Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar günaydın cuma 10. Günümdü kan verdim 259 çıktı bugun 12. Günüm kan verdim 507 çıktı iki katından çok az eksik ama ben kesin hamilemiyğm oldumu şimdii
Gözün aydın canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin bebiş ben geliyorum diyo daha ne olsun tek embriyomu

Gözün aydın canım sağlıkla rabbim kucağına almayı nasip etsin bebiş ben geliyorum diyo daha ne olsun tek embriyomu
Çift embriyo canım tam 2 kat artmıyor ya ondan korkuyorum
6.gün 44
8.gün 134
10.gün 259
12.gün 507
Tam sevinemiyoruz acaba kimyasalmı acaba boş gebelikmi nebiliyim ya çok zormuş çok çıksa bi türlü çıkmasa bi türlü bu ilk deneyimim tam bi bilgimde yok ki

Çok güzel dergerlerin doktoruna gösterdin dimi
Keseyi görene kadar tedirginlerimiz malesef olucak stres yapma canım bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana dualarım seninle

Kızlarr transferden 1 gun once neler yaptınız gununuzu nasıl gecırdınız. Yuruyuse yapabileceğim alanım var esimle bıraz yuruyup stres atayım diyorm sizler neler yaptınız
Yürüyüşü şimdilik evin içinde yap bana öyle dediler ilk 3 gün yorma kendini yat dinlen otur süreklide yatma dediler bana 3 gündem sonra kendini yormadan yavaş yavaş yürüyüşler yapabilirsin

Çok güzel dergerlerin doktoruna gösterdin dimi
Keseyi görene kadar tedirginlerimiz malesef olucak stres yapma canım bebişlerin sıkı sıkı tutunsunlar sana dualarım seninle
Yok doktoruma ulaşamadım ki zaten hep hemşire qracılıpıyla konuşuyoruz ve onlar pazar çalışmıyor yarın dönüş yapar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…