Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şuan kaygı eşiğindesin panık atakmı geçirmek ıcın ugrasıon.kafanı dagıtacak birşey bulsan aç brz dua oku ılık bir duş al iyi gelir.valla iyi gelir
Kocam da yok bugün ondan saldım hepten kendimi ben bir toparlanayım doğru diyorsun varsa da yoksa da elimden bişey gelmez zaten kul olarak boyun eğmek zorundayız

Kesinlikle katılıyorum terleyeler

Hep böyle pozitif düşün yarın testte çıkmasa bile önümüzde nerden baksan 1 hafta var 6 gün kaliyo az mu belki son gün artıcak değerlerimiz bilemeyiz ki

Kocam da yok bugün ondan saldım hepten kendimi ben bir toparlanayım doğru diyorsun varsa da yoksa da elimden bişey gelmez zaten kul olarak boyun eğmek zorundayız
Bide yalnzssn tam kafayı takmalk ortam semoşum dediğim gibi yap derin derin nefes egzersizi yap.bi komık film kafa dagıtcak bırseylwr yap

Ben histeroskopi oldum tüp bebek için değildi ama polip vardı bide hafif şekil bozukluğu onlar düzeltildi . İki kez toplama sebebini bilmiyorum normalde amh düşük olanlarda yapılıyor diye biliyorum
Ama amh dusuk değil kuzum adet öncesi baktı bence yasıma göre karar verdi ama ben istemeyeceğim bunu özellikle doktora belirtmem gerekiyor deşiğiniz gibi amh dusuk olsa haklı derdim

Ayyy, ben de transferden sonra öyle oldum, eşime anlatmaya çalıştım ama anlamadı beni, yüreğim ağzımdaydı sürekli, heyecan heralde, yavrusunu düşünen her anne gibi
Ne zor seymis. Bekarken hic basima gelecegini ummazdim. Benim cokkk pozitf olmasina ihtiyacim var. Bazi kayiplarin boslugunu doldurmak istiyorum. 12 yasinda babam olduruldu, 3 sene oncede erkek kardesim ayni sekilde bir anacigim bir ben kaldim ondan midir nedir gunu yaklasnca bi korku sardi sanirim

Ama amh dusuk değil kuzum adet öncesi baktı bence yasıma göre karar verdi ama ben istemeyeceğim bunu özellikle doktora belirtmem gerekiyor deşiğiniz gibi amh dusuk olsa haklı derdim
Bilemiyorum ki vallahi ne desem yalan olur doktorunuzla bi görüşün sizin için ne iyi olacaksa o olsun inşallah

Ah canım benim neler yaşadın sen öyle allahım sana her şeyin en güzelini nasip etsin inşallah tüm acılarını unutturacak evlatlar nasip etsin

Doğru diyorsun canım kötü düşünüp sadece zarar veriyorum kendime
Bak kendinde farkındasn gül azıcık oh de transferimi oldm ben elimden geleni yaptım gerisi Allahın takdiri de.ne mutlu banaki ümidim var de ben harika bir kadınım de.ben anne olacagım Allah bana nasip edecek te gzl şeyler söyle kendine güçlü ol az

Tabikide ondan sen yok desende kafan oraya odaklanmış.erinmessen en iyi ılık duş almak iyi geliyor.birzckta ılık süt iç bnde panik atak vr iyi tanırım kendisini ama başada cıkarım
ben zaten hep umutsuz, takintili, ayrintici birazcik kendi kendini yiyen bi cinstenim bi dus iyi gelecek sanirim dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…