- 9 Mayıs 2017
- 585
- 865
- 53
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.081
Igneye gittigim hemsireye sordum. Onda cikmaz erken gebelik testinde cikarsa cikar dedi. BilemedimEvet gördüm beybi burdayim diyor
Ya dün transfer zamanı doktor Mardin sokakları gibi dedirahim ağzı 25 mm.’nin altındaysa rahim ağzı yetmezliğinden şüpheleniliyor tedavisi kolay ama onceden belirlenmesi gerekio. Sende mi var
İyi günler arkadaşlar bugun yeni katıldım bende aranıza. Her iki tüpümde de sıvı birikmesi var dr lar ameliyat ile tüplerin bağlantısın kesilmesini sölediler. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu durunda olanlar bilgi verebilirmisiniz ameliyattan sonra yumurtalıklara zarar gelirmi korkusu var.
regl nasil gecio siddetli agrili miYa dün transfer zamanı doktor Mardin sokakları gibi dediaşılamada da çok zorlanmıştım burda da zor oldu. Hem dar yamuk gibilerinden dedi. İnşallah tutar da daha başka şeyler çıkartmaz başıma
Eet malesef ameliyat oldum ama yine azda olsa sancı oluyorregl nasil gecio siddetli agrili mi
Dr uma danışacağım bu konuyu çok sağol ameliyat öncesi yumurta toplamı işlemi olması için. her iki tüpümde alınacağı için tek çarem tüp bebek doğal yolla olması mümkün deil yumurtalıklarıma zarar gelmesini istememCanım bende çikolata kisti vardı ameliyat oldum tüpün teki tıkanmış açtı birini açamadı aldı. Şimdi 1 sene sonra yine sağlam olanda sıvı birikimi var ve doktorlar bana dün transfer yaptılar tutmazsa tek sebebi bu sıvı birikimidir onu da almalıyız dedi. Ama bu ameliyatlar her ne türlü ve ne amaçla olursa olsun yumurtalığa ve rezervs amh a zarar veriyor düşürüyor. O yüzden doktorların çoğu önce tüp bebekle yumurta toplayıp olabildiğince çok embiryo elde edip dondurmalık sonra ameliyat yapalım ki ters birşey olursa sıkıntı olmasın diyorlar. Ameliyat için iyice araştır öyle ol derim
Dr uma danışacağım bu konuyu çok sağol ameliyat öncesi yumurta toplamı işlemi olması için. her iki tüpümde alınacağı için tek çarem tüp bebek doğal yolla olması mümkün deil yumurtalıklarıma zarar gelmesini istemem
Dr um alınması yerine bağlantısının kesilmesini önerdi banada sonra tüp bebek tedavisi inşalhBirde almak yerşne bağlamayı da danış istersen en azından sonrası için şansın kalır
Eşimle onu konuşuyoruz hala karar veremedim. Ben 3-4 ay diyorum o vakit kaybetmeyelim diyor. Yaşımdan dolayı. Doktorum da 2 ay dedi.ay cok uzuldumama tutmus demekki bir daha tutucak 2 ay falan mi bekliceksin
Hg cnm benm tek tüpüm dış gebeliktwn alındı diğeride sıvıdan dolayı tüp bebek öncesi bağlattım.rezervimde bi azalma vs olmadı normalde 10-15arası döngüde folükül sayılıyordu hala öyle.bu bez drun maharetine bağlı.eğer tüp yumurtalığa yakınsa bağlıyorlar zaten yumurtalıklara zarar gelmemesi için ben bu yüzden 3amelıyat geçirdm.İyi günler arkadaşlar bugun yeni katıldım bende aranıza. Her iki tüpümde de sıvı birikmesi var dr lar ameliyat ile tüplerin bağlantısın kesilmesini sölediler. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu durunda olanlar bilgi verebilirmisiniz ameliyattan sonra yumurtalıklara zarar gelirmi korkusu var.
birde ben yumurta toplamayla beraber bağlattım tüpümü tek seferde ikisini birden oldum .snrasnda 2regş dönemi dinlenme ve yola devamDr um alınması yerine bağlantısının kesilmesini önerdi banada sonra tüp bebek tedavisi inşalh
Merhaba, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBu pgt dedikleri aslinda genetik on arastirma pgt-m ve pgt-a ya ayriliyor pgt-a daki ngs deniyor kromozombozukluguna mesela sendrom olasiligi yuksek olan ciftlerde, ileri yas vesayre bizim gibi akraba evliliklerinde tavsiye ediliyor.. diger pgt de translokasyon hasta tasiyici olan insanlarda bakiliyor binevi genetik sikintili olanlara.. @Umut_bebek
Ameliyat sonrası tedaviniz uzun sürdümü ağrılarnız çok oldumuHg cnm benm tek tüpüm dış gebeliktwn alındı diğeride sıvıdan dolayı tüp bebek öncesi bağlattım.rezervimde bi azalma vs olmadı normalde 10-15arası döngüde folükül sayılıyordu hala öyle.bu bez drun maharetine bağlı.eğer tüp yumurtalığa yakınsa bağlıyorlar zaten yumurtalıklara zarar gelmemesi için ben bu yüzden 3amelıyat geçirdm.
Açıkçası tüp bağlatmak amelıyattan cıkınca az bi ağrım oldu 1saat snra geçti amelıyat agrısı va hiç çekmedim 3.gün ayaktaydım.opu işleminden dolayı sadece ağrılarm oldu.bağlatacaksan hiç korkulacak ağrılı bir amelıyat degl inan .aldırma işlemi ağrılı oluyor.Ameliyat sonrası tedaviniz uzun sürdümü ağrılarnız çok oldumu
Cano sen laparoskopi ile oldun demiAçıkçası tüp bağlatmak amelıyattan cıkınca az bi ağrım oldu 1saat snra geçti amelıyat agrısı va hiç çekmedim 3.gün ayaktaydım.opu işleminden dolayı sadece ağrılarm oldu.bağlatacaksan hiç korkulacak ağrılı bir amelıyat degl inan .aldırma işlemi ağrılı oluyor.
Neden 2 rgl dönemi bekketme süresi verdi size doktorunuzbirde ben yumurta toplamayla beraber bağlattım tüpümü tek seferde ikisini birden oldum .snrasnda 2regş dönemi dinlenme ve yola devam
Ameliyattan snra iyileşme süreci sonuçta içinde bir işlem yapılıyor.dikişlerin iyileşmesi 3haftayı buluyor zatenNeden 2 rgl dönemi bekketme süresi verdi size doktorunuz
Ameliyatlarınızı özel hastanedmi oldunuz devlet hastanesndemi benim dr özel kliniği var istersen devlette de yapabilirim ameliyatını dedi bekleme aşamasındayımAmeliyattan snra iyileşme süreci sonuçta içinde bir işlem yapılıyor.dikişlerin iyileşmesi 3haftayı buluyor zaten
Canm ilk 2amelıyatımı özel hastanede oldum sonuncuyu tüp bebek merkezindeki dr um yaptı.3,üde kapalı amelıyatAmeliyatlarınızı özel hastanedmi oldunuz devlet hastanesndemi benim dr özel kliniği var istersen devlette de yapabilirim ameliyatını dedi bekleme aşamasındayım
Onlar ne bilirmişIgneye gittigim hemsireye sordum. Onda cikmaz erken gebelik testinde cikarsa cikar dedi. Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?