- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.781
Ayyy heyecan bastı hayırlısı inşallah yaBakalım bizim sıpalar koca rahimde kendilerine yer beğenebilmişler mi sabah görücez
Yarın içiyim hadi. Yok benim belirtiler gitti. Olamicam bi kaç gün daha galiba. Söktürücü alalım dedim, eşim istemiyor. Doğalına bırakalım dedi
Birileri 5. Gün yerleşme kanaması gördüm yazmıştı. O kadar uzun sürer mi acabaKız bende aynı tam öyleyim işte anlatamamaktan korkuyorum kendimi aynen böyle kasik agrım
Ahaha ya semoşBakalım bizim sıpalar koca rahimde kendilerine yer beğenebilmişler mi sabah görücez
İyiyim iyiiym kendime geldim sayenizde canım kadınlarkulübü arkadaşlarımAyyy heyecan bastı hayırlısı inşallah ya
Daha iyisin dimi
Ben iki aşılama oldum onlar negatif olunca tüp bebek dediler raporlarımı falan çıkarttım işte perşembe günü gidicem konuşcaz bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum ama adetim daha bugün bitti ocakta olan adetim de tüp bebek başlar diye düşünüyorum adette oluyor dedilerSen şuan tam hangi aşamadasn bana bi baştan dökül
Büyük gün yariiiiiiinBakalım bizim sıpalar koca rahimde kendilerine yer beğenebilmişler mi sabah görücez
Ay sabah için beni bile heyecan bastı kaçta yapcan ona göre gelelim bizdeİyiyim iyiiym kendime geldim sayenizde canım kadınlarkulübü arkadaşlarım
ahahah uydurukçu.kullanma tabi döngünü bozma en güzeli adaçayı limonlu ben bgn başladm gzl etkisi oluyor sende başla yarın snra el ele verip halay çekerizYarın içiyim hadi. Yok benim belirtiler gitti. Olamicam bi kaç gün daha galiba. Söktürücü alalım dedim, eşim istemiyor. Doğalına bırakalım dediaslında kelime olarak bunu kullanmadı. Şuan ben uydurdum bu kelimeyi ve bence çok gerekli bir kelime
Valla doktorun demesine triplex eve sahipler ama inşallah ruhları fakir değildir kendilerine iyi bir yer seçmişlerdirAhaha ya semoşultra süper lüx daireni gösterseydin bari
Herkesin belirtileri farkli odaklanma öyle sakin olmakta fayda var bende hiç olmadi mesela kanama yarın 6.günBirileri 5. Gün yerleşme kanaması gördüm yazmıştı. O kadar uzun sürer mi acababen 5. Gün Marmaray ile Pendik e gitmeyi düşünüyorum
Sabah 7 de tüm sevdiklerimizi ve sevenlerimizi bekliyoruzBüyük gün yariiiiiiinsaat işini ne yaptınız kızlar?
Kuzum suan folık asite devam bide vitaminde alabılırsn.reglyle iğnelere başlarsnz yumurtalar gelişince çatlatma iğnesi 36saat snra yumurta toplanır.ohs olmassan da 5gn snra taze transferın yapılır inşlh iğneler zaten can yakıcı değil kolaycacık geçerBen iki aşılama oldum onlar negatif olunca tüp bebek dediler raporlarımı falan çıkarttım işte perşembe günü gidicem konuşcaz bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum ama adetim daha bugün bitti ocakta olan adetim de tüp bebek başlar diye düşünüyorum adette oluyor dediler
Ayy hadi inşallah güzel olcakSabah 7 de tüm sevdiklerimizi ve sevenlerimizi bekliyoruzGerceklerleyuzleseninsan 7 de bekleriz canım 3 kişi test yapıcz
Valla doktorun demesine triplex eve sahipler ama inşallah ruhları fakir değildir kendilerine iyi bir yer seçmişlerdir
He valla akıllarını başlarına alsınlar daha da dünyada öyle rahat bir yer bulamazlaroo triplex bide vay zengin bebeleri nolcak rahata bak ben bulsam ben yatarım orda
Eşim diyo ki olsan da kurtulsamahahah uydurukçu.kullanma tabi döngünü bozma en güzeli adaçayı limonlu ben bgn başladm gzl etkisi oluyor sende başla yarın snra el ele verip halay çekeriz
tam yan gelip yatmalık yer valla kıymetini bilsinlerHe valla akıllarını başlarına alsınlar daha da dünyada öyle rahat bir yer bulamazlar
Yine aşılama gibi ozaman sadece opu oluyor farklı iyiymiş aman bende bişi sandımKuzum suan folık asite devam bide vitaminde alabılırsn.reglyle iğnelere başlarsnz yumurtalar gelişince çatlatma iğnesi 36saat snra yumurta toplanır.ohs olmassan da 5gn snra taze transferın yapılır inşlh iğneler zaten can yakıcı değil kolaycacık geçer
Çok erken o saat benden söylemesiSabah 7 de tüm sevdiklerimizi ve sevenlerimizi bekliyoruzGerceklerleyuzleseninsan 7 de bekleriz canım 3 kişi test yapıcz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?