- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.801
İnşallah vardır şölen cenaze evine de dönebilir gardınızı alıntam yan gelip yatmalık yer valla kıymetini bilsinleryarın sabah şölen var desene
Ah o çin boyunları altında kalsın.senin regl yaklastı tavan yapmış hormonlar bende tatlı die çıldırıyrm evde tatlı yokEşim diyo ki olsan da kurtulsamsürekli kaşlarım havada geziyomuşum ve mahkeme suratı gibiymiş benim o beybi face'im yemek yapmak yemek istiyorum sürekli. Tatlı börek kebap dünde kaldı. Sürekli sürekli. Depresyona giriyorum sanırsam kaç ay oldu ailemi de göremedim. Sokağa da çıkılmıyo zaten. Günlerim, kurslarım da bitti. Allah bu çinin belasını versin
Haklısın canoo işte böyle değişik düşünceler hepimizi yokluyorHerkesin belirtileri farkli odaklanma öyle sakin olmakta fayda var bende hiç olmadi mesela kanama yarın 6.gün
Ama ilk idrar olsun diye mecburÇok erken o saat benden söylemesi
Yok beee kim kandırdı seni öleYine aşılama gibi ozaman sadece opu oluyor farklı iyiymiş aman bende bişi sandımvalla raporlar falan yoruyor insanı git gel. Bide banahastanede tanıştığım biri transfer yapılırken sni baglıyolr tepetaklak oluyorsun falan demişti ondanda tırstım ama yokmuş öyle bişi herhalde
Akşama yatsıya da gider o işAma ilk idrar olsun diye mecburKızlar da ben gibi erken kalkıyorlar zaten bi yapalım bide öğlen yaparız hızımızı alamazsak
Allah sana ve en çok da eşine sabır versinEşim diyo ki olsan da kurtulsamsürekli kaşlarım havada geziyomuşum ve mahkeme suratı gibiymiş benim o beybi face'im yemek yapmak yemek istiyorum sürekli. Tatlı börek kebap dünde kaldı. Sürekli sürekli. Depresyona giriyorum sanırsam kaç ay oldu ailemi de göremedim. Sokağa da çıkılmıyo zaten. Günlerim, kurslarım da bitti. Allah bu çinin belasını versin
Ben o çift çizgiyi görsem daha beni tutamazsınız sürekli test yapar atarım sizeAkşama yatsıya da gider o iş
Akrobasi mi yapılıyorYine aşılama gibi ozaman sadece opu oluyor farklı iyiymiş aman bende bişi sandımvalla raporlar falan yoruyor insanı git gel. Bide banahastanede tanıştığım biri transfer yapılırken sni baglıyolr tepetaklak oluyorsun falan demişti ondanda tırstım ama yokmuş öyle bişi herhalde
Ay hemen olsa keşke şimdi bekle durYok beee kim kandırdı seni öleopu muayene gibi 5dkck birşey inan iğnelerini yersin hapını yutarsn transferini oluran paşalar gibi bitti gittti nedir yani bağlamak felan
Eyvah eczane stoklarını çekçen belli olduBen o çift çizgiyi görsem daha beni tutamazsınız sürekli test yapar atarım size
Ya anlam veremedim bende kız bde 6 aylk ikiz kaybetmiş falan yazık cok kötüydü bişide diyemedimAkrobasi mi yapılıyorsanırım 200 300 yıl çncesi tıp derslerine denk gelmiş
Dur gızzzAy hemen olsa keşke şimdi bekle durheyecanlandım
Canını yerim senin yaEyvah eczane stoklarını çekçen belli olduay sen gör pozitifide kargoyla bende alır yollarım sana
6 tane mi ben 1 tane aldırdım Benimkine vallaCanını yerim senin ya6 tane var evde yetmezse takviye anonsu geçerim
Vay kaderdaşa bak sensana yine süprizlerim varraman gizlar duymasn
Ahaha hepimiz destek atarız bacoş yarın uyandığımda beni gzl haberler beklesn yeterkiCanını yerim senin ya6 tane var evde yetmezse takviye anonsu geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?