Aralık - Ocak Transfer olacaklar

rahim ağzı 25 mm.’nin altındaysa rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniliyor tedavisi kolay ama onceden belirlenmesi gerekio. Sende mi var
Ya dün transfer zamanı doktor Mardin sokakları gibi dedi aşılamada da çok zorlanmıştım burda da zor oldu. Hem dar yamuk gibilerinden dedi. İnşallah tutar da daha başka şeyler çıkartmaz başıma

Canım bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum tüpün teki tıkanmış açtı birini açamadı aldı. Şimdi 1 sene sonra yine sağlam olanda sıvı birikimi var ve doktorlar bana dün transfer yaptılar tutmazsa tek sebebi bu sıvı birikimidir onu da almalıyız dedi. Ama bu ameliyatlar her ne türlü ve ne amaçla olursa olsun yumurtalığa ve rezervs amh a zarar veriyor düşürüyor. O yüzden doktorların çoğu önce tüp bebekle yumurta toplayıp olabildiğince çok embiryo elde edip dondurmalık sonra ameliyat yapalım ki ters birşey olursa sıkıntı olmasın diyorlar. Ameliyat için iyice araştır öyle ol derim

Dr uma danışacağım bu konuyu çok sağol ameliyat öncesi yumurta toplamı işlemi olması için. her iki tüpümde alınacağı için tek çarem tüp bebek doğal yolla olması mümkün deil yumurtalıklarıma zarar gelmesini istemem

Birde almak yerşne bağlamayı da danış istersen en azından sonrası için şansın kalır

Hg cnm benm tek tüpüm dış gebeliktwn alındı diğeride sıvıdan dolayı tüp bebek öncesi bağlattım.rezervimde bi azalma vs olmadı normalde 10-15arası döngüde folükül sayılıyordu hala öyle.bu bez drun maharetine bağlı.eğer tüp yumurtalığa yakınsa bağlıyorlar zaten yumurtalıklara zarar gelmemesi için ben bu yüzden 3amelıyat geçirdm.

Merhaba, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Ben de tekrarlayan kayıp nedeniyle pgt a yaptıracağım, bizde kromozom bozukluğu çıkmadı ama yaşım var..Bir de saptanamayan sıkıntılar olabiliyormuş, garanti olması için pgt a önerdi doktorum.Toplamda ne kadara mal oldu size acaba bu işlem

Ameliyat sonrası tedaviniz uzun sürdümü ağrılarnız çok oldumu

Ameliyat sonrası tedaviniz uzun sürdümü ağrılarnız çok oldumu
Açıkçası tüp bağlatmak amelıyattan cıkınca az bi ağrım oldu 1saat snra geçti amelıyat agrısı va hiç çekmedim 3.gün ayaktaydım.opu işleminden dolayı sadece ağrılarm oldu.bağlatacaksan hiç korkulacak ağrılı bir amelıyat degl inan .aldırma işlemi ağrılı oluyor.

Cano sen laparoskopi ile oldun demi

Ameliyattan snra iyileşme süreci sonuçta içinde bir işlem yapılıyor.dikişlerin iyileşmesi 3haftayı buluyor zaten
Ameliyatlarınızı özel hastanedmi oldunuz devlet hastanesndemi benim dr özel kliniği var istersen devlette de yapabilirim ameliyatını dedi bekleme aşamasındayım

Ameliyatlarınızı özel hastanedmi oldunuz devlet hastanesndemi benim dr özel kliniği var istersen devlette de yapabilirim ameliyatını dedi bekleme aşamasındayım
Canm ilk 2amelıyatımı özel hastanede oldum sonuncuyu tüp bebek merkezindeki dr um yaptı.3,üde kapalı amelıyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…