Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bende cuma gunu 6+5 hesapladi benimdr transfer 19 Kasim adete bakma bizim embryolar 5.gun du degilmi dondurulmus oldugu icin farkli hesaplaniyor sanirim test gununden itibaren sayman lazim asagi yukari
Biliyorum da doktor adete gore hesapladi simdide bebegin boyuyla galiba haftayi hesapliyo dun 5.6 mm cikti boyu haftada 6 +2 yazıyordu artik saglikli olsunda 1 2 eksik cok farketmez

Ben genelde usuyen bi insanim canim ayaklarim ellerim genelde buz gibi olur simdi bile oyle
Anladim canim bende oyleyimdir ama smdi sanki geceleri artti gibi
Biliyorum da doktor adete gore hesapladi simdide bebegin boyuyla galiba haftayi hesapliyo dun 5.6 mm cikti boyu haftada 6 +2 yazıyordu artik saglikli olsunda 1 2 eksik cok farketmez
Aynen canim saglikli olsun.. bizim ultrasoncuda tam bilemedi olctu ama 10+5 de tekrar var ozaman netlesirmis hayirlisi olsun ama artik hamile oldugumuza inanmaliyiz negatiflik yok

bizim seninle nerdeyse ayni gun persembe veya cuma yapsak mi hayirli gun

Anladim canim bende oyleyimdir ama smdi sanki geceleri artti gibi

Aynen canim saglikli olsun.. bizim ultrasoncuda tam bilemedi olctu ama 10+5 de tekrar var ozaman netlesirmis hayirlisi olsun ama artik hamile oldugumuza inanmaliyiz negatiflik yok
Insallah canim inslalah gobegimiz kocaman olmadan herhalde inanmicaz bu gidisle

En erken transfer hariç 5.gün sanırım ama yine de biraz beklemekte fayda var .Ben dayanamayıp salı ya da çarşamba yapacağım galiba
Salı değilde Çarşamba yap bence biliyorum çok sabırsızlanıyorum ama garanti olsun inşallah pozitif olursun

Cekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zaten ne dersiniz kizlar

Kızlar günaydın cuma 10. Günümdü kan verdim 259 çıktı bugun 12. Günüm kan verdim 507 çıktı iki katından çok az eksik ama ben kesin hamilemiyğm oldumu şimdii
Kızlarrr hepinize hayırlı olsunnnçok sevindim ne mutlu bize

En erken 6.gunde bence transfer sonrasi ben 5 yaptim husrana ugramistim 6 yaptim cikmisti
Aslında kendimizi uzuyoruz birgün daha beklesek çıkacak belki erken yapıp moral bozuyoruz ben daha transfer olmadım şimdiden bilgileneyim diye canım en erken 6gun sonra yapayım bende ok

Kilometreyi yanlış okuyorum herhalde anacım bunlar bizi fabrikatör falan sanıyor herhalde. Yada kendileri uçuk paralar kazanıyorlar ki, onlara küçük görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…