- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.041
taze transfer olduysan 9,10 gun beklemen gerekir catlatma ignesinin etkisi olabilirKızlar merhaba. bende perşembe günü çift 5.gün embriyosu taze transfer oldum .Sabırsızlıkla bekliyorum , günler geçmiyor
Sabredebilirsem inşallah , bana kalsa yarın yapacağımSalı değilde Çarşamba yap bence biliyorum çok sabırsızlanıyorum ama garanti olsun inşallah pozitif olursun
Çarşamba günü 13.gün olmuş oluyor çatlatma iğnesinden sonra .O zamana etkisi kalmamış olur herhaldetaze transfer olduysan 9,10 gun beklemen gerekir catlatma ignesinin etkisi olabilir
Transferin hayırlı olsun. Inşaallah sağlıcakla tutunur bebişlerin ve hayırlısıyla kucağına alırsınKızlar merhaba. bende perşembe günü çift 5.gün embriyosu taze transfer oldum .Sabırsızlıkla bekliyorum , günler geçmiyor
İnşallah sabredebilirim bakalım biraz zaman geçsinde , vakit geçmek bilmiyor5.gun yapma cikmayabiliyor bende cikmamisti 6.gun cikmisti 7 falan daha garanti
İnşallah canım , teşekkür ederim .Hepimiz evlatlarımıza kavuşalım inşallahTransferin hayırlı olsun. Inşaallah sağlıcakla tutunur bebişlerin ve hayırlısıyla kucağına alırsın
Benim aklımdaki de bat ım da cuma zatenbizim seninle nerdeyse ayni gun persembe veya cuma yapsak mihayirli gun
Gecer inslalah hep haftalari beklemekle geciyo zamanimiz inalalah hayilri guzel haberleri beklerizİnşallah sabredebilirim bakalım biraz zaman geçsinde , vakit geçmek bilmiyor
Benimde bat salı günüBenim aklımdaki de bat ım da cuma zatendaha da kesin olur 7. Gün
Hesaplayıcılar var ya onunla hesaplasana canım. Ultrasonda 1 gün daha gelişkin çıkmış maşallah benim yeğenimeBen simdi son adete gore 6+1 im ama dun doktorda 6+2 cikti transferim 25 kasimdi adet de 7 kasim
cuma benim de 8. gun oluo cift embriyo insallah pozitif olurBenim aklımdaki de bat ım da cuma zatendaha da kesin olur 7. Gün
Oooo mercimeğe bak seeen. 2 günde kırmızı mercimeklikten yeşil mercimekliğe terfi etmişCok sukur canim evet boyuda buyumusdu carsamba 2 mm cumartesi 5.6 mm geldi inslalah onun sagligi yerinde olsunda saglikla kucagima aldigimiz günleride gorelim hep beraber seninki geldimi
Hayırlı olsun. Pozitif alıp sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaallahcuma benim de 8. gun oluo cift embriyo insallah pozitif olur
Hesaplayicalara gore 6+1 canim bugun dun ulstrayonda 6+2 yaziyoHesaplayıcılar var ya onunla hesaplasana canım. Ultrasonda 1 gün daha gelişkin çıkmış maşallah benim yeğenime
Evt büyümüş cok şükür insallah saglikla devam eder tek dilegim hayirli saglikli kucagima almak nasip olsun ve burdaki dileyen herkesle birlikteOooo mercimeğe bak seeen. 2 günde kırmızı mercimeklikten yeşil mercimekliğe terfi etmişbeni hiç sorma. Sabah bi kalktım burnum kipkirmizi acıyo. Ergenler gibi adet öncesi sivilce cikariyorum karnım ağrıyo bugün. Gün içinde yada akşama gelicek inşaallah
transferden bi gun once ucagim sisten dolayi kalkmadi, ben de 5 saat otobus yolculugu ardindan da ucak yolculugu yapip 17.00 da basladigim yolculuk macerasi sonucunda 7 bucukta istanbulda oldum sifir uyku yemekHayırlı olsun. Pozitif alıp sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaallaho üzgün surat niye ama ? Kızıyorum ben böyle karamsar olununca iyi düşün iyi olsun
Resmi büyütmeden bile görünüyor, bak iyi ki atmamışsın, erken gebelik testiyle dene daha belirgin çıkacaktır, hayırlı olsun canım benim.Kızlar sabahki teste saat 10 gibi tekrar baktım çok hafif hayalet çizgi var sizde görebiliyormusunuz ay çok heyecan yaptım bugün erken gebelik testi aldıracağım
@Semaknc Kuzum baksana
Eki Görüntüle 2744147
Ederim kuzum. Etmem miCanım benim ya çok teşekkür ederim inşallah dua et benim için
Evet doktorun hemşiresi de dedi güzel değier artış da çok iyi haftaya pazartesi kese görmeye gidin dedi o zamana kadar tum ilaçlara devam dedi12. Gün için gayet güzel bir değerdiğerlerini yaptırmasaydın seviniyordun şimdi 12.günden önce asla kan vermicem sen de 507'ye odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?