- 9 Ekim 2020
- 5.925
- 7.963
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.821
Vayy 1tane olan benm olsn dienlerden6 tane mi ben 1 tane aldırdım Benimkine valla
Hepsine birer damla damlatcan herhalde 6 ne yahu naptın senCanını yerim senin ya6 tane var evde yetmezse takviye anonsu geçerim
Gitti gidiyor 1 20 30 lu paketler6 tane mi ben 1 tane aldırdım Benimkine valla
Vardı benim önceden bu günler için sakladığım testlerim6 tane mi ben 1 tane aldırdım Benimkine valla
Valla fazla aldırmak aklıma gelmedikiVayy 1tane olan benm olsn dienlerden
Arada olur öyle napalım idare edicek beyfendiAh o çin boyunları altında kalsın.senin regl yaklastı tavan yapmış hormonlar bende tatlı die çıldırıyrm evde tatlı yokadamıda bıktırmısın ama baby face kofi
Canım sıkıldıkça yapam diye ama daha bi tane bile yapamadım cesaret edipteHepsine birer damla damlatcan herhalde 6 ne yahu naptın sen
ayyy şey canim ya sen uyumamismiydinVay kaderdaşa bak sen
Yarın büyük gün sonra dansCanım sıkıldıkça yapam diye ama daha bi tane bile yapamadım cesaret edipte
Hakkaten 7'de mi kalkıyosunuz? Hala da uyumadın. Nasıl yetiyo bu uyku maşallah vallahi imreniyorum.Ama ilk idrar olsun diye mecburKızlar da ben gibi erken kalkıyorlar zaten bi yapalım bide öğlen yaparız hızımızı alamazsak
Ahahaah adam can güvenliğinden şüpheli benceArada olur öyle napalım idare edicek beyfendigidip sataşıyorum ona. Bi gülüyprum bi söyleniyorum.. Bugün gözlerinde korku gördüm kendisinin
Aynen. Lh testleri aldığım zaman almıştım ama stoğum eridiVardı benim önceden bu günler için sakladığım testlerim
7 yi görsem yine iyi zaten erken kalkardım da transfer oldum olalı böyle hepten şaştı uykularımHakkaten 7'de mi kalkıyosunuz? Hala da uyumadın. Nasıl yetiyo bu uyku maşallah vallahi imreniyorum.
Benimkide kime yazıyon diiyp diyo durdu snra bir horultu sesi uyumşAhahaah adam can güvenliğinden şüpheli benceya benmkisi eline aldı telefonu benden uzak takılıo 2gündr tehlikenin farkındalar heran tırmalayabilirz
Ay benim ki napiyo? Uzaniyo koltuğa pubg oynuyo. Arada gidip sataşıyorum napimAhahaah adam can güvenliğinden şüpheli benceya benmkisi eline aldı telefonu benden uzak takılıo 2gündr tehlikenin farkındalar heran tırmalayabilirz
Yok bebem onlar bu ara bize bulaşmaz panter edasında geziyoruz evde .bir homurdanmaya bakar parçalarız alim allahBenimkide kime yazıyon diiyp diyo durdu snra bir horultu sesi uyumş
Aynen aynen sağımz solumuz belli degil zatenYok bebem onlar bu ara bize bulaşmaz panter edasında geziyoruz evde .bir homurdanmaya bakar parçalarız alim allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?