- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.901
Belki sonradan biraz silik cıkar kalsın bi kaç dk daha bekle canım , bugün benimde 5.günüm olacak bende daha yapmadım cıkmaz diyeMalesef yine çıkmadı ama benimki erken gebelik testi değil ben nasıl düşünemedim öyle aldırmayıEki Görüntüle 2744029
Atma sen testi hemen az bi dursun bakalım
Atmadım bekledim değişmedi kızlarBelki sonradan biraz silik cıkar kalsın bi kaç dk daha canım , bugün benimde 5.günüm olacak bende daha yapmadım cıkmaz diye
Bekle yeni yapmşsn belli hemen cekmıssım sallamadan sabıt dursunMalesef yine çıkmadı ama benimki erken gebelik testi değil ben nasıl düşünemedim öyle aldırmayıEki Görüntüle 2744029
Dursun bakalım Allah büyüktürAtmadım bekledim değişmedi kızlar
Yok kızlar değişmedi aynıDursun bakalım Allah büyüktür
Erken diye çıkmamıştır inşallahYok kızlar değişmedi aynı
Canım senin 6. Gününmüydü tek embriyo 7.günden sonra beta hcg salgılanmaya başlıyor ya o aklıma geldi erken gebelik testinde belki cıkardıYok kızlar değişmedi aynı
Inşallah canım öyle umut ediyorumErken diye çıkmamıştır inşallah
5 gün embriyosu canım evet tek pazartesi saymazsan bugün pazar 6. günüm oluyor erken yani daha aslına 5 günü dolu dolu yeni tamamladımCanım senin 6. Gününmüydü tek embriyo 7.günden sonra beta hcg salgılanmaya başlıyor ya o aklıma geldi erken gebelik testinde belki cıkardı
ahanda tam bnmde oyleydi kasett teste alerjim var hic sevmiyrm kndini boyle cikmisti negatif hemn esime kalk kan vercz dedim 1 saat snra sonuc 58 cikmistiInşallah canım öyle umut ediyorum
Dediğim gibi erken gebelik testi değildi benimki
Ben erken gebelik testi almayı düşünemedim hiç vallaahanda tam bnmde oyleydi kasett teste alerjim var hic sevmiyrm kndini boyle cikmisti negatif hemn esime kalk kan vercz dedim 1 saat snra sonuc 58 cikmisti
en güzeli kan dün siz burda knusurken keske transferden önce 1 kac tane alsaydim dedinz ya annme diyrum alim bnde pazartesi sabah oda yok yok alma diyi banaBen erken gebelik testi almayı düşünemedim hiç valla
Evet transfer gününü sayma canım5 gün embriyosu canım evet tek pazartesi saymazsan bugün pazar 6. günüm oluyor erken yani daha aslına 5 günü dolu dolu yeni tamamladım
Transfer günü sayılmıyor dimi
Tabiki en güzeli kanda belli olucak hayırlısıylaen güzeli kan dün siz burda knusurken keske transferden önce 1 kac tane alsaydim dedinz ya annme diyrum alim bnde pazartesi sabah oda yok yok alma diyi bana
Bugün 6.günüm o zamanEvet transfer gününü sayma canım
Bende salı günü erken gebelik testi yapayım diyorumBen erken gebelik testi almayı düşünemedim hiç valla
tabikide canm sendeeeTabiki en güzeli kanda belli olucak hayırlısıyla
Daha erken ama ya cikmamasida normal öyle rahatlatiyorum kendimi
Benimki de erken gebelik değil ama benim 2 embriyoydu belki ondan görünmüştür şimdidenInşallah canım öyle umut ediyorum
Dediğim gibi erken gebelik testi değildi benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?