- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.001
Burdan buldumSsevincli @Bade_badee PlutonMerkez kofi hayrusz @Umutlu_anne @Nooram burda mısınız kızlar ben yaptım test randevuya biraz erken geldim ne olur burda olanlar hemen bi gelsin bu mesajı şu an yazıyor olmam bile bir mucize kalp krizi geçirmedim henüz ama her an geçirebilirim bakın çabuk
Biliyorum da doktor adete gore hesapladi simdide bebegin boyuyla galiba haftayi hesapliyo dun 5.6 mm cikti boyu haftada 6 +2 yazıyordu artik saglikli olsunda 1 2 eksik cok farketmezBende cuma gunu 6+5 hesapladibenimdr transfer 19 Kasim adete bakma bizim embryolar 5.gun du degilmi dondurulmus oldugu icin farkli hesaplaniyor sanirim test gununden itibaren sayman lazim asagi yukari
Ben genelde usuyen bi insanim canim ayaklarim ellerim genelde buz gibi olur simdi bile oyleEn iyisini yapiyon canim esinde rahat olsun bu gunler gecicek inshAllahArada bi usume giriyomu sanada?
Anladim canim bende oyleyimdir ama smdi sanki geceleri artti gibiBen genelde usuyen bi insanim canim ayaklarim ellerim genelde buz gibi olur simdi bile oyle
Aynen canim saglikli olsun.. bizim ultrasoncuda tam bilemedi olctu ama 10+5 de tekrar var ozaman netlesirmis hayirlisi olsun ama artik hamile oldugumuza inanmaliyiz negatiflik yokBiliyorum da doktor adete gore hesapladi simdide bebegin boyuyla galiba haftayi hesapliyo dun 5.6 mm cikti boyu haftada 6 +2 yazıyordu artik saglikli olsunda 1 2 eksik cok farketmez
bizim seninle nerdeyse ayni gun persembe veya cuma yapsak miÇocuk Bakıcısı | Bebek Bakıcısı | insanbul.com on Instagram: "@esracab - Bir mucizeye tanıklık etmek işte böyle birşey....Allah analı babalı büyütsün.... #normaldoğum #epidurallinormaldogum #esracabukcomert #esracabukcomertbebekleri - #regrann"
9,818 likes, 181 comments - insanbul_com on December 13, 2020: "@esracab - Bir mucizeye tanıklık etmek işte böyle birşey....Allah analı babalı büyütsün.... #normaldoğum #epidurallinormaldogum #esracabukcomert #esracabukcomertbebekleri - #regrann".www.instagram.com Hamişler ve olacaklar. Şu anı hayırla yaşamayı rabbim hepimize nasip etsin. O babaları sokun doğuma
Yaaaa bebemmm basbaya ortada bak dün yedin bitirdin kendini ahanda orda duruyor minnoş hayrlı olsunnnn semoşumSsevincli @Bade_badee PlutonMerkez kofi hayrusz @Umutlu_anne @Nooram burda mısınız kızlar ben yaptım test randevuya biraz erken geldim ne olur burda olanlar hemen bi gelsin bu mesajı şu an yazıyor olmam bile bir mucize kalp krizi geçirmedim henüz ama her an geçirebilirim bakın çabuk
5.gun embriyosu da test en erken ne zaman yapılırKızlar merhaba. bende perşembe günü çift 5.gün embriyosu taze transfer oldum .Sabırsızlıkla bekliyorum , günler geçmiyor
En erken transfer hariç 5.gün sanırım ama yine de biraz beklemekte fayda var .Ben dayanamayıp salı ya da çarşamba yapacağım galiba5.gun embriyosu da test en erken ne zaman yapılır
Insallah canim inslalah gobegimiz kocaman olmadan herhalde inanmicaz bu gidisleAnladim canim bende oyleyimdir ama smdi sanki geceleri artti gibi
Aynen canim saglikli olsun.. bizim ultrasoncuda tam bilemedi olctu ama 10+5 de tekrar var ozaman netlesirmis hayirlisi olsun ama artik hamile oldugumuza inanmaliyiz negatiflik yok
Salı değilde Çarşamba yap bence biliyorum çok sabırsızlanıyorum ama garanti olsun inşallah pozitif olursunEn erken transfer hariç 5.gün sanırım ama yine de biraz beklemekte fayda var .Ben dayanamayıp salı ya da çarşamba yapacağım galiba
En erken 6.gunde bence transfer sonrasi ben 5 yaptim husrana ugramistim 6 yaptim cikmisti5.gun embriyosu da test en erken ne zaman yapılır
Cekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Kızlar günaydıncuma 10. Günümdü kan verdim 259 çıktı bugun 12. Günüm kan verdim 507 çıktı iki katından çok az eksik ama ben kesin hamilemiyğm oldumu şimdii
Kızlarrr hepinize hayırlı olsunnnçok sevindim ne mutlu bizeKızlar sabahki teste saat 10 gibi tekrar baktım çok hafif hayalet çizgi var sizde görebiliyormusunuz ay çok heyecan yaptım bugün erken gebelik testi aldıracağım
Semaknc Kuzum baksana
Eki Görüntüle 2744147
5.gun yapma cikmayabiliyor bende cikmamisti 6.gun cikmisti 7 falan daha garantiEn erken transfer hariç 5.gün sanırım ama yine de biraz beklemekte fayda var .Ben dayanamayıp salı ya da çarşamba yapacağım galiba
Evet gördüm beybi burdayim diyorBelki brz gozukmustur. Hayirlisi artik ya. Yarin belli olur zaten kanda nasip kismet
Aslında kendimizi uzuyoruz birgün daha beklesek çıkacak belki erken yapıp moral bozuyoruz ben daha transfer olmadım şimdiden bilgileneyim diye canım en erken 6gun sonra yapayım bende okEn erken 6.gunde bence transfer sonrasi ben 5 yaptim husrana ugramistim 6 yaptim cikmisti
Kilometreyi yanlış okuyorum herhaldeBakacakmis ne boyutta olduğuna cokuklugun ileri boyutta USA traslayacakmis.filmde gorunuyo zaten o zaman filmi bosamj çekindim sırf bu gol ivin bile 850km yol gittim iyi yerde cekineyim diye tanısal amaçlı varsa yapacağı birşey o anda müdahale ediyor
Yani ne bileyim, o kadar görsem gay olurdum herhaldeBence pek iyi düşünülecek tarafı yok o gençliğin verdiği şehvetle en ince ayrıntısına kadar inmek istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?