- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.861
Hayırlı olsun canım insallah güzel olur aynen senin yumurta gelişimine göre uzar yada kısalır herkesin farklı gelişimiHerkese Merhaba!. Bugün tüp bebek için ilaçlara ve iğnelere başladık. İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için. Ayrıca bu iğneler kişiye göremi süresi uzuyor
İçinden içindenyaaa benim tek çıldırdığım o eve tıkılıp kalmak bak şimdi hızımı alamıcam bi başlıcam çine sövmeye hesabımı banlatıcam gene
Hayırlı olsun canım insallah güzel olur aynen senin yumurta gelişimine göre uzar yada kısalır herkesin farklı gelişimi
Çok teşekkürlerHayırlı olsun canım insallah güzel olur aynen senin yumurta gelişimine göre uzar yada kısalır herkesin farklı gelişimi
Aynen canım bikac Dr sordum bende yeterli rahim dediler gerek yok histeroskobi dedilerKalp seklinde rahim deniliyor kac tane doktora defalarca sordum sorun olmaz dediler bende echomar da Cevat beyde cektırdım hsg yı artık hayırlısı yarım rahımle dogum yapan varsa içini ferah tut hatta tutalım su an pozıtıf olma zamanı
Benim de çoğu kısi bu aylarda gecikiyor diye aklımda kalmıştı, doğru hatırlamısimya bu ara herkesin gecikio zatenbenmde geçen ay 3gun gecikti şimdide beklıom bakalm gecıkcekmi
Yok cnm mrk etme bunda iğneler brz daha fazla dozajı vede yeterli gelmesse zaten de doz arttırıyor.aşılamadansa tüp bebek daha mantıklı zaten.sürekli kntr oldugu için skntı olmaz.hayırlı olaun tedavın ocak transferimiz baya cogaldı topkteAşılama için başlamıştık ama ilaçla yumurta büyüklüğü 13mm kaldı. Aşılama yapmayalım direk tüp bebek yapalım dedi doktorum. Yumurta büyüklüğü umarım bunda sorun çıkarmaz endişeliyim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Halemgl içime su serptin çok sağol gerçektenYok cnm mrk etme bunda iğneler brz daha fazla dozajı vede yeterli gelmesse zaten de doz arttırıyor.aşılamadansa tüp bebek daha mantıklı zaten.sürekli kntr oldugu için skntı olmaz.hayırlı olaun tedavın ocak transferimiz baya cogaldı topkte
Evet hayatım tamamen kişisel. Dr ultrason takibiyle ilerliyor iğnelere. Hayırlı olsun tedavinHerkese Merhaba!. Bugün tüp bebek için ilaçlara ve iğnelere başladık. İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için. Ayrıca bu iğneler kişiye göremi süresi uzuyor
tabikide canmcım ne vr kafaya takacak hayvan gibi iğneler onları erkeğe yapsak onlar bile yumurtlar inanHalemgl içime su serptin çok sağol gerçektenOcakta inşallah güzel haberler alırız
Ebru hanım. Burda herşey birbirine karışıyor normaldir
tabikide canmcım ne vr kafaya takacak hayvan gibi iğneler onları erkeğe yapsak onlar bile yumurtlar inanbende ocak beklıom ne gzl işte iç kahveni ohh gelsin yumoşlar
Benim ki tek tek saydı boyutlarını söyledi. Bide kadın olduğu için halimizden merakımızdan anlıyor. Erkekler öyle mi? Düz varlıklarOlsun olsun canım evet hatırladım ben sordum kaç yumurtam var tahminen dedim çok dedi birde meşhur lafı sıkıntı yok
Benim ki tek tek saydı boyutlarını söyledi. Bide kadın olduğu için halimizden merakımızdan anlıyor. Erkekler öyle mi? Düz varlıklar
Ben de erkeklerin bu kadın doğum yatkınlığını anlamıyorum. Tıptaki en kolay branş herhalde deyip, iyi düşünmeye çalışıyorumAynen öyle ne anlarlar kadın ruhundan merakından kadın dogumcularinda geneli erkek gençken çok meraklı oluyorlar heralde
Çok da anormal görünmüyor. Histereskopi ile ne yapabilirler ki? Sadece görüntülemek amaçlı mı oluyor?Aynen canım bikac Dr sordum bende yeterli rahim dediler gerek yok histeroskobi dediler
Evet tatlım 20 dakika kadar kalmıştım. Bende katkat giymedim ama çorapla yattım geçene kadar.ben ameliyathanede cok kaldım o zaman titriyodum resmen, 2 gun oldu hala buz gibiyim sicak da cok iyi degil diye cok fazla kat kat giyinmemeye calisiyorum. Sen de mi cok kalmistin
Çizgi filme ağladığımı biliyorum bu ilaçlar varya ilaçlar hep onların yüzündenNe olur görelim bizde artık o çizgileriaşırı duygusalım şu an sabaha kadar ağlayasım var
Sen bir kas gevşetici alsana canım. Belki gerginliğinden dolayı olmuyorsun.Eşim diyo ki olsan da kurtulsamsürekli kaşlarım havada geziyomuşum ve mahkeme suratı gibiymiş benim o beybi face'im yemek yapmak yemek istiyorum sürekli. Tatlı börek kebap dünde kaldı. Sürekli sürekli. Depresyona giriyorum sanırsam kaç ay oldu ailemi de göremedim. Sokağa da çıkılmıyo zaten. Günlerim, kurslarım da bitti. Allah bu çinin belasını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?