- 20 Aralık 2020
- 336
- 300
- 23
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.121
Dunden beri bendede var usume.Sonradan benim bugün için böyle genel anlamda da üşüyorum baya battaniyeyle oturuyorum bugün
Hayra alamaettir inşallahDunden beri bendede var usume.
Korkma canim insh bebisin yerlesiyordur ve bunun agrilaridirMeme hassasiyetim yok sadece ayaklarım buz gibi ve adet olmuş hissiyatım var. Evet iki embriyo tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı ama korkuyorum inşallah yerleşmedir ve biter gider
İnşallah canım ya inşallahKorkma canim insh bebisin yerlesiyordur ve bunun agrilaridirBu agrilar gidip gelicek sonucta orda biseyler oluyo
Ben de 4 Aralık transfer olmuştum. Aynen ben de 2 gün ani bir üşüme oluyordu . Kan testlerimi de verdim . Çok şükür mutlu son inş sizde de aynı olurDunden beri bendede var usume.
Maşallah maşallahHesaplayicalara gore 6+1 canim bugun dun ulstrayonda 6+2 yaziyo
Iyi bari bi ilaçtan kurtulmuşsun canimEvt büyümüş cok şükür insallah saglikla devam eder tek dilegim hayirli saglikli kucagima almak nasip olsun ve burdaki dileyen herkesle birliktehadi bakalim o zaman gelir belirtileride geldiyse demekki hep kullandigimiz ilaclar yuzunden bende estrofemi biraktik cok şükür dun
Ne alakası var canım ya transferden önce yaşamışsın. Bence aç olman da avantaj. Transfer olacakken vücudun sindirimle oyalanmamış. Ben de saat kaç olursa olsun aç giricem transfere inşaallah. Aslında uykusuz olman bile iyi. Transferden sonra mışıl mışıl uyumuşsundur. Vücudun da kendini sadece rahimdeki gelişmelere yönlendirmiştir. Şer görünen şeylerde o kadar çok hayır var ki.. biz bilemeyiz canım. Sıkma canınıtransferden bi gun once ucagim sisten dolayi kalkmadi, ben de 5 saat otobus yolculugu ardindan da ucak yolculugu yapip 17.00 da basladigim yolculuk macerasi sonucunda 7 bucukta istanbulda oldum sifir uyku yemek8 bucukta da transfer yapildi o yuzden cok umutsuzun aslinda
Ay önümüzdeki hafta mıEvet doktorun hemşiresi de dedi güzel değier artış da çok iyi haftaya pazartesi kese görmeye gidin dedi o zamana kadar tum ilaçlara devam dedi
Çok acıklı yaa vallaTabiki benim duyduğum birşey kadın doğum Dr karısı yakınıyor Muş hiç gece hayatımız yok diye adam gün içinde göre göre bıkmış
Ben seni istanbuldasin saniyorum. Ondan şaşırdımYok canım doğru 850 km herşeyin en iyisi olsun diye hsg bile İstanbul'a gittim tedavidede rabbim biliyor çok fedakar davranıyoruz önceki tedavimde de bundada Allah korusun olmazsa vicdanım rahat olacak en iyisini yaptık diye
Cıkmış işte hemşire nerden bilicekIgneye gittigim hemsireye sordum. Onda cikmaz erken gebelik testinde cikarsa cikar dedi. Bilemedim
Gerek olsa isterler değilmiAy önümüzdeki hafta mıbaksana 2. Kani bile istememişler. Daha ne istiyosun
Amiiin inşallah kuzum üzülme rabbim herşeyin hayırlısını vesin başta sen olmak üzere burdakı tüm arkadaşlarımıza hepimize nasip etsin inşallahGeçmiş mesajlaşmalarıma baktım da, konuştuğum tüm arkadaşlar ya hamile ya da bebeğini kucağına aldıben hala transfer tarihi bekliyorum Allahım bize de bir evlat ver artık nolursun bu sefer kucağıma alayım
Yarınki pazartesi değil bu arada sonrakı pazartesiAy önümüzdeki hafta mıbaksana 2. Kani bile istememişler. Daha ne istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?