Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cok sukur canim evet boyuda buyumusdu carsamba 2 mm cumartesi 5.6 mm geldi inslalah onun sagligi yerinde olsunda saglikla kucagima aldigimiz günleride gorelim hep beraber seninki geldimi
Oooo mercimeğe bak seeen. 2 günde kırmızı mercimeklikten yeşil mercimekliğe terfi etmiş beni hiç sorma. Sabah bi kalktım burnum kipkirmizi acıyo. Ergenler gibi adet öncesi sivilce cikariyorum karnım ağrıyo bugün. Gün içinde yada akşama gelicek inşaallah

Ben en iyisi Bugün test yapayım , zaten elimde baya test var .Çatlatmanın etkisi gitmiş mi diye

Evt büyümüş cok şükür insallah saglikla devam eder tek dilegim hayirli saglikli kucagima almak nasip olsun ve burdaki dileyen herkesle birliktehadi bakalim o zaman gelir belirtileride geldiyse demekkihep kullandigimiz ilaclar yuzunden bende estrofemi biraktik cok şükür dun

Hayırlı olsun. Pozitif alıp sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşaallah o üzgün surat niye ama ? Kızıyorum ben böyle karamsar olununca iyi düşün iyi olsun
transferden bi gun once ucagim sisten dolayi kalkmadi, ben de 5 saat otobus yolculugu ardindan da ucak yolculugu yapip 17.00 da basladigim yolculuk macerasi sonucunda 7 bucukta istanbulda oldum sifir uyku yemek 8 bucukta da transfer yapildi o yuzden cok umutsuzun aslinda

Resmi büyütmeden bile görünüyor, bak iyi ki atmamışsın, erken gebelik testiyle dene daha belirgin çıkacaktır, hayırlı olsun canım benim.

12. Gün için gayet güzel bir değer diğerlerini yaptırmasaydın seviniyordun şimdi 12.günden önce asla kan vermicem sen de 507'ye odaklan
Evet doktorun hemşiresi de dedi güzel değier artış da çok iyi haftaya pazartesi kese görmeye gidin dedi o zamana kadar tum ilaçlara devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…