Aralık - Ocak Transfer olacaklar

E ama testte belirti varken ne yerleşme kanaması ? Yerleşince beta HCG çıkmıyor mu

Ben pgt-a ya 4 embryo gonderdim toplamda embryo basina 250$ biraz ucuk evet ama hic pisman degilim tek saglikli embryo suan tuttu bende dusuklerimde buyuzdenmis

Doktor um bu ay beklicez dedi banada tüp bağlatma ameliyatından önce yumurtalıklarda sıvı gördü tüplerdeki sıvı birikmesi yumurtalklarada zarar veriyomu acaba bilginiz varmı
Benim bildiğim yumurtalığa zararı yok ama yumurta ve spermin birleşmesine engel birleşse bile tutunmaya engel yada düşüğe sebep oluyor. Zehirliyor yani.

Bende olmadi canim bi sanki transfer oldugum gun hafif idrar yaparken birsey gorur gibi oldum ama emin degilim lekelenme olabilir tutunma si icin.. zaten bide senin ikiydi demi? Kanaman vesayre olursada hemen panige kapilma siddetli agriyla kirmizi kan iyi degil eski kan ya ilactan yada ikizlerden olabilir meme hassasiyetin basladimi? Bel agrisi?

Doktor um bu ay beklicez dedi banada tüp bağlatma ameliyatından önce yumurtalıklarda sıvı gördü tüplerdeki sıvı birikmesi yumurtalklarada zarar veriyomu acaba bilginiz varmı
Hayır o sıvının herhangi bir zararı yok rezerve rahime vs.ama embryoya zarar veriyor rahime dogru sızan sıvı hamile kalınsada bebege temas ettıgınde kesenın bozulmasına neden olabılıyor.herkeste olmasada %80zarar veriyrmus dr demişti.

Benm gebelığimde regl dönemi açık kahve bir kaç damla yerleşme kanaması olmuştu.herkeste olan bir durum değil ama kadınların 3/1inde oluyor mrk etme kuzummm

E ama testte belirti varken ne yerleşme kanaması ? Yerleşince beta HCG çıkmıyor mu
Testi ben erken yaptım zaten test günüm değildi tüp bebek transferinden sonra 5-6. Günler yerleşme kanaması yaşanabiliyormuş benimde bugün 6. Günüm tam

Meme hassasiyetim yok sadece ayaklarım buz gibi ve adet olmuş hissiyatım var. Evet iki embriyo tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı ama korkuyorum inşallah yerleşmedir ve biter gider

Benm gebelığimde regl dönemi açık kahve bir kaç damla yerleşme kanaması olmuştu.herkeste olan bir durum değil ama kadınların 3/1inde oluyor mrk etme kuzummm
Benimde tam regl olmam gereken günler şuan sakin kalmaya çalışıyorum hayırlısıyla bi yarın olsun da bakalım durumlara

Meme hassasiyetim yok sadece ayaklarım buz gibi ve adet olmuş hissiyatım var. Evet iki embriyo tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı ama korkuyorum inşallah yerleşmedir ve biter gider
ya benim de ayaklarim buz gibi ama 3. gunum ilk transfer gununden beridir boyle. senin en bastan mi boyle yoksa sonradan mi ayaklarin usumeye basladi

ya benim de ayaklarim buz gibi ama 3. gunum ilk transfer gununden beridir boyle. senin en bastan mi boyle yoksa sonradan mi ayaklarin usumeye basladi
Sonradan benim bugün için böyle genel anlamda da üşüyorum baya battaniyeyle oturuyorum bugün

Adet olamazsin istesende canim ilac kullaniyoruz benim 9.gunumde cok acik pembe kahve karisimi gelmisti silince

Sonradan benim bugün için böyle genel anlamda da üşüyorum baya battaniyeyle oturuyorum bugün
beta baktir canim tuttu mu tutmadi mi stresindense ki insallah tutmustur cunku ilaclardan dolayi hasta olamazsin baskilayici igne yaptik mumkun diil ama icin rahatlasin en azindan. Pozitifi gorduk biz gebesin

beta baktir canim tuttu mu tutmadi mi stresindense ki insallah tutmustur cunku ilaclardan dolayi hasta olamazsin baskilayici igne yaptik mumkun diil ama icin rahatlasin en azindan. Pozitifi gorduk biz gebesin
Olamam mı gerçekten şu an hasta ? O zaman yerleşmedir kesin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…