Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim de doktorum cem bey benım rahmimde hafif çöküklük var ama gebelıge engel degıl mıs kac doktor oyle dedı
Tüm rahim çöküklüğüne evet histereskopi yapmıyorlar eğer cöküklük az bebeğin tutunacagı alanı cok etkilemiyorsa önermyorlar cünkü bebek tutundugu bölgeye bağlı büyüdükce cöküklükte genişleme yapabilir

Yoktur bişey ya kurma kendini. Kaç kişi pgt yaptırıyor ki? Ama çoğu kişi hamile. Belki embriyoyu didiklerken hata yapiyorlardir. Kim bilebilir??? Pgt'den farkı ne?
Bu pgt dedikleri aslinda genetik on arastirma pgt-m ve pgt-a ya ayriliyor pgt-a daki ngs deniyor kromozombozukluguna mesela sendrom olasiligi yuksek olan ciftlerde, ileri yas vesayre bizim gibi akraba evliliklerinde tavsiye ediliyor.. diger pgt de translokasyon hasta tasiyici olan insanlarda bakiliyor binevi genetik sikintili olanlara.. Umut_bebek

Ben yaptirdim benimde 3 dusugum oldu kalp hic duyulmadi erkendi kayiplarim bos kese vesayre.. pgt yi yaptirmamizin sebebi kromozom bozuklugu ve akraba evliligi.. tek gen tasiyici sebebiyle tup bebege mecbur kaldik bunun icin pgt onerdi doktorumuz.. iyiki de yaptirmisim diyorum 2 gun once kalp atisini duydum tek pgtli embryom tuttu Allahima sukur darisi sana inshaAllah canim Ama pgt oldu diye 100% diye birsey yok Allahim verirse yine sagliksiz verir bunu bilmeni isterim canim.. sonucta bunlar makinelerde arasitiriliyor yanilma payida var.. elimizden geleni yaptik diye dusunuyorum bende

Inanirim cok korkunc birsey heleki kalp atisini duyduktan sonra.. Rabbim bebeginle seni korusun canim benim arkadasin 5 ci aya kadar kanamasi oldu cocuklari 1,5 yasinda suan korkma kimisi kanamali geciriyor kimisi belirtisiz uzme yok yere kendini haftaya guzelce bebisini gormeye git

Valla bu tedirginlik cok kotu birseymis transfer oncesi ve sonrasi dedikleri sey oldum oldum dirildim.. cogu arkadaslar bilir.. ama inaninki o belirtiler vesayre olmayinca panige kapilmayin bebegin kalbinin attigini gorup ve duymak hersekilde inandiracak sizi anne olucaginiza lutfen fazlada yipratmayin kendinizi arkadaslar Allaha inanciniz olsun O herseye kadirdir Ssevincli S smiley face B Bade_badee Semaknc Umut_bebek @AaGg

bu surecleri kolaylikla gecirirsiniz bir an once Allahim o heyecani sizlerede yasaticak en kisa zamanda az kaldi umutlu olun anneciklerim minnoslarim

Ayy canım Allah razi olsun ne güzel yazmissin öyle harikasın

Eklentiler

• image.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 71
Ne de güzel demişsin canımm herşeyin hayırlısını diliyorum bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…