- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.761
O biraz abartılı oldu evet haklısınKoşma sen yinede dikkat et
hayrlisi olsun hkkmizda babyler
Ay seni yerim ben biz burdayız kuzum sen ne istiosan sor herkesin belirli tecrubelei vr illaki sorularına yanıt bulurz hepimizin konusmaya ihtiyacı var burası zaten pek geveze mrk etme hiç susmuyorlar ben şahidimŞimdi olsa daha çokdestek olabiliriz ben kimseye bişi diyemedim de ondan herhalde birileriyle konsmaya ihtiyac duyuym
Yaa sen varyaŞuan annemlerde olduğum için mekan ve şartlar beni engelliyor. Evde olsam ptesi başlardım
Süper açıklama olmuş tebrklerTabiki canım bu topigi neden actin yeri gelicek duygusal olucaz yeri gelicek espri yapıp muhabet edicez tabiki sabahtan akşama kadar sende ne belirti var bende o oldu sen bu var mi konusmicaz ya yeri gelicek tabiki konusucaz sorular sorucaz birbirimize yeri gelir bilgi paylaşırız her zaman tam destek
Olur öyle arada duygusal davranmalar gayet normal hormonlar tamamen yer değiştirdiBiz yarın test yaptıracaklar olarak biraz depresifleştikte sınıf başkanı bizi toparlıyor
Ay seni yerim ben biz burdayız kuzum sen ne istiosan sor herkesin belirli tecrubelei vr illaki sorularına yanıt bulurz hepimizin konusmaya ihtiyacı var burası zaten pek geveze mrk etme hiç susmuyorlar ben şahidim
ya bu ara herkesin gecikio zatenKızlar selam, yeni topiğiniz hayırlı olsunsize birsey sormak istiyorum. Adetin 2 gun gecikti, acaba mevsim geçişi vb nedenlerden adeti geciken var mı sizde durumlar nedir
Ozamn dansVlla çok mutlu oldum burdayım artk
Ben yapmadımmi sanıyosun aldım boyumun ölçüsünü oturdum aşağıama kizlar bncede erken diyip tranferden sonraki 3 . gunu test yapiyrmusum
Benimde 4 gün geçikmişti sonra geldi yineKızlar selam, yeni topiğiniz hayırlı olsunsize birsey sormak istiyorum. Adetin 2 gun gecikti, acaba mevsim geçişi vb nedenlerden adeti geciken var mı sizde durumlar nedir
E Tabiki ilaçların etkisiYa o değil dekasık ağrısından çok işkilliyim.ysni adet zamanı ağrısı gibi değil ama yumurtalık ve genel rahim kısmında ağrı hafif sancı olması normal değil mi?ilaçların etkisidir. Adet ağrısı gibi ama işte biraz farklı genel her yerde var. Adette ya yukarda ya aşağıda olurdu olumsuz birşey yoktur inş öyle düşünüyorum ama ağrı arada vurunca ister istemez insanın aklını kurcalıyor
Kız bende aynı tam öyleyim işte anlatamamaktan korkuyorum kendimi aynen böyle kasik agrımYa o değil dekasık ağrısından çok işkilliyim.ysni adet zamanı ağrısı gibi değil ama yumurtalık ve genel rahim kısmında ağrı hafif sancı olması normal değil mi?ilaçların etkisidir. Adet ağrısı gibi ama işte biraz farklı genel her yerde var. Adette ya yukarda ya aşağıda olurdu olumsuz birşey yoktur inş öyle düşünüyorum ama ağrı arada vurunca ister istemez insanın aklını kurcalıyor
Oh misssOzamn dansbende ocak transferı beklıom oturur alır kahvelerımızı beklerız canikom
Ben ilk gittiğimde epey konuştuk dr'umla. Iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Memnunum şuana kadar. Umtrasondayken de yumurtalar hakkında detaylı konuştu. Bazıları cevap bile vermiyormuş.Ay şekerim agizlarindan laf aliniyormuki 750 TL muayene ücreti verdim 1dk sürdü bilgi almam onlara mecburuz ne derlerse yapıyoruz yeterki sonucu güzel olsun diye onun için ben hiçbir Dr güvenmiyorum onun için histeroskobi yapalım dedi yok dedim yaptirmayacagim yaptirsakta normalmiş denilecek artık biraz ticarete dönmüş.aynen bundan sonra biraz daha uyanık olacağım
Valla sesli güldüm sen çok yaşa emiE Tabiki ilaçların etkisidur bismillah çocuk daha şu an burası neresi ben neredeyim diye kendini sorguluyor
Sen şuan tam hangi aşamadasn bana bi baştan dökülOh misssfolik asit dışında ekstra birşeyler kullanan var mı?
Valla sesli güldüm sen çok yaşa emi
Bizimki yer buldu mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?