Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Belki sonradan biraz silik cıkar kalsın bi kaç dk daha bekle canım , bugün benimde 5.günüm olacak bende daha yapmadım cıkmaz diye
Benim 5.gun cikmisti kanina girmek istemem ama hayirlisi olsun cok heyecanlandim sizin icin aramizda iki saat fark var hemen girip bakayim dedim platforma Seninkide cikar canim erken gebelik testiyle

Canim ben senin icin dun oyle dua ettim etmeye de dvm edicem Bize burda kalbi dinletmiyorlar 8 haftadan once malesef ben sadece gordum atislarini.. 6+5 deydim cuma gunu seninle bi 6 gunmu vardi aramizda? Korkma Rabbimin izniyle toparlanicak yavrun eger icin rahat dglse tekrar druna sor bebegini gormeye git ama dinlenmen lazim hic bir belirti arama kanaman azaldimi canim biraz? Kese gelmedigi surece agrilarin olmadigi surece korkma bol bol dua et sende

Çok da anormal görünmüyor. Histereskopi ile ne yapabilirler ki? Sadece görüntülemek amaçlı mı oluyor?
Bakacakmis ne boyutta olduğuna cokuklugun ileri boyutta USA traslayacakmis.filmde gorunuyo zaten o zaman filmi bosamj çekindim sırf bu gol ivin bile 850km yol gittim iyi yerde cekineyim diye tanısal amaçlı varsa yapacağı birşey o anda müdahale ediyor

Ben de erkeklerin bu kadın doğum yatkınlığını anlamıyorum. Tıptaki en kolay branş herhalde deyip, iyi düşünmeye çalışıyorum
Bence pek iyi düşünülecek tarafı yok o gençliğin verdiği şehvetle en ince ayrıntısına kadar inmek istiyorlar

Alalh razi olsun canim cok sukur kanamam devam etmedi sadece silince hafif lekeler geliyo dun gece fitil de koydum dun o kanamadan sonra cok sukur gumbur gumbur atıyordu kalbi 109 dedi hatta doktor cok net duyduk cok sukur iyice dinlenicem bakalim haftaya cuma gel dedi tekrar belirti aramiyom ya oyle bi belirtim asiri yok zaten arada adet agrilar gibi hafif agrim oluyo birde gun icicnde mide bulantisi olabiliyo cok ac kalinca

Ben simdi son adete gore 6+1 im ama dun doktorda 6+2 cikti transferim 25 kasimdi adet de 7 kasim

Super bu belirtilerin olmasi iyi korkulacak birdey yok canim beslenmene dikkat et iyi pisir iyi yika emi Allahin izniyle cuma ya kadar dualardan baska yapicak bisey yok bende cok korktum ama bu kalbi duymak rahatlatti sende rahat ol

Hamişler ve olacaklar. Şu anı hayırla yaşamayı rabbim hepimize nasip etsin. O babaları sokun doğuma

Super bu belirtilerin olmasi iyi korkulacak birdey yok canim beslenmene dikkat et iyi pisir iyi yika emi Allahin izniyle cuma ya kadar dualardan baska yapicak bisey yok bende cok korktum ama bu kalbi duymak rahatlatti sende rahat ol
Daha iyiyim canim dun baya kötüydüm esim de cok panik oldu inslalah Rabbim bize bagisalsin zor gunlerden geciyoruz saglikla kucagimiza almak nasip olsun hepimize gorumcem geldi o yapiyo sağolsun ben lavaboya kalkiyom sadece

Daha iyiyim canim dun baya kötüydüm esim de cok panik oldu inslalah Rabbim bize bagisalsin zor gunlerden geciyoruz saglikla kucagimiza almak nasip olsun hepimize gorumcem geldi o yapiyo sağolsun ben lavaboya kalkiyom sadece
En iyisini yapiyon canim esinde rahat olsun bu gunler gecicek inshAllah Arada bi usume giriyomu sanada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…