Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yalnız varya benim normal test günü 29 ama bat ım 26 sı26 sında hep beraber kan testi yapalım
Sen bizi öldürcek misin acaba 26 sına ben kafaya huniyi takmış çırılçıplak sokakta koşuyor olurum test yaptırmazsam

Gerçekten iyi ki böyle bir platform var yoksa ben sürekli Allahım neydi günahım modunda olurdum tek benim başıma geliyormuş gibi bu işler
tamm cnm oldu bide müslüm baba patlatalım tam olsun minnoş analar değilde arabesk analar olark değiştircwm topiğin adını

Ahaha yaaa canımsın ya tabikide yeri gelcek kakara yapçaz yeri gelcek üzülcez ama birbirimize hep destek olcazzzz
Tabiki canım bu topigi neden actin yeri gelicek duygusal olucaz yeri gelicek espri yapıp muhabet edicez tabiki sabahtan akşama kadar sende ne belirti var bende o oldu sen bu var mi konusmicaz ya yeri gelicek tabiki konusucaz sorular sorucaz birbirimize yeri gelir bilgi paylaşırız her zaman tam destek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…