Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Esim yinede umitlenme pzrtsiyi beklyelim uzulmeni istemiyorum olmasada embriyolarimiz var yine deneriz fln dedi. Sagolsun bni kotuye hazirliyor cok guzel moral verdi sabah sabah zaten kafamda kirk tane tilki donuyor oldumu olmadimi diye
Yok yok ikinci çizgi yolda geliyo senin inşallah aklın kalmasın hayırlısıyla güzel günler yakındır

Esim yinede umitlenme pzrtsiyi beklyelim uzulmeni istemiyorum olmasada embriyolarimiz var yine deneriz fln dedi. Sagolsun bni kotuye hazirliyor cok guzel moral verdi sabah sabah zaten kafamda kirk tane tilki donuyor oldumu olmadimi diye
sakin kall ayni bnm eşim gibi ah cnm kocm cik özledimburnmda tütüyr

Yok yok ikinci çizgi yolda geliyo senin inşallah aklın kalmasın hayırlısıyla güzel günler yakındır
Rabbim hepimize nasip etsin. Sakin ckmadi deyip kafana takma herkeste ayni olmuyor biliyosun. Illede var yada yok diye biseyde yok. En garanti sonucu kan testi verecek allahin izniyle.

Ben duymamistim kalp atisini duymak da bu sekilde nasip oldu vardir herseyde bi hayir inslalah hapimiz saglikla kucagimiza aliriz canim dualarinda benide unutma igneme uyandim namazi bile yatarak kıldım Rabbim kabul etsin insallahsenin bebegin kalp atisi kacti soyledimi doktor

Ya aslında tesekkur ederım ben bunu bu zamana kadar hıc kafama takmamıstım. Ta ki dun gece ye kadar. Gökçe kafandan çıkar kızım kac doktor sana bu gebelıge sorun olacak bısey degıl dedı deyip durdum. Ki hatta 3. Aydan itibaren zaten esneyıp yuvarlaklasır mıs tekrar duymak içimi.Rahatlattı. Ben hep pozitif bir insanımdır aslında ama hormonlardan mı. Sabaha kadar uyuyamadım. Ama simdi bismillah dedım ve silkelen gökçe dedim

Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…