Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Herkese Merhaba!. Bugün tüp bebek için ilaçlara ve iğnelere başladık. İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için. Ayrıca bu iğneler kişiye göremi süresi uzuyor
Hayırlı olsun canım insallah güzel olur aynen senin yumurta gelişimine göre uzar yada kısalır herkesin farklı gelişimi

Aynen canım bikac Dr sordum bende yeterli rahim dediler gerek yok histeroskobi dediler

Eklentiler

• IMG_20201210_091726.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 21
Yok cnm mrk etme bunda iğneler brz daha fazla dozajı vede yeterli gelmesse zaten de doz arttırıyor.aşılamadansa tüp bebek daha mantıklı zaten.sürekli kntr oldugu için skntı olmaz.hayırlı olaun tedavın ocak transferimiz baya cogaldı topkte

Halemgl içime su serptin çok sağol gerçektenOcakta inşallah güzel haberler alırız

Herkese Merhaba!. Bugün tüp bebek için ilaçlara ve iğnelere başladık. İnşallah herşey çok güzel olur hepimiz için. Ayrıca bu iğneler kişiye göremi süresi uzuyor
Evet hayatım tamamen kişisel. Dr ultrason takibiyle ilerliyor iğnelere. Hayırlı olsun tedavin

Olsun olsun canım evet hatırladım ben sordum kaç yumurtam var tahminen dedim çok dedi birde meşhur lafı sıkıntı yok
Benim ki tek tek saydı boyutlarını söyledi. Bide kadın olduğu için halimizden merakımızdan anlıyor. Erkekler öyle mi? Düz varlıklar

Benim ki tek tek saydı boyutlarını söyledi. Bide kadın olduğu için halimizden merakımızdan anlıyor. Erkekler öyle mi? Düz varlıklar
Aynen öyle ne anlarlar kadın ruhundan merakından kadın dogumcularinda geneli erkek gençken çok meraklı oluyorlar heralde

Aynen öyle ne anlarlar kadın ruhundan merakından kadın dogumcularinda geneli erkek gençken çok meraklı oluyorlar heralde
Ben de erkeklerin bu kadın doğum yatkınlığını anlamıyorum. Tıptaki en kolay branş herhalde deyip, iyi düşünmeye çalışıyorum

ben ameliyathanede cok kaldım o zaman titriyodum resmen, 2 gun oldu hala buz gibiyim sicak da cok iyi degil diye cok fazla kat kat giyinmemeye calisiyorum. Sen de mi cok kalmistin
Evet tatlım 20 dakika kadar kalmıştım. Bende katkat giymedim ama çorapla yattım geçene kadar.

Sen bir kas gevşetici alsana canım. Belki gerginliğinden dolayı olmuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…