Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ah o çin boyunları altında kalsın.senin regl yaklastı tavan yapmış hormonlar bende tatlı die çıldırıyrm evde tatlı yok adamıda bıktırmısın ama baby face kofi
Arada olur öyle napalım idare edicek beyfendi gidip sataşıyorum ona. Bi gülüyprum bi söyleniyorum.. Bugün gözlerinde korku gördüm kendisinin

Ama ilk idrar olsun diye mecbur Kızlar da ben gibi erken kalkıyorlar zaten bi yapalım bide öğlen yaparız hızımızı alamazsak
Hakkaten 7'de mi kalkıyosunuz? Hala da uyumadın. Nasıl yetiyo bu uyku maşallah vallahi imreniyorum.

Arada olur öyle napalım idare edicek beyfendi gidip sataşıyorum ona. Bi gülüyprum bi söyleniyorum.. Bugün gözlerinde korku gördüm kendisinin
Ahahaah adam can güvenliğinden şüpheli benceya benmkisi eline aldı telefonu benden uzak takılıo 2gündr tehlikenin farkındalar heran tırmalayabilirz

Ahahaah adam can güvenliğinden şüpheli benceya benmkisi eline aldı telefonu benden uzak takılıo 2gündr tehlikenin farkındalar heran tırmalayabilirz
Ay benim ki napiyo? Uzaniyo koltuğa pubg oynuyo. Arada gidip sataşıyorum napim benimle ilgilensin o zaman canım sıkılmaz. Sonra da sakin bir eş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…