- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.721
Hale’m sen varya kırmızı odadaki psikiyatristi bile sollarsın sen harika bir insansınBak kendinde farkındasngül azıcık oh de transferimi oldm ben elimden geleni yaptım gerisi Allahın takdiri de.ne mutlu banaki ümidim var de ben harika bir kadınım de.ben anne olacagım Allah bana nasip edecek te gzl şeyler söyle kendine güçlü ol az
Ablaaa wp grup mu yapsnSevgili bacılar heyecanınızı stresini çok iyi anlıyorum .ama bu kdr stres rahimde kasılmalara neden olur lutfen bu kdr odaklanmayın abla sözü dibleyin az
Aaa ne çabuk istemiş bana 25 inde vercn dediKan testi 7.gun istedi doktr
Sadece 5.gun embriyosu transfer ediyor. Butun hastalari 7.gun varsa var yoksa yokmus. Cok nadr binde bir 9.gunde cikan olmus.Aaa ne çabuk istemiş bana 25 inde vercn dedi
Sabah ki teste göre zaten acillere koşarız heralde azıcık bir kıpırtı görürsekSadece 5.gun embriyosu transfer ediyor. Butun hastalari 7.gun varsa var yoksa yokmus. Cok nadr binde bir 9.gunde cikan olmus.
Burcun neben zaten hep umutsuz, takintili, ayrintici birazcik kendi kendini yiyen bi cinstenimbi dus iyi gelecek sanirim dedigin gibi
Kendinin dr u olmalısınben zaten hep umutsuz, takintili, ayrintici birazcik kendi kendini yiyen bi cinstenimbi dus iyi gelecek sanirim dedigin gibi
Benimde 26 test günümAaa ne çabuk istemiş bana 25 inde vercn dedi
Aa gerçek mi ilk defa duydumSadece 5.gun embriyosu transfer ediyor. Butun hastalari 7.gun varsa var yoksa yokmus. Cok nadr binde bir 9.gunde cikan olmus.
Umidim yok niye deme her konuda boyle takintiliyimİnsallah pozitif olur
Düşünüyoz aslnda pozitifleri bi kapalım hamıle grubu yapçazAblaaa wp grup mu yapsn
Ahaha yaaaHale’m sen varya kırmızı odadaki psikiyatristi bile sollarsın sen harika bir insansın
Valla bende öyleyim niye demem o yüzden dememUmidim yok niye deme her konuda boyle takintiliyimamaa insalllahhhhh
Siz yinede gununuzde yapin bacim. Hic kafaniz karismasin caniniz da sklmasn emiBenimde 26 test günüm
Aa gerçek mi ilk defa duydum
Yalnız varya benim normal test günü 29 ama bat ım 26 sıBenimde 26 test günüm
Aa gerçek mi ilk defa duydum
Gerçekten iyi ki böyle bir platform var yoksa ben sürekli Allahım neydi günahım modunda olurdum tek benim başıma geliyormuş gibi bu işlerAhaha yaaacanımsın ya tabikide yeri gelcek kakara yapçaz yeri gelcek üzülcez ama birbirimize hep destek olcazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?