- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.741
Ikizlerrrr
Aynen ilk buraya yazdığımda umutsuzdm ağlayasım vardı şimdi ooo benden umutlusu yokGel gitli biz
Sen bizi öldürcek misin acaba 26 sına ben kafaya huniyi takmış çırılçıplak sokakta koşuyor olurum test yaptırmazsamYalnız varya benim normal test günü 29 ama bat ım 26 sı26 sında hep beraber kan testi yapalım
Gerçekten iyi ki böyle bir platform var yoksa ben sürekli Allahım neydi günahım modunda olurdum tek benim başıma geliyormuş gibi bu işler
Kız kaset test değil kan testi diyorumSen bizi öldürcek misin acaba 26 sına ben kafaya huniyi takmış çırılçıplak sokakta koşuyor olurum test yaptırmazsam
Biz yarın test yaptıracaklar olarak biraz depresifleştikte sınıf başkanı bizi toparlıyorNÖRÜYONUZZZ BAKEMMM
nörelim kızçeler çok heyecanlıNÖRÜYONUZZZ BAKEMMM
Belki ozellikleri yakindirBen oğlagım da demek ki burçla alakalı değilmiş
Sanki o bize daha çok hitap ediyor gibitamm cnm oldu bide müslüm baba patlatalım tam olsun minnoş analar değilde arabesk analar olark değiştircwm topiğin adını
Şimdi olsa daha çokdestek olabiliriz ben kimseye bişi diyemedim de ondan herhalde birileriyle konsmaya ihtiyac duyuymDüşünüyoz aslnda pozitifleri bi kapalım hamıle grubu yapçaz
ama kizlar bncede erken diyip tranferden sonraki 3 . gunu test yapiyrmusumBiz yarın test yaptıracaklar olarak biraz depresifleştikte sınıf başkanı bizi toparlıyor
Ben normal testte görürsem koşarak giderim bacı acile valla söz veremem 26 sınaKız kaset test değil kan testi diyorum
Haklısın bacımBen normal testte görürsem koşarak giderim bacı acile valla söz veremem 26 sına
Senden de bekliyoruz öyle bombalarama kizlar bncede erken diyip tranferden sonraki 3 . gunu test yapiyrmusum
Koşma sen yinede dikkat etBen normal testte görürsem koşarak giderim bacı acile valla söz veremem 26 sına
Yok anacım biz eğlenceli süper karışarız bizim keyfimiz kimsede yok arabesk bizim neyimize hop pop iyi gider bizeSanki o bize daha çok hitap ediyor gibi
hayrlisi olsun hkkmizda babyler
Tabiki canım bu topigi neden actin yeri gelicek duygusal olucaz yeri gelicek espri yapıp muhabet edicez tabiki sabahtan akşama kadar sende ne belirti var bende o oldu sen bu var mi konusmicaz ya yeri gelicek tabiki konusucaz sorular sorucaz birbirimize yeri gelir bilgi paylaşırız her zaman tam destekAhaha yaaacanımsın ya tabikide yeri gelcek kakara yapçaz yeri gelcek üzülcez ama birbirimize hep destek olcazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?