Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benimde tam regl olmam gereken günler şuan sakin kalmaya çalışıyorum hayırlısıyla bi yarın olsun da bakalım durumlara
Endişelenme kuzum hormonlar dengeler şu an alt üst oldu zaten benimde regl olmama normalde 2 gün kaldı.
Hafif lekelenmeler varsa endişelenme çoğu kişi yaşıyor transferden sonra bana dediler lekelenmelerin pembe yada kahverengi olabilir merak etmeyin dediler

Üzülme bebegm bende ekim grubunda yazısıodm hepsi 2-3aylk oldu nerdeyse nasip napalım bak benm transfer olacagı gun iptal edildi.bizim için hayırlı zamanı beklıcez artık üzülme

Bende duymuştum olabilir diye şükür azaldı şu an rengi de açıldı iyice kesilir inşallah en kısa zamanda gerildim biraz bulduğum gibi kayıp mı ediyorum diye Allahım esirgesin hepimizin yavrusunu

Bende duymuştum olabilir diye şükür azaldı şu an rengi de açıldı iyice kesilir inşallah en kısa zamanda gerildim biraz bulduğum gibi kayıp mı ediyorum diye Allahım esirgesin hepimizin yavrusunu
Allahın izniyle alıcaz güzel haberleri inşallah endişelenme canım güzel günler yakında

Ayrılıyor musun dr'undan yüzde 30 artış mı pazartesi görürsünüz inşaallah

Yok bu öyle bi üşüme değil hani kan çekilmiş gibi hissedersin ya böyle ayaklarım öyle buz evde termal çorapla geziyorum
Allah allah bende tam tersi ateş basiyo resmen hiç üşümem olmadi transferden bugüne kadar özellikle aksam iğnelerden sonra yanıyorum valla herkesin bünyesi farklı etkileri de farklı valla

Allah allah bende tam tersi ateş basiyo resmen hiç üşümem olmadi transferden bugüne kadar özellikle aksam iğnelerden sonra yanıyorum valla herkesin bünyesi farklı etkileri de farklı valla
Aynen canım herkes bir olmuyor herkesin işleyiş başka

yani normal gebelıklerde bile düşük cok oluyor kimse pgt yapmıyor.genetik bir rahatsızlık ve tekrarlayan düşüklerde tercih ediliyor zaten.inşlh kavusursn bebişine

Bende yaptırmayı düşünmüyorum benimde ilki tuttu kalbi durdu. Donmuşum da yok taze olacak yine. Kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…