Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiş herhalde .Çok hafif gölge gibi silik çizgi çıktı şimdi yaptım test .Tabi bu kadar erken beta hcg salgılaması imkansız embriyonun daha Bugün transfer hariç 3.gün

Öyle düşünme canım benim, minik mercimeklerin tutunmaya niyeti varsa sen o yolları koşarak da gitmiş olsan tutunuyorlar transferden sonra nasıl beslendiğin nasıl dinlendiğin daha önemli, transfer öncesi hangimiz rahatız ki sıfır uyku, bol çişli stresli geçiyor hepimizinki

evet haklisin ama aksilikler olunca ki zaten normal degil hicbirimizin pskolojisi hormon yuklemesinden dolayi oturup halime aglayacak vaktim bile yoktu. İyi tarafi hastaneye yetisecek miyim korkusunda transfer oncesi tutacak mi stresi yasamadim

Kilometreyi yanlış okuyorum herhalde anacım bunlar bizi fabrikatör falan sanıyor herhalde. Yada kendileri uçuk paralar kazanıyorlar ki, onlara küçük görünüyor
Yok canım doğru 850 km herşeyin en iyisi olsun diye hsg bile İstanbul'a gittim tedavidede rabbim biliyor çok fedakar davranıyoruz önceki tedavimde de bundada Allah korusun olmazsa vicdanım rahat olacak en iyisini yaptık diye

Kilometreyi yanlış okuyorum herhalde anacım bunlar bizi fabrikatör falan sanıyor herhalde. Yada kendileri uçuk paralar kazanıyorlar ki, onlara küçük görünüyor
Tabi kazanıyorlar senin ne durumda oldugun önemli değil mesela bahçecinin anlaşmalı otelleri geceliği ,400 ve 500tl idi bizi zengin sanıyorlar asgari ücretle kaç yılda birikiyor bu paralar.

Kızlar rahim ağzı darlığı hakkında birşey bilen var mı ? Çatı darlığı da deniyor galiba

İyi günler arkadaşlar bugun yeni katıldım bende aranıza. Her iki tüpümde de sıvı birikmesi var dr lar ameliyat ile tüplerin bağlantısın kesilmesini sölediler. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu durunda olanlar bilgi verebilirmisiniz ameliyattan sonra yumurtalıklara zarar gelirmi korkusu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…