- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.061
Oo seninki çıkmasın da ne olsun. Çıkaracakcuma benim de 8. gun oluo cift embriyo insallah pozitif olur
Öyle düşünme canım benim, minik mercimeklerin tutunmaya niyeti varsa sen o yolları koşarak da gitmiş olsan tutunuyorlartransferden bi gun once ucagim sisten dolayi kalkmadi, ben de 5 saat otobus yolculugu ardindan da ucak yolculugu yapip 17.00 da basladigim yolculuk macerasi sonucunda 7 bucukta istanbulda oldum sifir uyku yemek8 bucukta da transfer yapildi o yuzden cok umutsuzun aslinda
amin insallaah hepimizin pozitif olur. o kadar cok emek var ki herkesin ayrı ayrı yasamayan anlayamazOo seninki çıkmasın da ne olsun. Çıkaracakgönlünü ferah tut dua et
evet haklisin ama aksilikler olunca ki zaten normal degil hicbirimizin pskolojisi hormon yuklemesinden dolayi oturup halime aglayacak vaktim bile yoktu. İyi tarafi hastaneye yetisecek miyim korkusunda transfer oncesi tutacak mi stresi yasamadimÖyle düşünme canım benim, minik mercimeklerin tutunmaya niyeti varsa sen o yolları koşarak da gitmiş olsan tutunuyorlartransferden sonra nasıl beslendiğin nasıl dinlendiğin daha önemli, transfer öncesi hangimiz rahatız ki sıfır uyku, bol çişli stresli geçiyor hepimizinki
En iyisi tatlım bende öyle düşünüyorum boşa üzülmeye gerek yok yeterince üzüldük zaten.Ben riske atmamak adına 7. Gün yapıcam. Varsa hem biraz daha netleşir çizgi
Onun için garanti olsun diye 12gun diyor Dr lar hadi 12gun sabredemeyebiliriz ama 8.gun falan iyiAynen kisiden kisiye gore degissede bende 6.gun cikti 12.gunde degerim yuksekti bazen 6.gunde bil belli olmayabiliyor
Tabiki benim duyduğum birşey kadın doğum Dr karısı yakınıyor Muş hiç gece hayatımız yok diye adam gün içinde göre göre bıkmışYani ne bileyim, o kadar görsem gay olurdum herhaldesıradanlaşıyordur çünkü
Yok canım doğru 850 km herşeyin en iyisi olsun diye hsg bile İstanbul'a gittim tedavidede rabbim biliyor çok fedakar davranıyoruz önceki tedavimde de bundada Allah korusun olmazsa vicdanım rahat olacak en iyisini yaptık diyeKilometreyi yanlış okuyorum herhaldeanacım bunlar bizi fabrikatör falan sanıyor herhalde. Yada kendileri uçuk paralar kazanıyorlar ki, onlara küçük görünüyor
Yok canım doğru 850 km herşeyin en iyisi olsun diye hsg bile İstanbul'a gittim tedavidede rabbim biliyor çok fedakar davranıyoruz önceki tedavimde de bundada Allah korusun olmazsa vicdanım rahat olacak en iyisini yaptık diye
Tabi kazanıyorlar senin ne durumda oldugun önemli değil mesela bahçecinin anlaşmalı otelleri geceliği ,400 ve 500tl idi bizi zengin sanıyorlarKilometreyi yanlış okuyorum herhaldeanacım bunlar bizi fabrikatör falan sanıyor herhalde. Yada kendileri uçuk paralar kazanıyorlar ki, onlara küçük görünüyor
Aynen ama bence idrarda yapilsa bile kani en asagi 10 gun beklamek lazim ben artacakmi endisesi yasamamak icin 12.gunde yaptirdimOnun için garanti olsun diye 12gun diyor Dr lar hadi 12gun sabredemeyebiliriz ama 8.gun falan iyi
En iyisini yapmışsın canım beni ben okadar sabredemeyebilirizAynen ama bence idrarda yapilsa bile kani en asagi 10 gun beklamek lazim ben artacakmi endisesi yasamamak icin 12.gunde yaptirdim
Idrarda gorunce sabrettim bende bi nebze rahatlıyo insan idrarda gorunce inslalah Rabbim nasip etsin isteyen herkeseEn iyisini yapmışsın canım beni ben okadar sabredemeyebiliriz
Sağol canım Allah razı olsunResmi büyütmeden bile görünüyor, bak iyi ki atmamışsın, erken gebelik testiyle dene daha belirgin çıkacaktır, hayırlı olsun canım benim.
Tutmuştu ama 8. Haftada yani geçen hafta kalbi durdu maalesef. Kürtaj oldum. Şimdi dinleniyorum.onceki transferin mi bu tutmadi mi
ay cok uzuldumTutmuştu ama 8. Haftada yani geçen hafta kalbi durdu maalesef. Kürtaj oldum. Şimdi dinleniyorum.
rahim ağzı 25 mm.’nin altındaysa rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniliyor tedavisi kolay ama onceden belirlenmesi gerekio. Sende mi varKızlar rahim ağzı darlığı hakkında birşey bilen var mı ? Çatı darlığı da deniyor galiba
Testim klmadiYeni oluşmaya başlıyor sanırım, bana hafif bir renk gözüktü. Yaaa akşamda yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?