- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #4.141
Endişelenme kuzum hormonlar dengeler şu an alt üst oldu zaten benimde regl olmama normalde 2 gün kaldı.Benimde tam regl olmam gereken günler şuan sakin kalmaya çalışıyorum hayırlısıyla bi yarın olsun da bakalım durumlara
Hayırlı olsn cnm ocak transfer bekleyen çok kişi vr bende dahil beklicez artıkBende 16 aralıkta yumurta toplama oldu polistik olduğumdan ocakta transfer olacak yarın 5. Güne kaç yumurtam var onu öğreneceğiz
Üzülme bebegm bende ekim grubunda yazısıodm hepsi 2-3aylk oldu nerdeyse nasip napalım bak benm transfer olacagı gun iptal edildi.bizim için hayırlı zamanı beklıcez artık üzülmeGeçmiş mesajlaşmalarıma baktım da, konuştuğum tüm arkadaşlar ya hamile ya da bebeğini kucağına aldıben hala transfer tarihi bekliyorum Allahım bize de bir evlat ver artık nolursun bu sefer kucağıma alayım
Bende duymuştum olabilir diye şükür azaldı şu an rengi de açıldı iyice kesilir inşallah en kısa zamanda gerildim biraz bulduğum gibi kayıp mı ediyorum diye Allahım esirgesin hepimizin yavrusunuEndişelenme kuzum hormonlar dengeler şu an alt üst oldu zaten benimde regl olmama normalde 2 gün kaldı.
Hafif lekelenmeler varsa endişelenme çoğu kişi yaşıyor transferden sonra bana dediler lekelenmelerin pembe yada kahverengi olabilir merak etmeyin dediler
Allahın izniyle alıcaz güzel haberleri inşallah endişelenme canım güzel günler yakındaBende duymuştum olabilir diye şükür azaldı şu an rengi de açıldı iyice kesilir inşallah en kısa zamanda gerildim biraz bulduğum gibi kayıp mı ediyorum diye Allahım esirgesin hepimizin yavrusunu
Ayrılıyor musun dr'undanGerek olsa isterler değilmi
Böyle yazmış merhaba
Evet hayırlı olsun şuan için saglikli görünüyor. Artış oranı iyi hiç-bir sorun yok en az %30 Artış olmasi beklenir.
Haftaya pazartesi günü bulunduğunuz yerde muayene olup bize haber verin lütfen. Gebelik kesesi oluşmuş mu ona bakılsın.
O zamana kadar ilaclara aynen devam
Ben de dedim ne oluyorYarınki pazartesi değil bu arada sonrakı pazartesiyanlış yazmışım
Hareketsizlikten de olur üşüme.Sonradan benim bugün için böyle genel anlamda da üşüyorum baya battaniyeyle oturuyorum bugün
İnşallah bebeğim sabah uyanır yine bir test yaparımAllahın izniyle alıcaz güzel haberleri inşallah endişelenme canım güzel günler yakında
Yok bu öyle bi üşüme değil hani kan çekilmiş gibi hissedersin ya böyle ayaklarım öyle buz evde termal çorapla geziyorumHareketsizlikten de olur üşüme.
Allah allah bende tam tersi ateş basiyo resmen hiç üşümem olmadi transferden bugüne kadar özellikle aksam iğnelerden sonra yanıyorum valla herkesin bünyesi farklı etkileri de farklı vallaYok bu öyle bi üşüme değil hani kan çekilmiş gibi hissedersin ya böyle ayaklarım öyle buz evde termal çorapla geziyorum
Bence %30u yanlış yazmış %70yazmalıydı bu doktorumun asistanı. Ben o doktora nasıl gidiyim tee artvinden istanbulaAyrılıyor musun dr'undanyüzde 30 artış mı pazartesi görürsünüz inşaallah
Aynen canım herkes bir olmuyor herkesin işleyiş başkaAllah allah bende tam tersi ateş basiyo resmen hiç üşümem olmadi transferden bugüne kadar özellikle aksam iğnelerden sonra yanıyorum valla herkesin bünyesi farklı etkileri de farklı valla
Yok tam yukselmeden alttan muayneye gerek yok kanama oluyormuşBen de dedim ne oluyor
Hayırlı olsunn cnmmBenim yarın 9 da transferim olucak 3. gün embriyosu kizlar çok fena heycan yaptım allahım hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucagimiza alalım inşallah
yani normal gebelıklerde bile düşük cok oluyor kimse pgt yapmıyor.genetik bir rahatsızlık ve tekrarlayan düşüklerde tercih ediliyor zaten.inşlh kavusursn bebişineKızlar merhaba, transferi olanlara hayırlı olsun inşallah. Ben de şu an 2. Transfer hazırlığındayim. İlk transfer tuttu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi ikincisi için de pgt falan yapmadik direk transfer yapilacak, sizce bir sıkıntı olur mu? Kalitesi 4ab 5. Gün embriyosu
Canım hayırlısı olsun inşallahBenim yarın 9 da transferim olucak 3. gün embriyosu kizlar çok fena heycan yaptım allahım hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucagimiza alalım inşallah
Bende yaptırmayı düşünmüyorum benimde ilki tuttu kalbi durdu. Donmuşum da yok taze olacak yine. Kısmet artık.Kızlar merhaba, transferi olanlara hayırlı olsun inşallah. Ben de şu an 2. Transfer hazırlığındayim. İlk transfer tuttu ama düşükle sonuçlandı. Şimdi ikincisi için de pgt falan yapmadik direk transfer yapilacak, sizce bir sıkıntı olur mu? Kalitesi 4ab 5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?