Aralık - Ocak Transfer olacaklar

kofi adaçayına başladm ben sende içsene
Yarın içiyim hadi. Yok benim belirtiler gitti. Olamicam bi kaç gün daha galiba. Söktürücü alalım dedim, eşim istemiyor. Doğalına bırakalım dedi aslında kelime olarak bunu kullanmadı. Şuan ben uydurdum bu kelimeyi ve bence çok gerekli bir kelime

Sen şuan tam hangi aşamadasn bana bi baştan dökül
Ben iki aşılama oldum onlar negatif olunca tüp bebek dediler raporlarımı falan çıkarttım işte perşembe günü gidicem konuşcaz bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum ama adetim daha bugün bitti ocakta olan adetim de tüp bebek başlar diye düşünüyorum adette oluyor dediler

ahahah uydurukçu.kullanma tabi döngünü bozma en güzeli adaçayı limonlu ben bgn başladm gzl etkisi oluyor sende başla yarın snra el ele verip halay çekeriz

Birileri 5. Gün yerleşme kanaması gördüm yazmıştı. O kadar uzun sürer mi acaba ben 5. Gün Marmaray ile Pendik e gitmeyi düşünüyorum
Herkesin belirtileri farkli odaklanma öyle sakin olmakta fayda var bende hiç olmadi mesela kanama yarın 6.gün

Kuzum suan folık asite devam bide vitaminde alabılırsn.reglyle iğnelere başlarsnz yumurtalar gelişince çatlatma iğnesi 36saat snra yumurta toplanır.ohs olmassan da 5gn snra taze transferın yapılır inşlh iğneler zaten can yakıcı değil kolaycacık geçer

ahahah uydurukçu.kullanma tabi döngünü bozma en güzeli adaçayı limonlu ben bgn başladm gzl etkisi oluyor sende başla yarın snra el ele verip halay çekeriz
Eşim diyo ki olsan da kurtulsam sürekli kaşlarım havada geziyomuşum ve mahkeme suratı gibiymiş benim o beybi face'im yemek yapmak yemek istiyorum sürekli. Tatlı börek kebap dünde kaldı. Sürekli sürekli. Depresyona giriyorum sanırsam kaç ay oldu ailemi de göremedim. Sokağa da çıkılmıyo zaten. Günlerim, kurslarım da bitti. Allah bu çinin belasını versin

Yine aşılama gibi ozaman sadece opu oluyor farklı iyiymiş aman bende bişi sandım valla raporlar falan yoruyor insanı git gel. Bide banahastanede tanıştığım biri transfer yapılırken sni baglıyolr tepetaklak oluyorsun falan demişti ondanda tırstım ama yokmuş öyle bişi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…