- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.981
onceki transferin mi bu tutmadi miEvet tatlım 20 dakika kadar kalmıştım. Bende katkat giymedim ama çorapla yattım geçene kadar.
Benim 5.gun cikmisti kanina girmek istemem amaBelki sonradan biraz silik cıkar kalsın bi kaç dk daha bekle canım , bugün benimde 5.günüm olacak bende daha yapmadım cıkmaz diye
Mashallah canimmm seninkide net gozukuyorCekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Darisi sana bacikooooal işte beni birrr heyecannnn kapladı simdiiii ben napacammmm
ben net goruyorum pozitifYarin kan testi var. Insallah poztftr
Canim ben senin icin dun oyle dua ettim etmeye de dvm edicemBen duymamistim kalp atisini duymak da bu sekilde nasip oldu vardir herseyde bi hayir inslalah hapimiz saglikla kucagimiza aliriz canim dualarinda benide unutma igneme uyandim namazi bile yatarak kıldım Rabbim kabul etsin insallahsenin bebegin kalp atisi kacti soyledimi doktor
Bakacakmis ne boyutta olduğuna cokuklugun ileri boyutta USA traslayacakmis.filmde gorunuyo zaten o zaman filmi bosamj çekindim sırf bu gol ivin bile 850km yol gittim iyi yerde cekineyim diye tanısal amaçlı varsa yapacağı birşey o anda müdahale ediyorÇok da anormal görünmüyor. Histereskopi ile ne yapabilirler ki? Sadece görüntülemek amaçlı mı oluyor?
Evet canim cok guzel degerlerin hamissin simdi sirada keseKızlar günaydıncuma 10. Günümdü kan verdim 259 çıktı bugun 12. Günüm kan verdim 507 çıktı iki katından çok az eksik ama ben kesin hamilemiyğm oldumu şimdii
Bence pek iyi düşünülecek tarafı yok o gençliğin verdiği şehvetle en ince ayrıntısına kadar inmek istiyorlarBen de erkeklerin bu kadın doğum yatkınlığını anlamıyorum. Tıptaki en kolay branş herhalde deyip, iyi düşünmeye çalışıyorum
Alalh razi olsun canim cok sukur kanamam devam etmedi sadece silince hafif lekeler geliyo dun gece fitil de koydum dun o kanamadan sonra cok sukur gumbur gumbur atıyordu kalbi 109 dedi hatta doktor cok net duyduk cok sukurCanim ben senin icin dun oyle dua ettim etmeye de dvm edicemBize burda kalbi dinletmaiyorlar 8 haftadan once malesef ben sadece gordum atislarini.. 6+5 deydim cuma gunu seninle bi 6 gunmu vardi aramizda? Korkma Rabbimin izniyle toparlanicak yavrun eger icin rahat dglse tekrar druna sor bebegini gormeye git ama dinlenmen lazim hic bir belirti arama kanaman azaldimi canim biraz? Kese gelmedigi surece agrilarin olmadigi surece korkma bol bol dua et sende
Ben simdi son adete gore 6+1 im ama dun doktorda 6+2 cikti transferim 25 kasimdi adet de 7 kasimCanim ben senin icin dun oyle dua ettim etmeye de dvm edicemBize burda kalbi dinletmiyorlar 8 haftadan once malesef ben sadece gordum atislarini.. 6+5 deydim cuma gunu seninle bi 6 gunmu vardi aramizda? Korkma Rabbimin izniyle toparlanicak yavrun eger icin rahat dglse tekrar druna sor bebegini gormeye git ama dinlenmen lazim hic bir belirti arama kanaman azaldimi canim biraz? Kese gelmedigi surece agrilarin olmadigi surece korkma bol bol dua et sende
Hiç ni testlerden yapmak nasip olmadı. Bana ama sanki ben çizgi gördüm yanılıyor muyum birde yok diyorsun hadi gözün aydinnnCekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Annesini daha fazla üzmek istememiş minnoşumMashaAllah kuzumm cok guzel ne cabuk tutunmuss yaaa suphanaAllah
İnşallah Amin bacıkommDarisi sana bacikooooAllahim bu topikte ki herkeze versin
Super bu belirtilerin olmasi iyi korkulacak birdey yok canim beslenmene dikkat et iyi pisir iyi yika emiAlalh razi olsun canim cok sukur kanamam devam etmedi sadece silince hafif lekeler geliyo dun gece fitil de koydum dun o kanamadan sonra cok sukur gumbur gumbur atıyordu kalbi 109 dedi hatta doktor cok net duyduk cok sukuriyice dinlenicem bakalim haftaya cuma gel dedi tekrar belirti aramiyom ya oyle bi belirtim asiri yok zaten arada adet agrilar gibi hafif agrim oluyo birde gun icicnde mide bulantisi olabiliyo cok ac kalinca
Hele suna minnak simdiden baslamis nazlanmaya annesine bek datli bisey olacak herhalde nazlimAnnesini daha fazla üzmek istememiş minnoşum
Daha iyiyim canim dun baya kötüydüm esim de cok panik oldu inslalah Rabbim bize bagisalsin zor gunlerden geciyoruz saglikla kucagimiza almak nasip olsun hepimizeSuper bu belirtilerin olmasi iyi korkulacak birdey yok canim beslenmene dikkat et iyi pisir iyi yika emiAllahin izniyle cuma ya kadar dualardan baska yapicak bisey yok bende cok korktum ama bu kalbi duymak rahatlatti sende rahat ol
Bende cuma gunu 6+5 hesapladiBen simdi son adete gore 6+1 im ama dun doktorda 6+2 cikti transferim 25 kasimdi adet de 7 kasim
En iyisini yapiyon canim esinde rahat olsun bu gunler gecicek inshAllahDaha iyiyim canim dun baya kötüydüm esim de cok panik oldu inslalah Rabbim bize bagisalsin zor gunlerden geciyoruz saglikla kucagimiza almak nasip olsun hepimizegorumcem geldi o yapiyo sağolsun ben lavaboya kalkiyom sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?