Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ay benim ki napiyo? Uzaniyo koltuğa pubg oynuyo. Arada gidip sataşıyorum napim benimle ilgilensin o zaman canım sıkılmaz. Sonra da sakin bir eş olurum
He ilgilense bu seferde başka birşey bulursun .adam bilio işini riske atmıyo kendisinikedi gibiyiz sevilsekte tırmalamaya heran hazırız

Ben ilk gittiğimde epey konuştuk dr'umla. Iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Memnunum şuana kadar. Umtrasondayken de yumurtalar hakkında detaylı konuştu. Bazıları cevap bile vermiyormuş.
Senin Dr kimdi canım sorduysamda unuttumk.bakma

O ne kız gündüz mü uyuyosun ben en az 8 saat uyumalıyım. Iyi hadi yarın atın bakalım testleri. Inşaallah hepsi çift çizgi olur
Yok valla gündüz de uyumuyorum zombimsi bişeyim galiba neyse ben gideyim uyuyayım da sabah olsun artık hepinize iyi geceler hatunlar Ssevincli B Bade_badee beni ekmeyin sakın sabah buralarda olun

Herkese Merhaba!. Bugün tüp bebek için ilaçlara ve iğnelere başladık. İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için. Ayrıca bu iğneler kişiye göremi süresi uzuyor
canmcım hg kısa protokolse belirli birgün aralıgında oluyor.bu arada hayırlı olsun.ocak transferi olursun artık

Yok valla gündüz de uyumuyorum zombimsi bişeyim galiba neyse ben gideyim uyuyayım da sabah olsun artık hepinize iyi geceler hatunlar Ssevincli B Bade_badee beni ekmeyin sakın sabah buralarda olun
Benimde uyku dengem bozuldu valla gecede uyku yok gündüzde
Sabah 6.50de burdayım ben inşallah siz geç kalmayın

canmcım hg kısa protokolse belirli birgün aralıgında oluyor.bu arada hayırlı olsun.ocak transferi olursun artık
Aşılama için başlamıştık ama ilaçla yumurta büyüklüğü 13mm kaldı. Aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım dedi doktorum. Yumurta büyüklüğü umarım bunda sorun çıkarmaz endişeliyim. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…