Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Meme hassasiyetim yok sadece ayaklarım buz gibi ve adet olmuş hissiyatım var. Evet iki embriyo tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı ama korkuyorum inşallah yerleşmedir ve biter gider
Korkma canim insh bebisin yerlesiyordur ve bunun agrilaridir Bu agrilar gidip gelicek sonucta orda biseyler oluyo

Iyi bari bi ilaçtan kurtulmuşsun canim

Ne alakası var canım ya transferden önce yaşamışsın. Bence aç olman da avantaj. Transfer olacakken vücudun sindirimle oyalanmamış. Ben de saat kaç olursa olsun aç giricem transfere inşaallah. Aslında uykusuz olman bile iyi. Transferden sonra mışıl mışıl uyumuşsundur. Vücudun da kendini sadece rahimdeki gelişmelere yönlendirmiştir. Şer görünen şeylerde o kadar çok hayır var ki.. biz bilemeyiz canım. Sıkma canını

Son düzenleme:
Ben seni istanbuldasin saniyorum. Ondan şaşırdım

Ay önümüzdeki hafta mı baksana 2. Kani bile istememişler. Daha ne istiyosun
Gerek olsa isterler değilmi
Böyle yazmış merhaba
Evet hayırlı olsun şuan için saglikli görünüyor. Artış oranı iyi hiç-bir sorun yok en az %30 Artış olmasi beklenir.

Haftaya pazartesi günü bulunduğunuz yerde muayene olup bize haber verin lütfen. Gebelik kesesi oluşmuş mu ona bakılsın.

O zamana kadar ilaclara aynen devam

Amiiin inşallah kuzum üzülme rabbim herşeyin hayırlısını vesin başta sen olmak üzere burdakı tüm arkadaşlarımıza hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…