- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.921
Şükürler olsunsabah sabah günümü aydinlattiniz kizçelerrrrrr masallahhhh subhannaallahhh
O zaman ikisi de tuttu inşallahhBenimki de erken gebelik değil ama benim 2 embriyoydu belki ondan görünmüştür şimdiden
2 tane olunca erken çıkması normal tabiki canım hayırlısı olsun inşallah ya çok sevindim darısı başıma inşallahBenimki de erken gebelik değil ama benim 2 embriyoydu belki ondan görünmüştür şimdiden
transfer günu saylmiyorrr babyyBugün 6.günüm o zaman
Yaaa inşallah en çok istediğim şey şu hayatta sağlıklı sıhhatli inşallahO zaman ikisi de tuttu inşallahh
İnşallah canım benim tüm isteyenlere nasip etsin rabbim hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm ben bu testte isterse 10 tane çocuğum olsun ben bu çektiklerimi asla unutmuycam rabbim hiç bir kadına da çektirmesin istedikleri zaman nasip etsin inşallah bunu bir yaşayan bilir başka kimseye anlatamazsın2 tane olunca erken çıkması normal tabiki canım hayırlısı olsun inşallah ya çok sevindim darısı başıma inşallah
O zaman benimki daha yeni yeni yer buluyor kendine yerleşemedi dahatransfer günu saylmiyorrr babyy
tabikide yahuu kurcalayıp drma cocuguO zaman benimki daha yeni yeni yer buluyor kendine yerleşemedi daha
Şaka bi yana 5.gün bitti bugün 6 ya başlıyoruz inşallah erkendi yani test
var babyCekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Tabiki canım kimse anlamaz seni sıkıntını derdini rabbim en güzeliyle mükâfatlandırir inşallah stres yapma yeter herşey olacağına varır inşallah Rabbim kabul etsin dualarınıİnşallah canım benim tüm isteyenlere nasip etsin rabbim hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm ben bu testte isterse 10 tane çocuğum olsun ben bu çektiklerimi asla unutmuycam rabbim hiç bir kadına da çektirmesin istedikleri zaman nasip etsin inşallah bunu bir yaşayan bilir başka kimseye anlatamazsın
Resmen varCekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Var kuzum hayalet çizgiCekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Amin canım inşallahTabiki canım kimse anlamaz seni sıkıntını derdini rabbim en güzeliyle mükâfatlandırir inşallah stres yapma yeter herşey olacağına varır inşallah Rabbim kabul etsin dualarını
Yarın büyük gün senin için artık seni durdurmaya çalışıcaz dur daha erken diyeal işte beni birrr heyecannnn kapladı simdiiii ben napacammmm
Esim yinede umitlenme pzrtsiyi beklyelim uzulmeni istemiyorum olmasada embriyolarimiz var yine deneriz fln dedi. Sagolsun bni kotuye hazirliyor cok guzel moral verdi sabah sabahVar kuzum hayalet çizgi
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah
yok ya ben erken den test falan yapmam derken yapabilecek kapasitede oldum geldi aklimaYarın büyük gün senin için artık seni durdurmaya çalışıcaz dur daha erken diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?