- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.841
Tap beklerken şansını deneBende bu ay yumurtlama testi mi alsam acaba diye düşündüm napcamı şaşırdım boş boş durmıym dye
He ilgilense bu seferde başka birşey bulursun .adam bilio işini riske atmıyo kendisiniAy benim ki napiyo? Uzaniyo koltuğa pubg oynuyo. Arada gidip sataşıyorum napimbenimle ilgilensin o zaman canım sıkılmaz. Sonra da sakin bir eş olurum
O ne kız gündüz mü uyuyosun7 yi görsem yine iyi zaten erken kalkardım da transfer oldum olalı böyle hepten şaştı uykularım
Senin Dr kimdi canım sorduysamda unuttumBen ilk gittiğimde epey konuştuk dr'umla. Iletişim konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Memnunum şuana kadar. Umtrasondayken de yumurtalar hakkında detaylı konuştu. Bazıları cevap bile vermiyormuş.
ah bu hormonlar zalım hormonlar beni şuan onlar yönetiyo yat diole yatıom kalk diolar kalkıyomAynen aynen sağımz solumuz belli degil zaten
Yok valla gündüz de uyumuyorum zombimsi bişeyim galibaO ne kız gündüz mü uyuyosunben en az 8 saat uyumalıyım. Iyi hadi yarın atın bakalım testleri. Inşaallah hepsi çift çizgi olur
ah bu hormonlar zalım hormonlar beni şuan onlar yönetiyo yat diole yatıom kalk diolar kalkıyom
canmcım hg kısa protokolse belirli birgün aralıgında oluyor.bu arada hayırlı olsun.ocak transferi olursun artıkHerkese Merhaba!. Bugün tüp bebek için ilaçlara ve iğnelere başladık. İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için. Ayrıca bu iğneler kişiye göremi süresi uzuyor
Sor canım bilgilenelim onların birşey dediği yok biz sorucaizEmbiryolog a sorsam mı
Ebru hanım. Burda herşey birbirine karışıyor normaldirSenin Dr kimdi canım sorduysamda unuttumk.bakma
Aynen mesela ben bugün dusta delirdim su sogudu Bi anda Bi basladım söylenmeye 1 saat falan mütahite belediye kdr söylendim iyi oldu ama rahatladım
Valla umarım kalkabilirlerYok valla gündüz de uyumuyorum zombimsi bişeyim galibaneyse ben gideyim uyuyayım da sabah olsun artık hepinize iyi geceler hatunlar Ssevincli B Bade_badee beni ekmeyin sakın sabah buralarda olun
İşlem yapalım dedimi Dr yoksa yeterlimi dedi
Benimde uyku dengem bozuldu valla gecede uyku yok gündüzdeYok valla gündüz de uyumuyorum zombimsi bişeyim galibaneyse ben gideyim uyuyayım da sabah olsun artık hepinize iyi geceler hatunlar Ssevincli B Bade_badee beni ekmeyin sakın sabah buralarda olun
Arada Çine kaydım abla pis virüsü yaydılar dünyaya şimdide aşı maşı parayı götürüyorlar pisliklerbence türkiye geneline sövmediğin için şanslıyız
yaaa benim tek çıldırdığım o eve tıkılıp kalmak bak şimdi hızımı alamıcam bi başlıcam çine sövmeye hesabımı banlatıcam geneArada Çine kaydım abla pis virüsü yaydılar dünyaya şimdide aşı maşı parayı götürüyorlar pisliklerevde tıkıldık kaldık
Aşılama için başlamıştık ama ilaçla yumurta büyüklüğü 13mm kaldı. Aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım dedi doktorum. Yumurta büyüklüğü umarım bunda sorun çıkarmaz endişeliyim. Hakkımızda hayırlısı olsuncanmcım hg kısa protokolse belirli birgün aralıgında oluyor.bu arada hayırlı olsun.ocak transferi olursun artık
Aman aman sus senyaaa benim tek çıldırdığım o eve tıkılıp kalmak bak şimdi hızımı alamıcam bi başlıcam çine sövmeye hesabımı banlatıcam gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?