- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.941
Yok yok ikinci çizgi yolda geliyo senin inşallah aklın kalmasın hayırlısıyla güzel günler yakındırEsim yinede umitlenme pzrtsiyi beklyelim uzulmeni istemiyorum olmasada embriyolarimiz var yine deneriz fln dedi. Sagolsun bni kotuye hazirliyor cok guzel moral verdi sabah sabahzaten kafamda kirk tane tilki donuyor oldumu olmadimi diye
sakin kall ayni bnm eşim gibi ah cnm kocm cik özledimEsim yinede umitlenme pzrtsiyi beklyelim uzulmeni istemiyorum olmasada embriyolarimiz var yine deneriz fln dedi. Sagolsun bni kotuye hazirliyor cok guzel moral verdi sabah sabahzaten kafamda kirk tane tilki donuyor oldumu olmadimi diye
Rabbim hepimize nasip etsin. Sakin ckmadi deyip kafana takma herkeste ayni olmuyor biliyosun. Illede var yada yok diye biseyde yok. En garanti sonucu kan testi verecek allahin izniyle.Yok yok ikinci çizgi yolda geliyo senin inşallah aklın kalmasın hayırlısıyla güzel günler yakındır
Ozleme bu aralarsakin kall ayni bnm eşim gibi ah cnm kocm cik özledimburnmda tütüyr
Bence herkes öylesi diyorduryok ya ben erken den test falan yapmam derken yapabilecek kapasitede oldum geldi aklima
rabbim sen bizi bizdenn iyi bilirsin hakkmda hayirlisini nasip eyle bana sana sığınıyorum allahimBence herkes öylesi diyordurama en az 5 gün bitsin seninde
Bebiş var vaarrrrCekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Ben duymamistim kalp atisini duymak da bu sekilde nasip oldu vardir herseyde bi hayir inslalah hapimiz saglikla kucagimiza aliriz canim dualarinda benide unutma igneme uyandim namazi bile yatarak kıldım Rabbim kabul etsin insallahInanirim cok korkunc birsey heleki kalp atisini duyduktan sonra.. Rabbim bebeginle seni korusun canim benim arkadasin 5 ci aya kadar kanamasi oldu cocuklari 1,5 yasinda suan korkma kimisi kanamali geciriyor kimisi belirtisiz uzme yok yere kendini haftaya guzelce bebisini gormeye git
Onu da yapayim aygülüm onuSen bir kas gevşetici alsana canım. Belki gerginliğinden dolayı olmuyorsun.
Ya aslında tesekkur ederım ben bunu bu zamana kadar hıc kafama takmamıstım. Ta ki dun gece ye kadar. Gökçe kafandan çıkar kızım kac doktor sana bu gebelıge sorun olacak bısey degıl dedı deyip durdum. Ki hatta 3. Aydan itibaren zaten esneyıp yuvarlaklasır mıs tekrar duymak içimi.Rahatlattı. Ben hep pozitif bir insanımdır aslında ama hormonlardan mı. Sabaha kadar uyuyamadım. Ama simdi bismillah dedım ve silkelen gökçe dedimTüm rahim çöküklüğüne evet histereskopi yapmıyorlar eğer cöküklük az bebeğin tutunacagı alanı cok etkilemiyorsa önermyorlar cünkü bebek tutundugu bölgeye bağlı büyüdükce cöküklükte genişleme yapabilir
Artık gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin canımSsevincli B Bade_badee PlutonMerkez kofi @hayrusz Efenin_Annesi @Nooram burda mısınız kızlar ben yaptım test randevuya biraz erken geldim ne olur burda olanlar hemen bi gelsin bu mesajı şu an yazıyor olmam bile bir mucize kalp krizi geçirmedim henüz ama her an geçirebilirim bakın çabuk
Aminnn canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallahArtık gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin canımhayırlı bereketli olsun inşaallah Allah tamamına erdirsin
Allah razı olsunValla bu tedirginlik cok kotu birseymis transfer oncesi ve sonrasi dedikleri sey oldum oldum dirildim.. cogu arkadaslar bilir.. ama inaninki o belirtiler vesayre olmayinca panige kapilmayin bebegin kalbinin attigini gorup ve duymak hersekilde inandiracak sizi anne olucaginiza lutfen fazlada yipratmayin kendinizi arkadaslar Allaha inanciniz olsun O herseye kadirdirSsevincli S smiley face B Bade_badee Semaknc @Umut_bebek AghA
bu surecleri kolaylikla gecirirsiniz bir an onceAllahim o heyecani sizlerede yasaticak en kisa zamanda az kaldi umutlu olun anneciklerim minnoslarim
AbooooSsevincli B Bade_badee PlutonMerkez kofi @hayrusz Efenin_Annesi @Nooram burda mısınız kızlar ben yaptım test randevuya biraz erken geldim ne olur burda olanlar hemen bi gelsin bu mesajı şu an yazıyor olmam bile bir mucize kalp krizi geçirmedim henüz ama her an geçirebilirim bakın çabuk
Daha tam 6 dolmadı öğlen dolacak sabah 5 te yaptımAboooo6. Gün demiiii
Göremedik ama hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallahEvet bacikoo smdı yaptım ilk 10 dakıkada cokk cokk silikk bi pembe cizgi cıktı. Cekıyorum ama cıkmıyo resmde. Sasrdm
Amin kuşum aminAminnn canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Belki brz gozukmustur. Hayirlisi artik ya. Yarin belli olur zaten kanda nasip kismetGöremedik ama hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaallah
Cekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Tek embriyoydu yarin cikmazsa kan'da yedim sizi kizlarSenin ki de maşallah yaaa.. tekti demi ona rağmen yine de belli kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?