- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 103
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.021
Allah razı olsun canım darısı hepinizin başınaKızlarrr hepinize hayırlı olsunnnçok sevindim ne mutlu bize
Aynen kisiden kisiye gore degissede bende 6.gun cikti 12.gunde degerim yuksekti bazen 6.gunde bil belli olmayabiliyorAslında kendimizi uzuyoruz birgün daha beklesek çıkacak belki erken yapıp moral bozuyoruz ben daha transfer olmadım şimdiden bilgileneyim diye canım en erken 6gun sonra yapayım bende ok
Allah razi olsun canim daha iyiyim cok sukur kanamam durdu hafif llekelenme olabiliyo sadece bazen yatip dinleniyorum bol bol
12. Gün için gayet güzel bir değerÇift embriyo canım tam 2 kat artmıyor ya ondan korkuyorum
6.gün 44
8.gün 134
10.gün 259
12.gün 507
Tam sevinemiyoruz acaba kimyasalmı acaba boş gebelikmi nebiliyim ya çok zormuş çok çıksa bi türlü çıkmasa bi türlü bu ilk deneyimim tam bi bilgimde yok ki
MaşallahSsevincli @Bade_badee PlutonMerkez kofi @hayrusz @Umutlu_anne @Nooram burda mısınız kızlar ben yaptım test randevuya biraz erken geldim ne olur burda olanlar hemen bi gelsin bu mesajı şu an yazıyor olmam bile bir mucize kalp krizi geçirmedim henüz ama her an geçirebilirim bakın çabuk
Oh oh maşallah. Bir iki güne sulandırıcının etkisi geçer, daha iyi olursunAllah razi olsun canim daha iyiyim cok sukur kanamam durdu hafif llekelenme olabiliyo sadece bazen yatip dinleniyorum bol bol
Yaa ölürüm ben onun ya da onların nazlarınaHele suna minnak simdiden baslamis nazlanmaya annesine bek datli bisey olacak herhalde nazlim
Evet demekki annesi temiz bir yüzle gülsün diye temizlik yapıyormuş şimdi misler gibi gülerimYaaaa bebemmm basbaya ortada bak dün yedin bitirdin kendini ahanda orda duruyor minnoş hayrlı olsunnnn semoşum
Amin çok teşekkür ederim inşallahMaşallahcanım yaaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Inslalah canim bebegimde iyidir inslalah aklim onda hee ne kadar dun gorsemdeOh oh maşallah. Bir iki güne sulandırıcının etkisi geçer, daha iyi olursun
Kuzu eğer gölge düşmüyorsa evet bencede ince bir görüntü var sen bugün bir test daha aldır yarın sabah yine yapıciizzzKızlar sabahki teste saat 10 gibi tekrar baktım çok hafif hayalet çizgi var sizde görebiliyormusunuz ay çok heyecan yaptım bugün erken gebelik testi aldıracağım
Semaknc Kuzum baksana
Eki Görüntüle 2744147
Cok sukur canim inslalah bebegimi merak ediyorum ama her ne kadar dun gorsemde iyidir inslalahOh oh maşallah. Bir iki güne sulandırıcının etkisi geçer, daha iyi olursun
Canım benim ya çok teşekkür ederim inşallah dua et benim içinBurdan buldumne kadar sevindim anlatamam sağlıkla ilerlesin hayırla doğsun büyüsün inşallah
Evet bacikoo smdı yaptım ilk 10 dakıkada cokk cokk silikk bi pembe cizgi cıktı. Cekıyorum ama cıkmıyo resmde. Sasrdm
Yeni oluşmaya başlıyor sanırım, bana hafif bir renk gözüktü. Yaaa akşamda yapsanaCekmye calistim anca bu kadar goruntude bu kadar zatenne dersiniz kizlar
Çarşamba kalp atışı yoktu, cuma kalbi atmaya başlamış baksanaInslalah canim bebegimde iyidir inslalah aklim onda hee ne kadar dun gorsemde
Ben riske atmamak adına 7. Gün yapıcam. Varsa hem biraz daha netleşir çizgiAslında kendimizi uzuyoruz birgün daha beklesek çıkacak belki erken yapıp moral bozuyoruz ben daha transfer olmadım şimdiden bilgileneyim diye canım en erken 6gun sonra yapayım bende ok
Cok sukur canim evet boyuda buyumusdu carsamba 2 mm cumartesi 5.6 mm geldi inslalah onun sagligi yerinde olsunda saglikla kucagima aldigimiz günleride gorelim hep beraber seninki geldimiÇarşamba kalp atışı yoktu, cuma kalbi atmaya başlamış baksanabence gayet iyi kendisi
Yok gölge değilKuzu eğer gölge düşmüyorsa evet bencede ince bir görüntü var sen bugün bir test daha aldır yarın sabah yine yapıciizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?