Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Şimdi olsa daha çokdestek olabiliriz ben kimseye bişi diyemedim de ondan herhalde birileriyle konsmaya ihtiyac duyuym
Ay seni yerim ben biz burdayız kuzum sen ne istiosan sor herkesin belirli tecrubelei vr illaki sorularına yanıt bulurz hepimizin konusmaya ihtiyacı var burası zaten pek geveze mrk etme hiç susmuyorlar ben şahidim

Süper açıklama olmuş tebrkler kim canı ne istiyosa onu konuşur kafa dağıtmak moral bulmak herşeyden önemli

Ya o değil de kasık ağrısından çok işkilliyim.ysni adet zamanı ağrısı gibi değil ama yumurtalık ve genel rahim kısmında ağrı hafif sancı olması normal değil mi?ilaçların etkisidir. Adet ağrısı gibi ama işte biraz farklı genel her yerde var. Adette ya yukarda ya aşağıda olurdu olumsuz birşey yoktur inş öyle düşünüyorum ama ağrı arada vurunca ister istemez insanın aklını kurcalıyor

E Tabiki ilaçların etkisi dur bismillah çocuk daha şu an burası neresi ben neredeyim diye kendini sorguluyor

Kız bende aynı tam öyleyim işte anlatamamaktan korkuyorum kendimi aynen böyle kasik agrım

Ben ilk gittiğimde epey konuştuk dr'umla. Iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Memnunum şuana kadar. Umtrasondayken de yumurtalar hakkında detaylı konuştu. Bazıları cevap bile vermiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…