- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.961
Olsun çiftler için 5 tekler için 7Daha tam 6 dolmadı öğlen dolacak sabah 5 te yaptım
Kanda çıkar çıkar rahat olTek embriyoydu yarin cikmazsa kan'da yedim sizi kizlar
Olabilir yarın kan vermeye gideyim bakalım kandaki durum neOlsun çiftler için 5 tekler için 7gün kafi anlaşılan
Bal gibi varSsevincli B Bade_badee PlutonMerkez kofi hayrusz @Umutlu_anne N Nooram burda mısınız kızlar ben yaptım test randevuya biraz erken geldim ne olur burda olanlar hemen bi gelsin bu mesajı şu an yazıyor olmam bile bir mucize kalp krizi geçirmedim henüz ama her an geçirebilirim bakın çabuk
Amin canım benim inşallahBal gibi varHayirli olsun cnm! Allah kucagina almayi nasib etsin
Senikide görunuyor canimCekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Benim 5 gun senin gibiydi, yarin yine dene! Eminim daha belirgin olurHayatta inanmam
Yarin kan testi var. Insallah poztftrBenim 5 gun senin gibiydi, yarin yine dene! Eminim daha belirgin olur
Dayanamadin dimi gununu beklmeyeOlabilir yarın kan vermeye gideyim bakalım kandaki durum ne
Yok daha bekleyemem günüme kadar en azından artışa bakarımDayanamadin dimi gununu beklmeye
Insallah canimYarin kan testi var. Insallah poztftr
Gözün aydın canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin bebiş ben geliyorum diyo daha ne olsun tek embriyomuKızlar günaydıncuma 10. Günümdü kan verdim 259 çıktı bugun 12. Günüm kan verdim 507 çıktı iki katından çok az eksik ama ben kesin hamilemiyğm oldumu şimdii
Çift embriyo canım tam 2 kat artmıyor ya ondan korkuyorumGözün aydın canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin bebiş ben geliyorum diyo daha ne olsun tek embriyomu
Çok güzel dergerlerin doktoruna gösterdin dimiÇift embriyo canım tam 2 kat artmıyor ya ondan korkuyorum
6.gün 44
8.gün 134
10.gün 259
12.gün 507
Tam sevinemiyoruz acaba kimyasalmı acaba boş gebelikmi nebiliyim ya çok zormuş çok çıksa bi türlü çıkmasa bi türlü bu ilk deneyimim tam bi bilgimde yok ki
Yürüyüşü şimdilik evin içinde yap bana öyle dediler ilk 3 gün yorma kendini yat dinlen otur süreklide yatma dediler bana 3 gündem sonra kendini yormadan yavaş yavaş yürüyüşler yapabilirsinKızlarrtransferden 1 gun once neler yaptınız gununuzu nasıl gecırdınız. Yuruyuse yapabileceğim alanım var esimle bıraz yuruyup stres atayım diyorm sizler neler yaptınız
Yok doktoruma ulaşamadım ki zaten hep hemşire qracılıpıyla konuşuyoruz ve onlar pazar çalışmıyor yarın dönüş yapar herhaldeÇok güzel dergerlerin doktoruna gösterdin dimi
Keseyi görene kadar tedirginlerimiz malesef olucak stres yapma canım bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana dualarım seninle
MashaAllah kuzumm cok guzel ne cabuk tutunmuss yaaa suphanaAllahSsevincli B Bade_badee PlutonMerkez kofi hayrusz @Umutlu_anne N Nooram burda mısınız kızlar ben yaptım test randevuya biraz erken geldim ne olur burda olanlar hemen bi gelsin bu mesajı şu an yazıyor olmam bile bir mucize kalp krizi geçirmedim henüz ama her an geçirebilirim bakın çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?