendisini ama başada cıkarım
Neye 1.kalıyor kızBende 6 gunde yok yarindn sonra 1
Ablaaa wp grup mu yapsnSevgili bacılar heyecanınızı stresini çok iyi anlıyorum .ama bu kdr stres rahimde kasılmalara neden olur lutfen bu kdr odaklanmayın abla sözü dibleyin az
Bu yolda emek veren hepimize hayirli evlatlar nasip etsin rabbimm insallahhh.Ah canım benim neler yaşadın sen öyleallahım sana her şeyin en güzelini nasip etsin inşallah tüm acılarını unutturacak evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?